- Konu Sahibi MissKitty86
-
Kendisi kendi küfürlerinden rahatsiz degil ben küfür ettigim icin sinirli. O bana edebilirmis zaten kocammis senelerdir söylüyorum ona zaten anlamiyor. Kendisi sinirliyken ben onu idare edemiyormusum onu daha cok sinirlendiriyormusum sinirini cikartmak icinde küfür etmesi gerekiyormuskarsilikli bu durumdan rahatsizsiniz madem. kustugine gore. aranizda saygi kalmadigini buna katlanamadiginizi ve mutsuz oldugunuzu anlatin ona. gerekirse bir cift terapistine gidin.
Iki tane cocugum var kücükler... aynen öyle kisiligimi cok kötü etkiledi. Yaklasik iki senedir küfür ediyor ben iki sene dayanabildim en sonunda benide kendine benzetti.Kisiliginizi kotu yonde etkileyen biriyle evli kalmanin alemi yok. Cocuk yoksa bosanin, varsa da bosanin.
Bu ortamda buyuyen cocuklarin ileride evlendiginde karisina /kocasina kufur edecek. Deger mi?Iki tane cocugum var kücükler... aynen öyle kisiligimi cok kötü etkiledi. Yaklasik iki senedir küfür ediyor ben iki sene dayanabildim en sonunda benide kendine benzetti.
Degmiyor kesinlikle. Düzelmez degilmi?Bu ortamda buyuyen cocuklarin ileride evlendiginde karisina /kocasina kufur edecek. Deger mi?
Belirli bir yasa gelmis insanin karakteri degismiyor ama cocuklarin icin hala sansin var. Kufru birak huzursuz ve kavgali bir ortamda buyuyorlar.Degmiyor kesinlikle. Düzelmez degilmi?
Terapiye ikna edin düzelir inşallah. İlk teşebbüsünüz boşanmak olmasın düzeltmek olsun.Degmiyor kesinlikle. Düzelmez degilmi?
Cok konustum cok sinirlenince gözü dönüyor... keske o sinirlenmeye basladiginda ben ortami terk edebilsem ama yapamiyorum benimde artik sinirlerim yiprandi gözüm dönüyor resmen ikimizin icindende canavar cikiyorBırak küs kalsın.
Birkaç gün geçsin
Sonra konuş
Bir daha şahsıma küfür ettiğini duyarsam seninle ömür boyu konuşmam hatta ileri gidersen de bu evliliğe acımam bitiririm de.
Kararlı konuş
Eğer yine başkaldırırsa yapılacak şey belli
Lütfen kendine saygını yitirme....Hemde cok agir hemde aslinda bana dönen bir küfür kendimden utaniyorum resmen ben böyle bir insan degildim...
Artik bende öfkemi kontrol edemiyorum
Gitmez malesef zaten biz yurtdisindayiz ve türk psikolog bulmak cok zor. Aslinda ben en basta kendimi düzeltmem lazim. Tekrar sogukkanli ve sakin ayni zamanda konusmalari bu boyuta getirmeyen biri olmam lazim ama yok benimde sinirlerim okadar yiprandiki artikTerapiye ikna edin düzelir inşallah. İlk teşebbüsünüz boşanmak olmasın düzeltmek olsun.
Bende zaten sakinlesmek istiyorum tekrar sogukkanli olmak istiyorum ama bana okadar küfür ediyorki bende tutamiyorum kendimi. Peki ben ilac kullanarak sakinlessem ama kendisi öyle devam etse ne anlami kalacakki. Ilaclari birakinca tekrar ayni olaylar olmayacakmiLütfen kendine saygını yitirme....
Kavganı et, söyleyeceğin herseyi güzel bir üslup ile söyle ama hakaret kelimeleri asla kullanma....
Lütfen psikiyatriye git ve ilaç kullan, kendine de eşine de varsa çocuklarına da zulmetme....
O sinirlendiğinde ortamı terketmek zorunda değilsin. Onun canileşmemesi gerek asıl. Eğer yurtdışındaysan boşanmak daha avantajlı bence, böyle iflah olmayan kocaya dava açıp bi gözünü korkutmak gerek. Aslında pskolojik şiddet küfür hakaret çocukların akıl sağlığı vs vs derken boşanma davası açabilirsin oda dört duvara küfreder durur artıkCok konustum cok sinirlenince gözü dönüyor... keske o sinirlenmeye basladiginda ben ortami terk edebilsem ama yapamiyorum benimde artik sinirlerim yiprandi gözüm dönüyor resmen ikimizin icindende canavar cikiyor
Avantajli olmasina avantajli ama ben simdilik düzeltebilirsem düzeltme taraftariyim. Cocuklar henüz cok kücükler biraz daha büyümelerini bekliyecem eger dahada olmazsa zaten yapilacak olan belliO sinirlendiğinde ortamı terketmek zorunda değilsin. Onun canileşmemesi gerek asıl. Eğer yurtdışındaysan boşanmak daha avantajlı bence, böyle iflah olmayan kocaya dava açıp bi gözünü korkutmak gerek. Aslında pskolojik şiddet küfür hakaret çocukların akıl sağlığı vs vs derken boşanma davası açabilirsin oda dört duvara küfreder durur artık
İlaçları kendi sağlığınız için kullanacaksınız...Bende zaten sakinlesmek istiyorum tekrar sogukkanli olmak istiyorum ama bana okadar küfür ediyorki bende tutamiyorum kendimi. Peki ben ilac kullanarak sakinlessem ama kendisi öyle devam etse ne anlami kalacakki. Ilaclari birakinca tekrar ayni olaylar olmayacakmi
Hatasini anlarmi bilmem su anda burnundan kil aldirmiyor ayni odada oturmuyor bile. Iste ben kendime yakistiramadim...Helal olsun. Herkese anladığı dilden cevap vermek lazım. İnşallah hatasini anlar da bir daha kufretmez. Siz küfürleri yuttukca daha da azitmiş. Gerekirse bosanacaginizi, artık bunu cekemeyeceğinizi söyleyin.
Ya yola yola gelir ya yola gider.
Anladim tesekkür ederim. Bunu düsünecegim kesinlikleİlaçları kendi sağlığınız için kullanacaksınız...
İlaçlar tamamen iyileşince bırakıldığı için aynı olmazsınız...
Belki sizin sakinlestiginizi görünce eşiniz de zamanla düzelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?