- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi MissKitty86
-
Aynı şeyleri kendi hayatımda yaşadım...Anladim tesekkür ederim. Bunu düsünecegim kesinlikle
Ben esimden hic duymadim ama ayni kocaniz gibi sinirlenince cok kufrederdim.esim sabir etti sustu küstü bagirdi ben ofkemi yenemedim.ne zamanki cocugum soyledigim kufru tekrarladi o zaman utandim yerin dibine gectim.etmiyorum artik.duzelebiliyor yani benceDegmiyor kesinlikle. Düzelmez degilmi?
Insallah bende basaririm yazdiklariniz gercekten cok iyi geldi. Cok benzer seyler yasamissiniz ve düzeltmissiniz. Peki kullandiginiz ilaclarin günlük hayata etkisi varmiydi? Yani uyusukluk halsizlik gibi seyler yasadinizmi?Aynı şeyleri kendi hayatımda yaşadım...
Eşim ilk günlerden itibaren küfür ederdi, "yapma, etme, benide alıştırırsın, terkedemem" dedim..tabi dinlemedi beni..bende zamanla alıştım ona küfretmeye başladım ama onun hoşuna gitmedi bu durum...bende aynı sizin gibi kendime yakıştıramadım....
Öyle naif insanlarin terbiyesinde yetistim ki, evimizde annem babama ....Bey, babam da anneme ....Hanım diye hitap ederler....basit hakaret kelimeleri (manyak) bile asla kardeşler arasinda bile kullanılmazdı...
Ama ben evliligimde farklı bir ben olmuştum, baktım ki öfke kontrolünü kendi kendime sağlayamayacağım, dr ve ilaç desteği ile kendime geldim....ve eşimi de uyardim, "ben hakaret kelimerini bırakmak için çok çaba sarf ettim ve bıraktım, sende bırak ki yeniden alışmayayım" dedim...Sağolsun o da bıraktı, şimdi sinirlensek bile sadece sesimiz yükselir birbirimize....
Bende esime cok dedim bak kizin büyüyor o küfürleri sana bir gün sorarsa ne cevap vereceksin diye yok vazgeciremedim aksine o beni kendine benzetti... demekki insani cocugu bile utandirabiliyormusBen esimden hic duymadim ama ayni kocaniz gibi sinirlenince cok kufrederdim.esim sabir etti sustu küstü bagirdi ben ofkemi yenemedim.ne zamanki cocugum soyledigim kufru tekrarladi o zaman utandim yerin dibine gectim.etmiyorum artik.duzelebiliyor yani bence
Hiçbir yan etkisini yaşamadım...Insallah bende basaririm yazdiklariniz gercekten cok iyi geldi. Cok benzer seyler yasamissiniz ve düzeltmissiniz. Peki kullandiginiz ilaclarin günlük hayata etkisi varmiydi? Yani uyusukluk halsizlik gibi seyler yasadinizmi?
Insallah bende öyle olurum. Cok cok tesekkür ederimHiçbir yan etkisini yaşamadım...
Kullanmaya başladıktan bir kaç gün sonra kendine kendime "huyum düzelmiş benim" diye düşündüm..
Zaten böyle bir durumda ağır ilaç vermezler, en basit gruptan başlarlar....ama kafanizda tereddüt varsa doktora açık açık söyleyin...
