- Konu Sahibi MissKitty86
-
Bu sorun bile değil zaten. Ana avrat duz gitmiş neki. Alttan alsın duymamazliktan gelsin, hatta kulaklarına pamuk tikasin. Niye çocuklarını böyle saygılı, efendi bir babadan ayırsın ki. Adama kum çuvalı görevi yapsin. Sonra bu haysiyetsiz adam yüzünden dert, hastalik sahibi olduğunda beyefendi bakar karısına, yaslandiginda ona çok iyi davranmaya başlar.Ya bide yorum yazan arkadaslarimi da anlamiyorum.. yuvayi yikmak kolaymi? Cocuklarini babasindan ayirmak? Bilmiyorum ama bende cok kötü günler yasadim evliligimde gercekten .. inanilmaz tartismalar kaVgalar... ama sonunda bir sekilde sorunumuzu cözmeye calisiyoruz bi gün olmadi 1 haftdada hallediyoruz biz birbirimizi seviyoruz ve beraber kalmaya kesinlikle deger... bence ani karar vermeyin sonradan pisman olmakta var inanin cok gördüm...
Niye böyle argo cevapliyorsunuz ki? Biraz düsünceli olun... ben otur küfrünü yut cocuklarini boz fln birsey demedimki cözüm üretiyorum... insanlar degisebilir.. degisemiyorsa bütün herseyi denediyse ve esi hala ayniysa ozaman bosanmayi düsünmeli ... tabi size bosan demek kolay. Neyse cevaplamayin yazdigimi size geri yazmiycam .. kötü niyetinizle iyi günler.Bu sorun bile değil zaten. Ana avrat duz gitmiş neki. Alttan alsın duymamazliktan gelsin, hatta kulaklarına pamuk tikasin. Niye çocuklarını böyle saygılı, efendi bir babadan ayırsın ki. Adama kum çuvalı görevi yapsin. Sonra bu haysiyetsiz adam yüzünden dert, hastalik sahibi olduğunda beyefendi bakar karısına, yaslandiginda ona çok iyi davranmaya başlar.
Yazdıklarımda kufur yok. Dikkatli okuyun lütfen.Niye böyle argo cevapliyorsunuz ki? Biraz düsünceli olun... ben otur küfrünü yut cocuklarini boz fln birsey demedimki cözüm üretiyorum... insanlar degisebilir.. degisemiyorsa bütün herseyi denediyse ve esi hala ayniysa ozaman bosanmayi düsünmeli ... tabi size bosan demek kolay. Neyse cevaplamayin yazdigimi size geri yazmiycam .. kötü niyetinizle iyi günler.
Ben argo dedim farkettiyseniz küfür ettiniz demedim neyse daha fazla tartismaya gerek yok .Yazdıklarımda kufur yok. Dikkatli okuyun lütfen.
Bosan diyenlerden biri bendim cunku bu cocuklarin saglikli bir ev ortaminda buyuyecegini sanmiyorum.Yazdıklarımda kufur yok. Dikkatli okuyun lütfen.
Sizden daha düşünceli oldugum ortada. Esi küfredecek ama kendisi susacak öyle mi? Eminim kocası sadece karisina kufretmiyor karisinin anne babasına da kufrediyordur. Çünkü cevap gelmeyince daha da yaratici oluyordur. Böyle bir komşumuz vardi.
İnsanin kendine saygisi olmasi lazım. Ayrıca ben bosansin demedim, uydurmayin lütfen
Evet aynen öyle yapacagim. Özür dilemem cünkü bu eve küfrü kendisi soktu.Kufrederken iyi karsilik alınca lololo hayat da erkeklere güzel ya.küs kalsın sakın gidip de özür dilemeyin senelerdir pis ağzını çekiyormussunuz zaten. Gerekirse haftalarca konuşmasın. Esaslı bir ders istiyor belli ki. Kendisi gelip konuşmaya çalışsın özür dilesin. Sonra uzun bir konuşma yapın. Bakalım ne olacak. İlk adımı siz atarsanız kaybedersiniz. İş sidik yarışına dönmüş çünkü. İlk küfre izin vermemek gerek aslında. İlk küfürde dersini vermeniz lazımdı. Şimdi işiniz çok zor. Hemen boşanmayın hele. Söz konusu iki çocuk var. Bütün yolları deneyin önce.
