Artık bende bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. 🤦‍♀️

Eski sevgiliniz o kadar sene dizinin dibinden ayrılmayın diye özgüveninizi zedelemiş. Bakmayın onun dediklerine.
Çevreniz size uygun adaylar göstermiyor olabilir. Biri bana şöyle iyi böyle iyi ve yakışıklı bir adam anlatsa profiline girip baksam adam macera sporları seven, dağcılık yapan, kaslı maslı biri çıksa ben de görüşmek istemem şahsen. Ben ondan daha iyiyim diye değil yaşam tarzımızın uyuşmayacağı hobilerinden belli diye.
Varsa böyle biri bizim bir arkadaşa lazım da😂😂😂

Güzellik fazlasıyla göreceli bir durum kime kimin güzel geleceğini bilemezsiniz kaldı ki herkes herkese hitap edecek diye bir durum yok🙏🏻
Eski erkek arkadaşınıza gelince 9 yıl içinde yüz göz olduğunuz için kendi karakterince sizi kıracak şeyler söylemiştir.
Eski erkek arkadaşınızı, söylediklerini, davranışlarını, alışkanlıklarını unutmak için kendinize zaman verin.
Eski erkek arkadaşınız öyle dedi diye ya da proteinli bir polis size dönmedi diye kendinizi üzmeyin.
Şu dönemde bekar erkeklerin önceliği maalesef ilk fırsatta gününü geçirip bekarlığın dibine vurmak.
Bir de birileri aracılığıyla ciddi bir gelişme bekleyince insan doğası gereği kendini ispatlayabilme sıkıntısına giriyor bence aracılarla gelecek kişileri hiç yoksa bir süre istemeyin,kendinize zaman verin.
Çevrenizi değiştirin, beğeniliyor muyum acaba durumunu takıntı haline getirmeyin, eski erkek arkadaşınızı unutmak için kendinize zaman verin,kendinizi ödüllendiricek şeylerle uğraşın 🤗 Doğru kişi doğru zamanda karşınıza çıkacaktır.🙏🏻🌸

Güzellik fazlasıyla göreceli bir durum kime kimin güzel geleceğini bilemezsiniz kaldı ki herkes herkese hitap edecek diye bir durum yok🙏🏻
Eski erkek arkadaşınıza gelince 9 yıl içinde yüz göz olduğunuz için kendi karakterince sizi kıracak şeyler söylemiştir.
Eski erkek arkadaşınızı, söylediklerini, davranışlarını, alışkanlıklarını unutmak için kendinize zaman verin.
Eski erkek arkadaşınız öyle dedi diye ya da proteinli bir polis size dönmedi diye kendinizi üzmeyin.
Şu dönemde bekar erkeklerin önceliği maalesef ilk fırsatta gününü geçirip bekarlığın dibine vurmak.
Bir de birileri aracılığıyla ciddi bir gelişme bekleyince insan doğası gereği kendini ispatlayabilme sıkıntısına giriyor bence aracılarla gelecek kişileri hiç yoksa bir süre istemeyin,kendinize zaman verin.
Çevrenizi değiştirin, beğeniliyor muyum acaba durumunu takıntı haline getirmeyin, eski erkek arkadaşınızı unutmak için kendinize zaman verin,kendinizi ödüllendiricek şeylerle uğraşın 🤗 Doğru kişi doğru zamanda karşınıza çıkacaktır.🙏🏻🌸
Çok çok teşekkür ederim 💜insallah öyle olur.

Dün akşam almış daha numaraınızı, belki 12 saat bile olmadı, durun daha arar , akşam mesaj atar belki, gündüz işyerindesiniz diye rahatsız etmeyeyim diyordur. Ne bilsin sizin bu kadar aceleci ve meraklı olduğunuzu?
Aceleci ve meraklı değilim. Acaba gerçekten beğenilecek biri değil miyim diye düşündürdü bu da böyle olunca

Valla böyle arkadaş önerili görücü usulü ilerlemeyi düşünüyorsanız, seçilen taraf değil seçen taraf olun. Madem ikinizin de arkadaşı öneren. Siz bakıp beğendikten sonra görüşelim diyin. Böyle önermeli görüşmelerin en büyük sıkıntısı bu bence. Bari ipler sizde olsun.

