- 20 Ekim 2014
- 332
- 211
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derhal başla canım hiç çoçuk doğurupta pişman olanı duymadım ama doğurmayıpta pişman olan çok etrafta bi köşeden başla allah korusun bi sorununuz varsa tedaviyte başlarsınız 1 yıl da o sürer sonra oldu olacak yaş geciyo yinede tek başına bi karar verme ufak bişi de sen istedin cocuğu diyebilir...aksi de söz konusu yapmayalım dersin eşin ilerde sen istemedin ddeyip seni suclar eşinle ortak bi karar alıp başlatyın biran önce...allah aratmadan nasip etsin herkese...bana da ...aminArsinli cok haklisin bunu da cok dusunuyorum.sonucta hersey bizim planladigimiz gibi olmuyor belki de olmayacak bu kez iyice gec kalicam diyorum ve yaşim 29.
Esim artik istemeye basladi canim.şu dogum fobimi bir yenersem ve sorumluluguyla ilgili endiselerimi birakabilirsem ben de istiyorum.işle birlikte yurutememekten korkuyorum korkunc acilarla dogum yapicam diye korkuyorum cocuguma iyi bir gelecek verebilir miyim iyi bir anne olabilir miyim diye korkyyorum herseyden korkuyorum:)Allah isteyen herkese versin ins. Canim.derhal başla canım hiç çoçuk doğurupta pişman olanı duymadım ama doğurmayıpta pişman olan çok etrafta bi köşeden başla allah korusun bi sorununuz varsa tedaviyte başlarsınız 1 yıl da o sürer sonra oldu olacak yaş geciyo yinede tek başına bi karar verme ufak bişi de sen istedin cocuğu diyebilir...aksi de söz konusu yapmayalım dersin eşin ilerde sen istemedin ddeyip seni suclar eşinle ortak bi karar alıp başlatyın biran önce...allah aratmadan nasip etsin herkese...bana da ...amin![]()
sen anlatınca arkadaşım var cok yakın bi arkadaşım aynı bu sebeplerden korkuyodu asla normal doğum yapamam sezeryanla yaparım anca felan diyodu bide işle nasıl yürütecem borclarım var felan diyodu 9 ay uğrastı zar zor hamile kaldı ....şimdiki düşünceleri ne biliyomusun illa sezeryan olcak diye bişi yok cocuğum için hangisi sağlıklıysa onu yapıcam herkes doğğuruyo bende doğururum diyor :) iş meselesine gelince şimdi 5 aylık hamile şu ana kadar mide bulantrısıymış hamileliğin vermiş olduğu bazı sorun muş falan hiç birini yaşamadı gayet güzel bi şekilde hamileliğini sürdürüp borçlarını ödedi ...çocuğun rızkını onu yaratan verir derlerya bu sözü yabana atma gercektende gözle görülür bi şekilde gelirlerinde artış oldu ....annelik zaten doğan da vardır canım benim korkma allahın izniyle niyet edip başla ....hayırlı bi evlat için dua var istersen yazarım sana ilk başladığınız zaman 1 kereliğine okursunz eşinleEsim artik istemeye basladi canim.şu dogum fobimi bir yenersem ve sorumluluguyla ilgili endiselerimi birakabilirsem ben de istiyorum.işle birlikte yurutememekten korkuyorum korkunc acilarla dogum yapicam diye korkuyorum cocuguma iyi bir gelecek verebilir miyim iyi bir anne olabilir miyim diye korkyyorum herseyden korkuyorum:)Allah isteyen herkese versin ins. Canim.
Canim cok tesekkur ederim duymak istediklerimi yaziyorsun:)bunlari duyunca yeniden istek geliyor.Dua tabiki isterim yazarsan sevinirim.sen de olmasi icin mi ugrasiyorsun?sen anlatınca arkadaşım var cok yakın bi arkadaşım aynı bu sebeplerden korkuyodu asla normal doğum yapamam sezeryanla yaparım anca felan diyodu bide işle nasıl yürütecem borclarım var felan diyodu 9 ay uğrastı zar zor hamile kaldı ....şimdiki düşünceleri ne biliyomusun illa sezeryan olcak diye bişi yok cocuğum için hangisi sağlıklıysa onu yapıcam herkes doğğuruyo bende doğururum diyor :) iş meselesine gelince şimdi 5 aylık hamile şu ana kadar mide bulantrısıymış hamileliğin vermiş olduğu bazı sorun muş falan hiç birini yaşamadı gayet güzel bi şekilde hamileliğini sürdürüp borçlarını ödedi ...çocuğun rızkını onu yaratan verir derlerya bu sözü yabana atma gercektende gözle görülür bi şekilde gelirlerinde artış oldu ....annelik zaten doğan da vardır canım benim korkma allahın izniyle niyet edip başla ....hayırlı bi evlat için dua var istersen yazarım sana ilk başladığınız zaman 1 kereliğine okursunz eşinle
ilk cocuk yapacağınız zaman eşin gusul abdesti alıcak ardından 2 rekat namaz kılıcak niyet ederken hayırlı bi evlat sahibi olabilmek için allah rızası için namaz kılmaya diyecek sonra ikiniz şu duayı okuycaksınız BİSMİLLAHİ ALLAHÜMME CENNİBNE'Ş -ŞEYTANE VE CENNİBİ'Ş -ŞEYTANE MA REZEKTENA bu kadarcık :)Canim cok tesekkur ederim duymak istediklerimi yaziyorsun:)bunlari duyunca yeniden istek geliyor.Dua tabiki isterim yazarsan sevinirim.sen de olmasi icin mi ugrasiyorsun?