En iyisini yaparsiniz gercekten yuva kurmak kolay deyil bozmasi hele hic... Allah yardimciniz olsun insAllah hersey düzelirArkadaslar bütün cevaplarinizi okudum cok tesekkür ederim. Herkes kendine göre cözüm üretmeye calismis kimisi bosan diyor kimisi düzeltmeye bak diyor. Acikcasi su anda bosanmak secenekler arasinda yok. Ben önce kendimi düzeltmem gerekiyor sonra ben agresif tavirlarimi biraktiktan sonra onda etki olacakmi ona bakacagim. Eger kendisi hic caba sarfetmezse ben kendimi düzelttigim halde o zaman ayriligi düsünebilirim. Cünkü acaba benimde hatam varmiydi düsüncesi ile bosanmak istemiyorum ki su anda gercekten benimde hatalarim var.
İşte bunu demek istiyorum. Alttan alırsa küfrün dozu artacaktır.Kufrederken iyi karsilik alınca lololo hayat da erkeklere güzel ya.küs kalsın sakın gidip de özür dilemeyin senelerdir pis ağzını çekiyormussunuz zaten. Gerekirse haftalarca konuşmasın. Esaslı bir ders istiyor belli ki. Kendisi gelip konuşmaya çalışsın özür dilesin. Sonra uzun bir konuşma yapın. Bakalım ne olacak. İlk adımı siz atarsanız kaybedersiniz. İş sidik yarışına dönmüş çünkü. İlk küfre izin vermemek gerek aslında. İlk küfürde dersini vermeniz lazımdı. Şimdi işiniz çok zor. Hemen boşanmayın hele. Söz konusu iki çocuk var. Bütün yolları deneyin önce.
Aminn cok tesekkür ederim.En iyisini yaparsiniz gercekten yuva kurmak kolay deyil bozmasi hele hic... Allah yardimciniz olsun insAllah hersey düzelir
Alttan alırsanız davranışı iyice pekismis olur. Yapacağınız şey o pes edene kadar beklemek. Ben eşim bana trip attığında hiç üzerine gitmiyorum. Normal rutinime devam ediyorum sinirimi de bozmuyorum. Kendi ne zaman düzeltirse gelip konuşmak istiyor. Sorunu masaya yatırıp çözüyoruz. Davranışına kızıp kavga etsem kendim yipranirim. Aman canım balım çeksem iyice havalanır. Böyle durumlarda en iyi şey karşı tarafı kendi haline bırakmak.Evet aynen öyle yapacagim. Özür dilemem cünkü bu eve küfrü kendisi soktu.
Argo cevaplamak demek küfürle cevap demek. Ben koca kisisinin küfürlerinin derecesini belirttim.Ben argo dedim farkettiyseniz küfür ettiniz demedim neyse daha fazla tartismaya gerek yok .
Ama tribe cevap verilmeyebilir. Kufur öyle degil.Alttan alırsanız davranışı iyice pekismis olur. Yapacağınız şey o pes edene kadar beklemek. Ben eşim bana trip attığında hiç üzerine gitmiyorum. Normal rutinime devam ediyorum sinirimi de bozmuyorum. Kendi ne zaman düzeltirse gelip konuşmak istiyor. Sorunu masaya yatırıp çözüyoruz. Davranışına kızıp kavga etsem kendim yipranirim. Aman canım balım çeksem iyice havalanır. Böyle durumlarda en iyi şey karşı tarafı kendi haline bırakmak.
Kusme davranışı için dedim. Küfrederse küfreden ağzında diş kalmayabilir.Ama tribe cevap verilmeyebilir. Kufur öyle degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?