- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Eskinin centilmen düşünceli erkekleri bitti mi? Çoğu artık sevmeyi, kavuşmayı, aşk acısı çekmeyi, sahiplenmeyi vs. Gibi duyguları hissetmiyor mu? Kapitalist kullan at dunyasinda ilişkiler, kızlar ya da erkekler de mi bu duruma geldi. Çok üzülüyorum çok. Allah gençlerimize ve onları yetiştirenlere akıl versin.
Konusmayi cinselliğe ceken erkeklerin amacı hep aynidir sırf onlar istiyor diye yapmis olursaniz baska avlar aramaya devam ederlerTabiki de değiştirmem fakat kimden hoslansam bu yüzden konuşma bitiyor.bu da gelecekteki olası ilişkilerimle ilgili bana ozguvensizlik veriyor.
konuyu sabote edicem ama sizin pilottan haber varmı.Tamamen tercih meselesi. Yaşayıp üzüleceğiniz belki kendinize yük edineceğiniz birşeyi yaşamak yerine yaşamamak daha iyi. Ama şartlar, dogru insan bu belki eşiniz belki sevgiliniz ama en azından keşke demeyeceğiniz biri olursa bir anlamı olur. Yani yaşayan ahlaksız değil yaşamayan da kezban değil.
Tipik üniversite hayatı... sana bişey olsa hamile kalsan diyelim ki oldu ya işte o atıp tutan arkadaşlarının biri bile yanında durmaz. Kimseye güvenme hele sana hem böyle açık saçık giyiniyorsun hem de namuslu mu takılıyorsun diye düşünen kişilerden de uzak dur. Namus sadece kıyafetle olsaydı.. Neyse. Kendini kullandırmak istememen çok güzel birşey bunu kimse elinden alamasın.Merhaba herkese :)şu sıra kafamı kurcalayan bı konu var ve fikir almak istiyorum. arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu şu ana kadar ve 6 ay civarı surdu.kendisi ile yakinlasmalarimiz olsa bile cinsel anlamda sayilcak hic bı şey yaşamadık.Ben hep evliliğe kadar beklemeyi düşünen taraftayim.sebebi dini olarak değil en az dini düşünen insanlardanimdir belki.ama bu olay benim için çok özel ve duygusal açıdan da hissetmek istediğim bı durum ve o yüzden beklemek istiyorum.fakat problem şu ki etrafımda olan bı kaç şey bu yüzden beni kötü hissettirmeye başladı.arkadaslarimin çoğunun sevgilisi var ve yaptıklarından bahsediyorlar sevgilisi olmayanlar olsa yapicaklarini söylüyorlar ben kendi fikrimi söyleyince geri kafalı,yobaz konumuna getiriyorlar beni.Veya sevgilimden ayrıldıktan sonra bı kaç flört dyrumum oldu ve hepsi lafı bı şekilde oraya getirip cinselliğe yanasmadigimi anlayınca konuşmayı bıraktılar ve hatta kezban iması yapanlar oldu.Aralarindan bir tanesi o kadar açık vs giyiniyorsun da böyle namuslu rolü mu oynuyorsun dedi mesela.Burda beni yanlış anlamayın asla başkalarının yapmasına karşı gelicek ya da bu yüzden onlar hakkında kötü dusuncek bir insan değilim .bu nasıl benim için özel bir şey ise başkaları için yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yüzden umursamayan biri belki.tabiki böyle düşünen herkes istediğini yapmakta ozgur. Bu durumlar bana ister istemez gerçekten bakire kalmak evliliğe kadar beklemek kötü bı şey mi oldu artık sorusunu getiriyor kafama.kendime güvenim düştü ilişkiler konusunda bu yüzden.cinsellik tercih etmediğim için erkekler hep beni birakicakmis gibi hissediyorum.sizce ben mi gercekten geri kafalı düşünüyorum yoksa hep etrafımda yargilayici insanlar mı var? Bu arada dediğim gibi her türlü dusunceye saygım var.bi insanın kalitesini ve kalbinin iyiliğini belirleyen şey cinsel hayatı değildir sadece kendim özel bi an bekliyorum