Saygininda sevgininde kirintilari var artik bizim evliligimizde. Iste sizin dediginiz yön degistirmeyi nasil yapacam onu bilmiyorum. Ben ona odakli yasamak istemiyorum artik. Beyefendi iyi olunca iyi kötü olunca kötü olmak istemiyorum. Ben kendime ve cocuklara odakli yasamak istiyorumKocanıZı saygıdeğer görmemeye başlamışsınız saygınlığını yitirecek bişi yapmış demekki
Muhtemelen size umduğunuz değeri vermedi
2 çocuk varmış bence yön değiştir yeni meşguliyet bul arkadaşlarınla takıl işi gücü varsa eve para getiriyorsa çocuklarına iyi bir babaysa ve evlendiğinde seviyorsan bunları düşün beterin beteri var
Eşin iş sıkıntısını da eve yansıtıyor olabilir orada kızdığı kişilere küfür edemiyor sa sana yanlış bi yansıtma olabilir
Iki seneye yakindir en asla kavgalarimizda o seviyeye inmiyordum zaten ama artik bende cirkeflesiyorum. Ama tekrar deneyecem bakalim insallah basarabilirim. Bakara suresinide deneyecem insallahOna cevap vermemeyi basarip susarsan bir sure sonra kendisi utanacaktir zor ama basarmaya çalış. Ben de sen gibiydim birkac kez ise yaradi. Bi de evde bakara suresi ac. Faydasini goreceksin
Bence eline kağıt kalem i al yaz kafan dolu şu anda en mantıklısı bu sabah kendine yeni bir sayfa açSaygininda sevgininde kirintilari var artik bizim evliligimizde. Iste sizin dediginiz yön degistirmeyi nasil yapacam onu bilmiyorum. Ben ona odakli yasamak istemiyorum artik. Beyefendi iyi olunca iyi kötü olunca kötü olmak istemiyorum. Ben kendime ve cocuklara odakli yasamak istiyorum
Hemen boşuyorlar maşallah.eşinizi ikna edip çift terapisine gidin.rahatsız olduğunuz şeyleri başbaşayken anlatın.haklı demiyorum ama belki sizinde değiştirmeniz gereken şeyler vardır. Tartışmalarınızı nasıl minimuma indirebilirimi düşünün bence.iki çocukla başınızın caresine bakabilicenizi düşünüyosanızda diğer tavsiyeleri bi dinleyin.yok bakamam derseniz onlar maddi destek sağlicaklar sanırımki boşan diyolar.iban nonu atarsın onlaraArkadaslar benim evliligim cok kötü durumda... ben küfürden nefret eden bir insandim. Esimde ilk seneler küfür etmezdi ama okadar cok olaylar sorunlar olduki evliligimizde artik herseye küfür ediyor. Kavga ettigimizde banada... dün yine sacma bir sebepten kavga etmeye basladik ve küfür etti. Artik bende öfkemi kontrol edemiyorum ve bende ona küfür ettim. Hemde cok agir hemde aslinda bana dönen bir küfür kendimden utaniyorum resmen ben böyle bir insan degildim... nolur bana bir akil verin ben öfkemi nasil kontrol edecegim. Ben bu evliligin seviyesini yerlerden nasil kaldiracagim? Simdi benimle konusmuyor ona küfür ettigim icin ama zerre umrumda degil ben kendim icin üzülüyorum...
Acilen aile terapistine gidin. Eşiniz o sizin beraber çözüm arayın. Saygısızlık olduğu zaman iki tarafta sussun. Anlaşmalar yapın. Böyle nereye kadar devam ettirebilirsiniz. Olmaz. Sizde çocuklarda eşinizde yıpranır. Evinizden kötü enerjileri uzak tutun. Televizyonda izlediğiniz programlara bile dikkat edin. Hiçbirşey evinize kötü enerji bırakmasın. İzin vermeyin. Acil toparlanın. Saygınızı tam kaybetmeden dışarıya taşırmadan toparlanın. Çirkinliğin boyutunu aşmasına izin vermeyin eşinizde sizde. Yol yakınken bu durumu toparlayın. Eşinize akıl verir gibi konuşmayın. Onu bir eş olarak karşınıza alın. Nekadar gelişmiş Okumuş kültürlü bir bayanım yada insanlarız derseniz değin. Yuvayı dişi kuş yapar. Güçsüzlük zamanı değil. Önce kendinizi sonra yuvanızı ve çocuklarınızı bu olumsuz tablodan kurtarın. ALlah yardımcınız olsun. Ben umutluyum.Iki tane cocugum var kücükler... aynen öyle kisiligimi cok kötü etkiledi. Yaklasik iki senedir küfür ediyor ben iki sene dayanabildim en sonunda benide kendine benzetti.
benimde sinirimi cikarmam icin kufur etmem gerekiyor artik denedim gayet iyi geldi hakliymissin de.Kendisi kendi küfürlerinden rahatsiz degil ben küfür ettigim icin sinirli. O bana edebilirmis zaten kocammis senelerdir söylüyorum ona zaten anlamiyor. Kendisi sinirliyken ben onu idare edemiyormusum onu daha cok sinirlendiriyormusum sinirini cikartmak icinde küfür etmesi gerekiyormus
Tipik erkek zihniyeti. Kadinlarin sinirlenmeye hakki yok zatenKendisi kendi küfürlerinden rahatsiz degil ben küfür ettigim icin sinirli. O bana edebilirmis zaten kocammis senelerdir söylüyorum ona zaten anlamiyor. Kendisi sinirliyken ben onu idare edemiyormusum onu daha cok sinirlendiriyormusum sinirini cikartmak icinde küfür etmesi gerekiyormus
Yasadikca utanir.bide video cekin kufur ederken sakinlisince izleyin.inan ise yariyor.sevdigim adami izle deyinBende esime cok dedim bak kizin büyüyor o küfürleri sana bir gün sorarsa ne cevap vereceksin diye yok vazgeciremedim aksine o beni kendine benzetti... demekki insani cocugu bile utandirabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?