artık bende anne olmak istiyorummm :(

zehra bende senin gibiyim her adet dönemi bir güzel ağlıyorum bende istiyorum ama zamanı var demek ki Ya hay Ya varis de boş durdukça olur mu.

evet zamanı var ama işte rabbim hayırlı zamanı biliyor ama biz hala nankörüz malesef çok sabırsızız

maşallah sana o kadar şeyden sonra kendiliğindenmi geldi yaramaz:))darısı doğumuna inşallahhhhhhh

ayyy başlığı gördüm daldım hemen....bende senin gibi anne olmak isteyenlerdenim...ama gel görki mahsülsüz tarla gibiyim..

yumurtalarım çatlıyor mu bilemiyorum bile maşallah eşim acaip korunuyor...

yani benim işim Allaha mı kaldı soğan kürünemi bilemiyorum

arkadaşlar bende 1,5 yıllık evliyim ve hiç çocuk düşünmemiştim,ta ki yazın bi hormonlarıma baktırim nolur nolmaz diyene kadar.doktor fsh hormonumun yüksek olduğunu (12) yumurtalık rezervimin azaldığını söyledi.sonra başka doktora gittim progesteron hormonuma baktı oda 2.5 çıktı yumurtaların çatlamıyor dedi ve hemen tedaviye başlayalım dedi.ben kendimi resmen kısır ilan ettim üzüldüm falan ama araştırdım bitaraftanda.ve geçen ayki adetimle beraber hergün hayıt tohumu çayı demledim içtim 2 bardak,12 gün bal+tarçın +çörekotu yedim,adetimin 7. gününden başlayıp hergün kuru incir tüketttim ve bu ay progesteron hormonum 17 çıktı doktorda çok şaşırdı tedaviye gerek yok dedi zaten çatlamış yumurtan,bekleyelim mutlaka olur çocuüun olmazsa gelirsin dedi.ben çok sevindim hormonlarımın düzeldiğine ve sonra adetime 1 hafta kala gebelik testi yaptım hafif silik te olsa pembe çizgiyi gördüm birkaç farklı testte tekrarladım hepsi aynıydı ama ev taşıdık o ara arkası bayram derken acilde yaptırdığım testte değerim ara bir değer çıktı düşükle sonuçlamndı sanırım kanamam oldu ve bitti.
Yarın doktora gidicem inşallah.ama umudunuzu sakın kaybetmeyin arkadaşlar herşeyde bi hayır vardır ve bir zamanı...

arkadaşlar bende 1,5 yıllık evliyim ve hiç çocuk düşünmemiştim,ta ki yazın bi hormonlarıma baktırim nolur nolmaz diyene kadar.doktor fsh hormonumun yüksek olduğunu (12) yumurtalık rezervimin azaldığını söyledi.sonra başka doktora gittim progesteron hormonuma baktı oda 2.5 çıktı yumurtaların çatlamıyor dedi ve hemen tedaviye başlayalım dedi.ben kendimi resmen kısır ilan ettim üzüldüm falan ama araştırdım bitaraftanda.ve geçen ayki adetimle beraber hergün hayıt tohumu çayı demledim içtim 2 bardak,12 gün bal+tarçın +çörekotu yedim,adetimin 7. gününden başlayıp hergün kuru incir tüketttim ve bu ay progesteron hormonum 17 çıktı doktorda çok şaşırdı tedaviye gerek yok dedi zaten çatlamış yumurtan,bekleyelim mutlaka olur çocuüun olmazsa gelirsin dedi.ben çok sevindim hormonlarımın düzeldiğine ve sonra adetime 1 hafta kala gebelik testi yaptım hafif silik te olsa pembe çizgiyi gördüm birkaç farklı testte tekrarladım hepsi aynıydı ama ev taşıdık o ara arkası bayram derken acilde yaptırdığım testte değerim ara bir değer çıktı düşükle sonuçlamndı sanırım kanamam oldu ve bitti.
Yarın doktora gidicem inşallah.ama umudunuzu sakın kaybetmeyin arkadaşlar herşeyde bi hayır vardır ve bir zamanı...

ayy inanmıyorum ya en azından gebelik olmuş canım üzülme inşallah öbür aya dikkat et.bna umut oldun gerçekten sağolasınnn.

canım bunu ancak korunmayı bırakarak anlarsın adetin düzenliyse zannetmem bi sorun olduğunu ama bende yumurtlama sorunu var rabbim kimseye vermesn.

soğan kürünün bi zararı olmaz yap bakalım.polikistik over hastası arkadaşımla,sebebsiz infertilite olan arkadaşım vardı bitanesi soğan kürü ve ilaçkullandıktan sonra hamile kaldı,diğeride havuç ve incir suyundan sonra hamile kaldı.umarım iyi gelir,bi sorunun yoksa yapma derim boşver..

haktan hayırlısı..