Ben mi anormalim karşıdaki insanlar mı bilmiyorum. 9 yıllık ilişkim vardı. Beni terk edip başkasıyla evlendi. Biraz atlattım kabullendim gibi bu durumu. 31 yaşındayım. Öğretmenim. Açıkçası evlenmek sevmek sevilmek istiyorum her kadın gibi.
Kalbimdeki yaralar tabiki hala iyileşmedi ama biriyle görüşmek iyi gelir bir de hemen evlenmek zorunda değiliz, belki de Karşıdaki insan da beğenmez beni kafasıyla hareket ediyorum.
Normalde insanlara güvenim de yok önceki ilişkimden dolayı. Bana benden başkası sana bakmaz, böylesin söylesin demelerinden dolayı tamamen özgüvenim yerle bir.
Neyse konuya gelecek olursak, iki arkadaşım var işyerinden. Biri bir polise tanıştırmak istedi adam profilime bakınca görüşmek istememiş. Kendisi spor yapan kaslı bir tipti. Ben başörtülüyüm hadi olabilir ondan görüşmek istememiştir dedim. Yani beni güzel de bulurlar, herkes yaşımı göstermediğimi söyler. Bu beni çok incitmişti hatta konu da açtım.
Diğer arkadaşım da depremden önce bir öğretmen var seni ona düşündüm, hem ondan kurtuldun artık yuvanı kur sen de dedi. Ben erken diye biraz bekleyelim o da isterse görüşürüz demiştim.
Adam da beni görüp görüşürüz demişti. Dün de arkadaşım numaranı veriyorum bir oturup konuşun dedi.
Dün gece numaramı vermiş , adam teşekkür etmiş hem senin arkadaşın olduğu için daha da dikkatli davranacağım diye bir konuşma geçmiş aralarında.
Ama bu saat oldu hala herhangi bir iletişim yok🤦‍♀️
Bende mi sorun, yani düşünce sistemimde mi? Yani olabilir beğenmemiş de olabilirler. Aslında çok da niyetli değildim ama neden bu kadar takıp inciniyorum.
Sonra da eski sevgilim haklıymış gerçekten sevilmeyeceğim hep yalnız kalacağım diye düşünüp duruyorum. Bir de her şeyde bir hayır vardır mutlaka buna da inanıyorum 🤲
Benim de 30 yaşında şu an asistan olarak çalışan bir arkadaşım var ve evden işe, işten eve gider gelir ve ne içkisi ne sigarası hiçbir kötü huyu yok, evi arabası herşeyi var ve şu an evlenecek bir aday arıyor, istersen tanışın belki ben de vesile olurum.

Kişiliğin,karakterin hiç mi önemi yok ki fotograf gösterilip bak bu,bununla görusmek istermisin deniyor?
Bilemiyorum bende insanların tanışmasına vesile oldum ama çoğu zaman bilmediler bile, aynı ortamda denk getirip tanıştırdım,kafaları uydu gorüstüler bazen,bazen beklediğim gibi olmadı elektrik alamadılar ilk ve son gorüşmeleri oldu.
Ama fotograf gösterip seni tanıştırayim mı diye sormak tuhaf. Kimse beklenti içinde olmayinca akışında daha sağlıklı ilerler zaten.
Ha bahsedersin arkadaşım var,ögretmen,şunlardan hoşlanir,anlaşacağinızı düşünüyorum,istersen tanıştırabilirim diye amenna ama armut seçer gibi olmaz yani.
Çok sevimsiz geldi bana.
Yerinizde olsam akışına bırakırdım,illaki birileri olacak cevrenizde dikkatinizi çeken.
Bu sekilde olmaz.

