Artik bebek isteyip de bir turlu cesaret edemeyenler?

aynen canım mutluluğu stresinden daha çok
bazen duvarda izini çıkartasım geliyor şaşkın dönüp güüyor ve bitiyor sinirim :D
Sen neredeydin simdiye kadar tam da duymak istediklerimi soyluyorsun:) peki bir sey sormak istiyorum sorumluluk falan evet korkutuyor ama beni korkutan baska bir konu daha var.Cocuktan sonra esinizle arnizdaki iliskide (manevi iliski) bir degisiklik oldu mu. Cocuk esimle aramizdaki muhabbeti olumsuz etkiler gibi bir endisem oluyor zaman zaman.

Sen neredeydin simdiye kadar tam da duymak istediklerimi soyluyorsun:) peki bir sey sormak istiyorum sorumluluk falan evet korkutuyor ama beni korkutan baska bir konu daha var.Cocuktan sonra esinizle arnizdaki iliskide (manevi iliski) bir degisiklik oldu mu. Cocuk esimle aramizdaki muhabbeti olumsuz etkiler gibi bir endisem oluyor zaman zaman.

etkiliyor ,
Kızım doğdu sarılık oldu hastanede bekliyoruz camın ardında kuzu kuzu yatıyordu bebeğim daha 5 günlüktü.
Eşim o mu yoksa ben mi dedi ?
Tereddüt bile etmedim Elbette o bundan sonra sadece o tek o yalnız o dedim ve kızdım
böyle soru mu sorulur diye ( lohusa depresyonu ) :)

Sonra 1 ay bu böyle gidiyor kızımda kızım diyorsun eşinle vakit bulamıyorsun iki laf etmeye
sonra sonra artık ikinizinde tek odak noktası o oluyor.
işten çıkıp kızımı alınca ikimizde ona saldırıyoruz sonra birbirimize bakıyoruz :)

olumlu da etkiliyor olumsuz da. abartacak bir şey yok aslında ama ikisine yetecek bir anne bir eş oluyor ortada :D

şimdi % 60 kızım % 40 eşim hayat bu :D

Ya ben cevreden yapilan yorumlarfan fazla etkilenen bir tipim.her sey ok tamam hersey cok guzel olacak derken bir insanin anlattigi ufacik olumsuz tecrube tum fikirlerimi olumsuza cevirebiliyor.Ama biz kadinlar birseyleri hep abartarak anlatmayi seviyoruz galiba. Cocuk cok zor esimle iliskim berbat vs hikayeleriyle dolu etrafim.Biraz gercekci yaklasmak gerek insanlari korkutmamak gerek.:)

Ya ben cevreden yapilan yorumlarfan fazla etkilenen bir tipim.her sey ok tamam hersey cok guzel olacak derken bir insanin anlattigi ufacik olumsuz tecrube tum fikirlerimi olumsuza cevirebiliyor.Ama biz kadinlar birseyleri hep abartarak anlatmayi seviyoruz galiba. Cocuk cok zor esimle iliskim berbat vs hikayeleriyle dolu etrafim.Biraz gercekci yaklasmak gerek insanlari korkutmamak gerek.:)

aaa daha dur sen ?
hamileleikte asıl dinleyeceksin bu hikayeleri herkes ben böyle doğurdum diye tüm ayrıntısı ile anlatacak
seninde tüm kemiklerin titreyecek :)

onun için kimseyi dinlemeyeceksin ben öyle yaptım her kadın kendi yazısını kaderini yaşar :)

Back
X