Artık bakire olmak utanilcak bı şey mi oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra bi erkek cıkar karsına cok sever aşık olursun ama bekarete önem verir ve bu seferde diktirmek için yer ararsın. O gece kanayacak mı kanamayacak mı diye stres olursun..
Esnek zar diye birşey var
Ayrıca doğuştan zarı olmayan kadınlar da var
Haberiniz var mı bundan?

Nasıl bir nasihat istiyorsunuz anlamadım Utanman gerek git yap mı demeliyiz? Nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın.

zaten insanlar o yüzden sevgili oluyor özellikle erkekler. öyle bir niyet yoksa bile iki taraf içinde söylüyorum ilişkinin ilerleyen zamanlarında zaten ilişki kaçınılmaz olur .

ben yanlış bulsam da bu işi yapıp yaptım diyenlere kendi düşüncesi deyip sonuna kadar saygı duyuyorum erkek kadın fark etmez ama burda birde kızlık zarı diktirme konuları var bazı doktorluğa yakışmayan para için bunu yapıyorlar doktorlar kızlık zarı dikiyorlar nasıl bir şeyse buna çok karşıyım yaşamışsan yaşadım demelisin erkek içinde aynısı yaşayıp bakire kız istemek . ayrıca esnek te olabilir . kızlık zarı diktiren kadınlar ve yalan söyleyen erkekler midem bulanıyor benim bunlardan ya. düzgünce söylese atıyorum 1 üzülüp saygı duyacaksam fakat eğer bir yalan varsa ki bu eninde sonunda belli olur ortaya çıkar çıkmasa bile çok kötü bir durum 1000 üzülüp hiç saygı falan duymam. hele empati yapalım erkekte böyle birşey olsa hemde esneklik falan olmamış olsa yani ilk ilişkisi belli olsa ve böyle cerrahi müdahale yapmış olsa bunun için ya ne kadar iğrenç hele bide bunu yapan doktor gözümde en düşük statü ve karakterdeki insancıklar.

Son düzenleme:
Bakire olmak ayıp değil tabi ki.Bu senin bedenin ve senin tercihin.Ama evlenene kadar bakire kalmak da bir marifet değil.Bunu unutmamak lazım.Ben 31 yaşındayım evliyim ve eşimden önce de sevgililerim olmuş, ilişki yaşamıştım.Eşim de yaşamıştı tabi.Herkes bu durumu sorun yapmaz yani.Ama bence sevdiğin bi insanla sevişmek gibisi yok.Evli olman ya da olmaman önemli değil.

Katılıyorum. O üniversitede modern geçinen erkek arkadaşların çoğu şimdi harıl harıl anasına bakire kız aratıyor. Burası Türkiye. İşine gelince modernler, gelmeyince gelenekçi.

Bencede yaşin kucuk yani yapmamalisin yapinca ipin ucu kaciyor emin ol her hayatina girenle yasicakmis gibi mecbur oluyosun. Sonra karsi taraf madem dha evel apmişsinnbenle niye asamiyosun diye baskiliyor vs bence dogru insan hayatina girip uzun bi iliski olmadikca yapma benim 33 yasinda bakire bir kiz arkim var kimse inanmiyor o yasta bakire olduguna. doğru insan olmadığı için yapmadım dedi şu saatten sonra da sıradan bir insanla yaşamam dedi ben de hak veriyorum bence de doğru olanı yapıyor yoksa gunah ya da carsaf botutundan degil. zaten bana kalırsa bu zamanda bakire kız arayan erkek lütfen dönsün önce bir kendisine baksın yani kaşı gözü kötü oynayan hepsi kalkıp da bakire kız aramaları onların esas içinin iğrenç pisliğini gösteriyor bana göre

evliliğin tanımı bu mu
Irkların birbirine karışmasını engelleyen mecburi yaşam sanırım ben yanlış biliyormuşum öğrenmiş oldum.
Evlilik dışı ilişkiler önünü frenleyemediği için ırkların karışmasına sebep olur. Din literatüründe evlilik bahsi bir bağlamda böyle tasvir edilir.

Katılıyorum. O üniversitede modern geçinen erkek arkadaşların çoğu şimdi harıl harıl anasına bakire kız aratıyor. Burası Türkiye. İşine gelince modernler, gelmeyince gelenekçi.

Hiii o erkek ile bakire evlendiginde hayir geliyor da sanki.

Kimsede demiyor o erkek ne yaparsa yapsin, kendisine hayirsiz, baskasinami hayirli olacak? Kadinlara obje olarak bakan erkek o.

Bu "seks yapan kadinlar eglenmelik, yapmayanlar evlenmelik" kafasindan bir çikilsa. Ki bunu erkekten daha çok kadinlar düsünüyor.

Hayır asla geri kafalı değilsiniz. Karşınıza çıkanlar tuhafmış. Cinselliğe ne kadar açıksınız onu yoklamak için soruyorlar. Heveslerini alamayacaklar ya, bozuluyorlar. Karşınıza her çıkanla bir şey yaşayacak olsanız ne anlamı olur edebin, namusun?(Kimse yanlış anlamasın edep namus iki bacak arasında değil tabii ki, ama herkes herkesle cinsellik yaşayacaksa insani değerlerimizin de anlamı kalmaz.Hayvandan farkımız yoktur)
Canınızı hiç sıkmayın. Size saygısı olmayanlar da hayatınızdan gitsin.

Malesef günümüz böyle. Seni çok iyi anlıyorum bazı kızlarımız o kadar azgın ki artık bağırıyorşar ben erkek arkadaşımla sevişiyorum diye resmen sosyal medyada bile. E bunu gören erkeklerde böylelerinin peşinden gidiyor sana bana anormal gözüyle bakıyor. Ama çok şükür ki senin benim gibi hala bu sevişmenin sadece girip çıkmak olmadığı, ruhsal tensel doyum olduğu bilincinde olan kadınlar var. Fikrinden vazgeçme. Anlık nefis uğruna saçma sapan biriyleriyle en özel anlarını paylaşma.

Ayrıca hanımlar yazdıklarınızın bir kısmını okudum pes dedim. Günümüzde bir kadın evleneceği zaman adamın bakir olup olmadığını pek koşul olaak koyamazken, bir erkek bakire bir kadın olsun diye diretiyor. Bunu da unutmayın malesef kızlarımızın herkesle sevişme şansı olmuyor toplum baskısı yüzünden yorumlarınızda bunu da dikkate alın derim.sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…