çok takıyorum cidden nasıl olucak bilmiyorum.adetim yeni bitti şimdiden yumurtlama zamanını bekliyorum

seni çok iyi anlıyorum canım insan ister istemez düşünmeden aklına gelip şöle derinden bir offf çekmecen yapamıyor ama napalım hani bir söz varya "mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler" napalım vakti zamanı var demek diyorum ben artık :) iyi düşünmeye çalışıyorum...
bende soğan suyu yapıyorum öle bir kistim falan yok ama umut işte .... yarın son günüm artık :)) bugun azcık lekeler vardı :S sanırım ters tepki yapcak erken kanamam olucak pfff
nese sıkma kendinii relaks :119:

sağol zehracım teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..ama sorunumuzun ne olduğu çok önemli benim yumurtalık rezervimde azalma var fsh ondan 12 çıktı mesela ve progesteron adetin 21.gününde yapılan bir test yumurtalarının çatlayıp çatlamadığı anlaşılıyor. ben bu yüzden dediklerimi kullandım. bence sende bu testlerini yaptır canım bazılarında ters etki yaratıyor bu tür yiyecekler.bi de kararında kullanmakta fayda var ben ne fazla ne de az diyim nekadar gerekliyse okadar kullandım hepsinden.ve bugün doktorumda ddi normal yoldanda gebelik oluşuyormuş demekki dedi,bu güzel bişey dedi.ama ben alternatif tıp kullanıyorum diyemedimm :)))

günün yaklaştımı peki yerleşme kanaması olmasın canım

soğan suyunun etkisini çok duydum cidden kimine gerçekten mucize oluyor.marttada yapmıştım bu 2. bide inciri sade yiyorum günde 2 defa.suyunu yapmıyorum.işe yarar inşallah

Ben 3.5 senelik evliyim hala bebek konusunda çok kararsızım eşim çok ısrarcı değil bende çok istekli değilim belkide araya zaman girince daha da uzaklaştım anne olmaktan. Ama o kadar kararsızımki bir yandan korkuyorum, bir yandan kaygılanıyorum. Evliliğim süresince hiç bu kadar kararsız olmadım.
Şu soruya bir türlü yanıt bulamıyorum beynimde BEN ANNELİĞE HAZIRMIYIM anne olmalımıyım.... Offff Allahım offffff
Çok fena kararsızım.....

bende ilk 8 ay istememiştim ama şimdi diyorumki neden içtimki o hapları? kendimi çok geç kalmış hissediyorum

Ne zamandır hayaller sığmaz oldu hayatıma
Biliyorum yalnız değilim yalnız değilim ama
Belkide bu daha da acı,aynı acı başkalarında olmasa olmasa keşke
Zor çünkü bilirim imrenirken kıskandı sanılmak
Gün sayarken birileri meleklerine kavuşmak için
Büyük bir belirsizliğe sarılmak zor hem de çok zor bilirim
Ne zamandır bu belirsizliğin içindeyim
Etrafımda hadi ama artık diye sabırsızlanan sevenlerim
Bebeğine nazar değdiririm diye korkan en iyi arkadaşım
Hal böyleyken nasıl nasıl gülebilirim

slm hanımlar.aranıza yeni katıldım bende anne olmak istiyorum.3 senelik evliyim.ama son 6 aydır korunmuyoruz.ben jinekolog muayenemi oldum bi sorun yok ekimde hamile bekliyorum seni dedi doktorum ama kasıma girdik..folikasit kullanıyorum.eşim muayene olmadı ama sanırım onunda olması lazım.hangi doktora götürebilirim eşimi hangi branşa yani.hiç bilgim yok bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.adetlerimde düzenli.şimdiden tşklr

canım eşinede üroloji dr u bakacak sperm tahlili için o yönlediririr seni.eğer ondada sorun yoksa kısa zamanda olur bebişin sabırlı ol yumuırtlama zamanına dikkat et.kolay gele

ah canım ah aynen öyle.rabbim bizede kendi bebişlerimizi sevdirsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…