Artik baya baya küfürlesiyoruz

Anladim tesekkür ederim. Bunu düsünecegim kesinlikle
Aynı şeyleri kendi hayatımda yaşadım...

Eşim ilk günlerden itibaren küfür ederdi, "yapma, etme, benide alıştırırsın, terkedemem" dedim..tabi dinlemedi beni..bende zamanla alıştım ona küfretmeye başladım ama onun hoşuna gitmedi bu durum...bende aynı sizin gibi kendime yakıştıramadım....

Öyle naif insanlarin terbiyesinde yetistim ki, evimizde annem babama ....Bey, babam da anneme ....Hanım diye hitap ederler....basit hakaret kelimeleri (manyak) bile asla kardeşler arasinda bile kullanılmazdı...

Ama ben evliligimde farklı bir ben olmuştum, baktım ki öfke kontrolünü kendi kendime sağlayamayacağım, dr ve ilaç desteği ile kendime geldim....ve eşimi de uyardim, "ben hakaret kelimerini bırakmak için çok çaba sarf ettim ve bıraktım, sende bırak ki yeniden alışmayayım" dedim...Sağolsun o da bıraktı, şimdi sinirlensek bile sadece sesimiz yükselir birbirimize....

Degmiyor kesinlikle. Düzelmez degilmi?
Ben esimden hic duymadim ama ayni kocaniz gibi sinirlenince cok kufrederdim.esim sabir etti sustu küstü bagirdi ben ofkemi yenemedim.ne zamanki cocugum soyledigim kufru tekrarladi o zaman utandim yerin dibine gectim.etmiyorum artik.duzelebiliyor yani bence

Insallah bende basaririm yazdiklariniz gercekten cok iyi geldi. Cok benzer seyler yasamissiniz ve düzeltmissiniz. Peki kullandiginiz ilaclarin günlük hayata etkisi varmiydi? Yani uyusukluk halsizlik gibi seyler yasadinizmi?

Bende esime cok dedim bak kizin büyüyor o küfürleri sana bir gün sorarsa ne cevap vereceksin diye yok vazgeciremedim aksine o beni kendine benzetti... demekki insani cocugu bile utandirabiliyormus

Insallah bende basaririm yazdiklariniz gercekten cok iyi geldi. Cok benzer seyler yasamissiniz ve düzeltmissiniz. Peki kullandiginiz ilaclarin günlük hayata etkisi varmiydi? Yani uyusukluk halsizlik gibi seyler yasadinizmi?
Hiçbir yan etkisini yaşamadım...

Kullanmaya başladıktan bir kaç gün sonra kendine kendime "huyum düzelmiş benim" diye düşündüm..

Zaten böyle bir durumda ağır ilaç vermezler, en basit gruptan başlarlar....ama kafanizda tereddüt varsa doktora açık açık söyleyin...

Insallah bende öyle olurum. Cok cok tesekkür ederim

KocanıZı saygıdeğer görmemeye başlamışsınız saygınlığını yitirecek bişi yapmış demekki
Muhtemelen size umduğunuz değeri vermedi
2 çocuk varmış bence yön değiştir yeni meşguliyet bul arkadaşlarınla takıl işi gücü varsa eve para getiriyorsa çocuklarına iyi bir babaysa ve evlendiğinde seviyorsan bunları düşün beterin beteri var
Eşin iş sıkıntısını da eve yansıtıyor olabilir orada kızdığı kişilere küfür edemiyor sa sana yanlış bi yansıtma olabilir

Saygininda sevgininde kirintilari var artik bizim evliligimizde. Iste sizin dediginiz yön degistirmeyi nasil yapacam onu bilmiyorum. Ben ona odakli yasamak istemiyorum artik. Beyefendi iyi olunca iyi kötü olunca kötü olmak istemiyorum. Ben kendime ve cocuklara odakli yasamak istiyorum

Ona cevap vermemeyi basarip susarsan bir sure sonra kendisi utanacaktir zor ama basarmaya çalış. Ben de sen gibiydim birkac kez ise yaradi. Bi de evde bakara suresi ac. Faydasini goreceksin

Ona cevap vermemeyi basarip susarsan bir sure sonra kendisi utanacaktir zor ama basarmaya çalış. Ben de sen gibiydim birkac kez ise yaradi. Bi de evde bakara suresi ac. Faydasini goreceksin
Iki seneye yakindir en asla kavgalarimizda o seviyeye inmiyordum zaten ama artik bende cirkeflesiyorum. Ama tekrar deneyecem bakalim insallah basarabilirim. Bakara suresinide deneyecem insallah

Bence eline kağıt kalem i al yaz kafan dolu şu anda en mantıklısı bu sabah kendine yeni bir sayfa aç