Valla böyle arkadaş önerili görücü usulü ilerlemeyi düşünüyorsanız, seçilen taraf değil seçen taraf olun. Madem ikinizin de arkadaşı öneren. Siz bakıp beğendikten sonra görüşelim diyin. Böyle önermeli görüşmelerin en büyük sıkıntısı bu bence. Bari ipler sizde olsun.
Öyle demistim ama işte polis olan kişi benle görüşmek istememiş görünce 🤣🤣

Ben mi anormalim karşıdaki insanlar mı bilmiyorum. 9 yıllık ilişkim vardı. Beni terk edip başkasıyla evlendi. Biraz atlattım kabullendim gibi bu durumu. 31 yaşındayım. Öğretmenim. Açıkçası evlenmek sevmek sevilmek istiyorum her kadın gibi.
Kalbimdeki yaralar tabiki hala iyileşmedi ama biriyle görüşmek iyi gelir bir de hemen evlenmek zorunda değiliz, belki de Karşıdaki insan da beğenmez beni kafasıyla hareket ediyorum.
Normalde insanlara güvenim de yok önceki ilişkimden dolayı. Bana benden başkası sana bakmaz, böylesin söylesin demelerinden dolayı tamamen özgüvenim yerle bir.
Neyse konuya gelecek olursak, iki arkadaşım var işyerinden. Biri bir polise tanıştırmak istedi adam profilime bakınca görüşmek istememiş. Kendisi spor yapan kaslı bir tipti. Ben başörtülüyüm hadi olabilir ondan görüşmek istememiştir dedim. Yani beni güzel de bulurlar, herkes yaşımı göstermediğimi söyler. Bu beni çok incitmişti hatta konu da açtım.
Diğer arkadaşım da depremden önce bir öğretmen var seni ona düşündüm, hem ondan kurtuldun artık yuvanı kur sen de dedi. Ben erken diye biraz bekleyelim o da isterse görüşürüz demiştim.
Adam da beni görüp görüşürüz demişti. Dün de arkadaşım numaranı veriyorum bir oturup konuşun dedi.
Dün gece numaramı vermiş , adam teşekkür etmiş hem senin arkadaşın olduğu için daha da dikkatli davranacağım diye bir konuşma geçmiş aralarında.
Bende mi sorun, yani düşünce sistemimde mi? Yani olabilir beğenmemiş de olabilirler. Aslında çok da niyetli değildim ama neden bu kadar takıp inciniyorum.
Sonra da eski sevgilim haklıymış gerçekten sevilmeyeceğim hep yalnız kalacağım diye düşünüp duruyorum. Bir de her şeyde bir hayır vardır mutlaka buna da inanıyorum 🤲
arkadasınızın önerdiği kişi daha numaranızı dün almış, uygun bir zamanda sakin kafayla mesaj atıp konuşmak isteyebilir.

Acele etmeyin bence, yeni ayrılık yasadığınız için hemde çook uzun bir ilişki sonrası; buhrana kapıldığınızı düşünüyorum.

Bu da ilişkiye başlarsanız size yanlış kararlar verdirebilir, bence biriyle tanışıp konuşmaya başlarsanız birkaç ay tanıma süreci verin kendinize, duygularınız çok sağlıklı gözukmuyor. Ki normal zaten daha yeni ayrılmışsınız.

Size değer verecek birisi elbet vardır, ama bu süreçte önceki ilişkinizde ne gibi haksızlıklara maruz kaldığınızı, bunlara neden izin verdiğinizi düşünüp analiz yapın ki sonrasında benzer süreçler yaşanmasın. Bol şans :KK51:

bu böyle olmazki foto gösterme falan boş iş. aynı ortamda bi araya getirsin öyle tanıştırın foto gösterip numarasını al deyip tanışma mı olur o zaman o arkadaşın arada olmasının ne önemi kaldıki ? fotoyu beğenirsin karşına gelince 2 cümle kuramaz ıyyy bu ne dersin. fotoyu beğenmezsin ama karşına gelse bi konuşur hayran kalırsın

Bir kadının güzelliğinden çok daha önemli olan şey özgüvenidir. Özgüven sıradan olanı güzel, vasatı karizma gösterir. Ne güzel kadınlar var, görmezsiniz bile, özgüvensiz, siliktirler. Bir de ne özgüvenli kadınlar vardır, dönüp dönüp tekrar bakarsınız, önce siz kendinizi sevin, geliştirin, kabul edin, gerisi gelir 🍀

Ayrıca 31 yaş, birşeylere geç kalinmisliktan uzak bir yaş bu dönemde

Back
X