- 19 Mart 2023
- 852
- 1.490
- 43
- 34
- Konu Sahibi lavinia2012
Merhaba hanımlar. Daha öncede buraya konu açmıştım. Eşimden bir yıl oldu boşandım. 12 yıllık evliydim ve iki çocuğum var. Öncesinde uzun yıllar ihanete uğradım ve çok kötü şeyler yaşadım. Aldığım karardan asla pişman değilim ama yaşadıklarımı da bir türlü atlatamıyorum. Sanırım depresyondayım. Maddi olarak bir sıkıntım yok çok şükür. İyi bir işim var arabam var. Kurulu bir düzenim var. Ama zaman zaman kendimi o kadar değersiz o kadar mutsuz hissediyorum ki. Hayattan bir beklentim kalmamış sanki bidaha hiç mutlu olamayacak gibi hissediyorum. Yaşadığım şeyler aklımdan hiç gitmiyor. Bazen oturup ben bunları hak etmedim diye yorulana kadar ağlıyorum. Ne yaparsam yapayım aynaya baktığımda gözlerimdeki ışığın söndüğünü görüyorum. Yaşadıklarımı ayrıntılı bir şekilde anlatsam eminim bana hak vereceksiniz. Yaşadıklarımı hatırlayınca kendime acıma duygusu hissediyorum. Gerçekten psikoljik olarak iyi değilim bunun farkındayım. Zaman zaman mutlu insanlar görünce öfke duyuyorum. Lütfen beni yargılamayın. Yaşadıklarım beni bu hale getirdi maalesef. O eski mutlu gözlerinden ışık saçılan kız sanki öldü.
İçimden ne temizlik yapmak ne yemek yapıp evle ilgilenmek hiç biri gelmiyor. Aynı zamanda sevdiğim insanları kaybetme korkusu yaşıyorum. Telefonumu ablam üst üste iki sefer arasa acaba anneme babama bir şey mi oldu diye aklım çıkıyor. Yada kızımın sesi az kötü gelsin kalbim yerinden oynuyor. 2 sefer panik atak olduğunu düşündüğüm korkunç bir şey yaşadım. (Nefes alamama)
Bununla ilgili terapi almaya karar verdim. Size sorum böyle bir durumda olupta terapi ile eski sağlığına kavuşan var mı. Artık gerçekten yaralarım iyileşsin istiyorum. Yaşım 33 yorumlarınız için teşekkür ederim.
İçimden ne temizlik yapmak ne yemek yapıp evle ilgilenmek hiç biri gelmiyor. Aynı zamanda sevdiğim insanları kaybetme korkusu yaşıyorum. Telefonumu ablam üst üste iki sefer arasa acaba anneme babama bir şey mi oldu diye aklım çıkıyor. Yada kızımın sesi az kötü gelsin kalbim yerinden oynuyor. 2 sefer panik atak olduğunu düşündüğüm korkunç bir şey yaşadım. (Nefes alamama)
Bununla ilgili terapi almaya karar verdim. Size sorum böyle bir durumda olupta terapi ile eski sağlığına kavuşan var mı. Artık gerçekten yaralarım iyileşsin istiyorum. Yaşım 33 yorumlarınız için teşekkür ederim.
Son düzenleme: