Çıkar tatlım :)inanmalısın istemelisin,öyle yarım yamalak değil,gerçekten,hissederek,isterken kalbin titremeli..bi konu açtım okumanı tavsiye ederimÇıkar mı dersin bir mucize olup :)
aaa daha nelerrr,sen duymadın galiba her tencerenin bi kapağı vardır diye :)merhaba kızlar
ben de sizin gibi mutsuz tayfasındanımve artık ben de inanmıyorum olacağına. alıştır diyorum kendime maalesef ki o da hiç kolay değil
yok inanmıyorum kapaksız tenceler de varaaa daha nelerrr,sen duymadın galiba her tencerenin bi kapağı vardır diye :)
Tavaya da kapak uyduruyolar ammaaa :)))yok inanmıyorum kapaksız tenceler de varonlar tava mı oluyordu
herşeye de bir cevabın var yaneTavaya da kapak uyduruyolar ammaaa :)))
amaç olumlu olmak tatlım :)herşeye de bir cevabın var yane
senin şu çorapları görüp olumlu olmamak mümkün müamaç olumlu olmak tatlım :)
Dimii enerji saçıyor her yanasenin şu çorapları görüp olumlu olmamak mümkün mü
saçıyor saçıyorDimii enerji saçıyor her yana
benimde var aynı renk aynı tip çorapsaçıyor saçıyorbenim de vardı bunlardan bir ara bana onları hatırlatıyor. ayağımda onların olduğunu unutup bir misafirliğe gittiğimde herkes ayağıma bakıp gülüyordu
yoksam o senin ayağın mıbenimde var aynı renk aynı tip çorap
haha yok be yayoksam o senin ayağın mı
hemen bakıyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...unce-gucu-pozitif-dusunce-olumlamalar.825895/
hepinizi topiğime bekliyorum,kendinizden bişeyler bulacaksınız eminim :)
hepimiz aynı durumdayız,ne kadar çokmuşuz meğer...
çok kafana takmayacaksın bence...taktıkça daha kötü dibe gidersin...Sonsuza dek sürdürememki bu duruma. 7 ay oldu... degisen hicbirsey yok. Ben cabaladikca hersey daha cok karisiyor. Allah cümlemize yardim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?