Insalah olur canim .Peki bir kac sey sormak istiyorum bu konuda gercekten bilgisizim galiba.gecen hafta genel bir kontrol icin dr.a gittim fakat alttan muayene ister diye kadin doguma degilde dahiliyeye gittim ve sadece kan degerlerim ile basit bir hormon testi yaptigini soyledi.sonuclarla ilgili olarak da hersey cok normal hic bir problem yok b12 demir kan hicbir takviyeye gerek yok hormon degerinde normal hamilelikle ilgili bir sorun yasayacagini sanmiyorum dedi bu aciklama yeterli mi gebelik oncesi olmazsa olmaz yapilmasi şart bir test vs var mi bir de adet bitiminden sonraki hangi gunler gebelik icin iliskiye girilebilecek gunler?ilk cocuk yapacağınız zaman eşin gusul abdesti alıcak ardından 2 rekat namaz kılıcak niyet ederken hayırlı bi evlat sahibi olabilmek için allah rızası için namaz kılmaya diyecek sonra ikiniz şu duayı okuycaksınız BİSMİLLAHİ ALLAHÜMME CENNİBNE'Ş -ŞEYTANE VE CENNİBİ'Ş -ŞEYTANE MA REZEKTENA bu kadarcık :)
evet canım ya 6 aydır yumurtayı ıskalıyoruz bu 7. denememiz inşallah bu ay olur
sarı renk de cok aşırı derecede akıntın olmadığı sürece bide vajinal bölgede kaşıntı yanma şikayetin olmadığı sürece alttan muayene yapmıyo doktorlar adetin 3. günü doğum uzmanına git istersen hormon testleri o zaman daha net cıkıyo bide ultrasonla rahim içine bide yumurtalıklarına bakar en azından dahiliye dktorundan iyidir hemde sen istemediğin sürece alttan muayene yapmaz doktor sorar sana müsait misin diye değilim dersin sorun olmaz ....canım hangi gün ilişkiye gireceğin konusunda ovulasyon takibi yapabilirsin adet dönemine göre yumurtlama zamanı değişiyor ....en önemli şey kafana takmamak mış ama bunu başarabilen yok yani çoçuk için yaparsan olmuyormuş sen zevkine göre takıl ama düzenli bi ilşki gerek haftada en az 3 kez ...biz gecen ay adet bitiminden tekrar adet olana kadar gün asırı yaptık olmadı ama bazıları ayda 1 kereyle hamile kalıyo biraz nasip işiInsalah olur canim .Peki bir kac sey sormak istiyorum bu konuda gercekten bilgisizim galiba.gecen hafta genel bir kontrol icin dr.a gittim fakat alttan muayene ister diye kadin doguma degilde dahiliyeye gittim ve sadece kan degerlerim ile basit bir hormon testi yaptigini soyledi.sonuclarla ilgili olarak da hersey cok normal hic bir problem yok b12 demir kan hicbir takviyeye gerek yok hormon degerinde normal hamilelikle ilgili bir sorun yasayacagini sanmiyorum dedi bu aciklama yeterli mi gebelik oncesi olmazsa olmaz yapilmasi şart bir test vs var mi bir de adet bitiminden sonraki hangi gunler gebelik icin iliskiye girilebilecek gunler?
Melisa herkes ugrasiyo gaza gelemiyorum yine de:))sen kac yasindasin ve ne kadarlik evlisinzombiiii işte tam olarak şuan bende senin hislerini yaşıorm.çok istiorm ama cesaret edemiorm. birinin beni gaza getrmesi lazm sanki.... arkadşlar doğru sölüo olduktan snra hiç pişman olan yokki![]()
Sizin cekinceleriniz neler peki deneyimli biri olarak?Kızım 3 yaşını doldurdu bende şuan zamanıdır die düşünüyorum ama cesaretim yokyapamıycam galiba 2.ciyi.
27 yaşındayım cnm 2 yıllım evliyim. bebk hemşiresi kuzenm var. abla hadi kaliteli yumurtaları kaçırma diyip duruo banaMelisa herkes ugrasiyo gaza gelemiyorum yine de:))sen kac yasindasin ve ne kadarlik evlisin
Dogru soyluyor kalite yildan yila dusuyor:)) ben de iki yillik evliyim 29 yasindayim sözde 30 olmadan yapacaktim peh:)27 yaşındayım cnm 2 yıllım evliyim. bebk hemşiresi kuzenm var. abla hadi kaliteli yumurtaları kaçırma diyip duruo bana![]()