Amaçları cinsellik gibi düşünmemelisiniz. Sonuçta romantik bir ilişki ile arkadaşlık ilişkisinin tek farkı aradaki cinsellik. Bunun miktarı tabi ki tarafları ilgilendirir. Kimse sizi cinsel ilişkiye zorlamamalı veya kimse sizi bırakmasın diye ilişki yaşamamalısınız. Ama erkekler de artık karşılarında cinselliğe onlar gibi meraklı,ilgili ve istekli kadınlar bekliyorlar.Tabiki hayir aa bak ben bakireyim ve benden cinsellik bekleme diye konuya girdiğim yok konuşurken.onlar konuşurken iliskiden beklentilerinin daha çok o yonde olduğunu belirtiyorlar benim istegimin öyle olmadığını ben belirtince birakiyorlar.ki bırakmak haklarıdır fakat bu yüzden iliskilerim yurumicek mi diye düşündürüyor beni.erkekler çünkü hep önce cinsellik amacı ile yakınlaşıyorlar bana
aferin sana kımseye aldırıs etme bekleMerhaba herkese :)şu sıra kafamı kurcalayan bı konu var ve fikir almak istiyorum. arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu şu ana kadar ve 6 ay civarı surdu.kendisi ile yakinlasmalarimiz olsa bile cinsel anlamda sayilcak hic bı şey yaşamadık.Ben hep evliliğe kadar beklemeyi düşünen taraftayim.sebebi dini olarak değil en az dini düşünen insanlardanimdir belki.ama bu olay benim için çok özel ve duygusal açıdan da hissetmek istediğim bı durum ve o yüzden beklemek istiyorum.fakat problem şu ki etrafımda olan bı kaç şey bu yüzden beni kötü hissettirmeye başladı.arkadaslarimin çoğunun sevgilisi var ve yaptıklarından bahsediyorlar sevgilisi olmayanlar olsa yapicaklarini söylüyorlar ben kendi fikrimi söyleyince geri kafalı,yobaz konumuna getiriyorlar beni.Veya sevgilimden ayrıldıktan sonra bı kaç flört dyrumum oldu ve hepsi lafı bı şekilde oraya getirip cinselliğe yanasmadigimi anlayınca konuşmayı bıraktılar ve hatta kezban iması yapanlar oldu.Aralarindan bir tanesi o kadar açık vs giyiniyorsun da böyle namuslu rolü mu oynuyorsun dedi mesela.Burda beni yanlış anlamayın asla başkalarının yapmasına karşı gelicek ya da bu yüzden onlar hakkında kötü dusuncek bir insan değilim .bu nasıl benim için özel bir şey ise başkaları için yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yüzden umursamayan biri belki.tabiki böyle düşünen herkes istediğini yapmakta ozgur. Bu durumlar bana ister istemez gerçekten bakire kalmak evliliğe kadar beklemek kötü bı şey mi oldu artık sorusunu getiriyor kafama.kendime güvenim düştü ilişkiler konusunda bu yüzden.cinsellik tercih etmediğim için erkekler hep beni birakicakmis gibi hissediyorum.sizce ben mi gercekten geri kafalı düşünüyorum yoksa hep etrafımda yargilayici insanlar mı var? Bu arada dediğim gibi her türlü dusunceye saygım var.bi insanın kalitesini ve kalbinin iyiliğini belirleyen şey cinsel hayatı değildir sadece kendim özel bi an bekliyorum
İnandığınız şeye inanmayan insanlara gereksiz tavsiyeler verdiğiniz için tepki görüyorsunuz. Herkes müslüman değil. Bu ülkede bolca ateist,deist,agnostik var. Siz azaba yürüyorsunuz diyorsunuz ben o azabı yaratacak bir tanrı olduğuna inanmıyorum ortada. Ayrıca müslüman olan da zaten zinanın haram olduğunu biliyordur, yine de yapıyorsa sizin tekrar bak zina haram ha demenize gerek yok. Günahı da ona sevabı da ona.Ben insanların ne dediğinden çok şuna odakliyim: ilahi emir ve yasaklar son derece net. Özellikle kesinlikle yapmayın diye belirtilen şeyler var ayetlerde. Buna uymayıp sonra büyük bir azaba düşmek bana daha korkunç geliyor. Cesaret edenlere şaşıyorum o yüzden.
Burada olumlu yöne bir tavsiye verince saldırıya geçiyorlar. Ama bir insan görseniz, yangın yerine giren ya da balkondan sarkan ya da uyuşturucu kullanan ya da alkollü araç kullanan bir insan görseniz, demez misiniz ki "yapma, dikkat et, zarar gormeyesin"
Oysa insanlar buna kızıyor, hatırlatmaktan başka yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?