Hemen boşuyorlar maşallah.eşinizi ikna edip çift terapisine gidin.rahatsız olduğunuz şeyleri başbaşayken anlatın.haklı demiyorum ama belki sizinde değiştirmeniz gereken şeyler vardır. Tartışmalarınızı nasıl minimuma indirebilirimi düşünün bence.iki çocukla başınızın caresine bakabilicenizi düşünüyosanızda diğer tavsiyeleri bi dinleyin.yok bakamam derseniz onlar maddi destek sağlicaklar sanırımki boşan diyolar.iban nonu atarsın onlara

Esiniz sinirliyken sizde sinirlenip karsilik veriyorsaniz cok cirkinlesir tartismalar. Birinin sakin kalabilmesi gerek.
Cocuklariniz madem cok kucuk, devam etmek istiyorsunuz esiniz sinirliyken tartismayi uzatmayacaksiniz, en cabuk Geri donus alabileceginiz yontem bu.
Sinirleriniz cok bozulmus belli ki.
Daha az anlam yukleseniz kufurlere? Sinirliyken soylenen manasiz, cirkin kelimeler gibi?
Erkeklerin kufur konusuna yaklasimlari bizim gibi degil. Sinirlenince kufur etmeyi cok normal buluyorlar. Siz esinize normal,sakin zamanlarinizda onun size kufur ettiginde hissettiklerinizden bahsetseniz, suclamadan ama bir ise yaramaz mi?
Kendimi cok ezilmis, yalniz hissediyorum, belki o kufurleerin senin icin bir anlami yok ama beni mahvediyor, psikolojim alt ust oluyor gibi bir konusma?

Iki tane cocugum var kücükler... aynen öyle kisiligimi cok kötü etkiledi. Yaklasik iki senedir küfür ediyor ben iki sene dayanabildim en sonunda benide kendine benzetti.
Acilen aile terapistine gidin. Eşiniz o sizin beraber çözüm arayın. Saygısızlık olduğu zaman iki tarafta sussun. Anlaşmalar yapın. Böyle nereye kadar devam ettirebilirsiniz. Olmaz. Sizde çocuklarda eşinizde yıpranır. Evinizden kötü enerjileri uzak tutun. Televizyonda izlediğiniz programlara bile dikkat edin. Hiçbirşey evinize kötü enerji bırakmasın. İzin vermeyin. Acil toparlanın. Saygınızı tam kaybetmeden dışarıya taşırmadan toparlanın. Çirkinliğin boyutunu aşmasına izin vermeyin eşinizde sizde. Yol yakınken bu durumu toparlayın. Eşinize akıl verir gibi konuşmayın. Onu bir eş olarak karşınıza alın. Nekadar gelişmiş Okumuş kültürlü bir bayanım yada insanlarız derseniz değin. Yuvayı dişi kuş yapar. Güçsüzlük zamanı değil. Önce kendinizi sonra yuvanızı ve çocuklarınızı bu olumsuz tablodan kurtarın. ALlah yardımcınız olsun. Ben umutluyum.

benimde sinirimi cikarmam icin kufur etmem gerekiyor artik denedim gayet iyi geldi hakliymissin de.

Bir evlilikte aldatılmak, fiziksel şiddet, kumar, yüz kızartıcı suçlar v.s. yok ise çocuk olsun veya olmasın boşanmak saçmalık.

Eğer bu unsurlar var ise, çocuk olsa dahi boşanılmalı.

Şahsi fikrim. Herkesin düşüncesi farklı.

Sizin yerinizde olsam, öfke terapisi tedavisi alırdım. Çift olarak.

İş ortamında çalışma arkadaşlarıyla, iş stresi v.s bunlar yorgunluk ile birleşince sinirler geriliyor olabilir.

Konuşarak ve sakinleşerek çözülmeyecek mesele değil gibi duruyor.

Tipik erkek zihniyeti. Kadinlarin sinirlenmeye hakki yok zaten

Bende esime cok dedim bak kizin büyüyor o küfürleri sana bir gün sorarsa ne cevap vereceksin diye yok vazgeciremedim aksine o beni kendine benzetti... demekki insani cocugu bile utandirabiliyormus
Yasadikca utanir.bide video cekin kufur ederken sakinlisince izleyin.inan ise yariyor.sevdigim adami izle deyin

Tek çare terapi. Küfür için de boşanılmaz şimdi. Bir terapiye ikna edin beraber gidin. Küfür eden insanlar genelde beş para etmez hiç bir işe yaramaz özgüvensiz insanlar. Eksikliklerini kapatıyorlar küfür ederken. O yüzden terapiye gitmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…