Artık Bende Tazecik Anneyim (elhamdülillah)

canm benm bu arada göstermyn bebek kızdır derler hayırlsı olsnn

canm benm bu arada göstermyn bebek kızdır derler hayırlsı olsnn

vaalla diyolardı da inanmıyodum dün dr.gittik sonunda öğrendik minik kızımız oluyor allahın izniyle rabbim isteyen herkesede gönlündekini hayırlıysa nasip etsin inş. 272 gr.olmuş nazar değmesin sağlıklı cok sükür iyi görünüyo meleğim.. hayırlı cumalara buarada tüm arkadaşlara

aaa cok sevindim canim benimm allah saglikli kolay dogum nasip etsin ins :) masallah masallahhhh :) sanada hayirli cumalar ins

aaa cok sevindim canim benimm allah saglikli kolay dogum nasip etsin ins :) masallah masallahhhh :) sanada hayirli cumalar ins

amiin arkadaşım inşallah cümlemize nasip etsin. bu mutlulugu sanada yasatsın inş. allahım bizimki biraz inatçı galiba yada nazlı birazcık gec kaldık öğrenmekte ama önce sağlıklı haberlerini al sonrada cinsiyetini öğrenmeyi nasip etsin inş.

ins canim basta onun sagligii cinsiyetii hic onemli deil :) seninki kizmis da utanmis iste gostermeye :) masallahh

benim biraz daha iyi gitmeye basliyor sanki artik :) pazartesi doktor randevumuz var ona gitcezz ...cuma da eko mu neyse o cekilcek..senin nasill gidiyorr masallah sen yolu yariladnnn

Arkadaslar birsey sorcam sizdede sivilce cıktımı? Bu ne ya nerdeyse hergun yenı bir sivilce olusuyor

Arkadaslar birsey sorcam sizdede sivilce cıktımı? Bu ne ya nerdeyse hergun yenı bir sivilce olusuyor

genç kızlık döneminde sivilce sorunum olmadı benimde sivilcelerim hamilelikte cıktı hergün cıkmıyor ama haftada bir mutlaka oluyor hem yüzümde hem vucucumda oluyor.

cok gicik yaa demiii ?? tamam bnde normalde sadece bi tane hastalanmadan once cikiyorduu daa hamilelikte cok cikmaya basladi yaa..bide aciyor utanmadan:) acaba diyorum kiz mi olcak bebiss ne??

Huhu güzel anneler nasılsınız?son durumlar nedir :)

miniğimle biz cok iyiyiz canım ya sen. heyecanlandırmıs gibi olmim ama bende sivilcem baya oluyo minik oluyo ama dediğin gibi acıyo doktor bebişimize kız demişti tam emin değildi ama kız bebekte sivilcemi oluyor siz nasılsınız kontrol ne zamn canım

saol canim bizde iyiz sukur evet oyle derler bebek kiz olunca annenin guzellini alirmis erkek olursa anne gusellesirmis :)) bnm kontrol 23 mmayista ogun cinsiyetini ogrencez...doktor eko cekti bir hafta once bebege erkege benziyor dedi :)))))) bende hep erkek diye hissettimm vala..tabi hep kiz istersem erkek olur boyle bencede bise dicem ultrasn resmini koydum bi sitede benim sayfamdan gorursun bakmak istersen :)

Allah hakkında hayırlısını nasip etsn boşwer bu devrde inan hepsi çk zor yeter ki vatana millete hayırlı evlat olsn tabi gönlündeki hakkında hayırlı olrsa ne alaaa

Allah iyi etsn ikinizide inş
kız bebekte anne çirkinleşirmş bende öyle duymuştm canm ama boşwer hayrlısı olsn!hiç sıkma canını ama sana tavsiyem sivilcelern için son durulanma suyunun içine elma sirkesi koy onunla temzlen sivilcelern kurur hem eskisi kadar çk çıkmaz kısa zamanda faydasını görürsn

bugün doktordaydık canım kesin kız dedi meleğime sağlıklı olsun kaderi güzel olsun hayırlı evlat olsun yeter bana. allah herkesede nasip etsin. bende sanki cinsiyeti değişecek oyun oynicak bana diye bişey hissediyodum ama farketmez benimki sadece histi ama herkes ister heralde bi kızı bi oğlu olsun. yavruma canım feda tekme atmasa aklım gidiyo rabbim yoklugunu göstermesin.bize bagıslasın inş.414 gr.olmuş teyzeleri artık büyüyo miniğim boyunuda ölçemiyolar kıpır kıpır nazar değmesin yavruma. gelişmelerden haberdar et bizi. resme hemen akıyorum merak ettim pıtırcıgı

aaaayy teşekkür ederim arkadaşım denicem inş. bi gitmiyo sürekli cıkıyo tam 2 bacagımın birbirine birleştigi yerde karsılıklı sivilceler var 2 aydır durumum aynı gecmiyo her zaman cıkıyo bide acıyolar yüzümdede var.. bebişin nasıl senin kontrol ne zaman

biraz karman karisik oldu ama neyse :)

canım resmi göremeedim daha dogrusu bulamadım beceremedim allah hepimize nasip etsin yavrularımızı bize bagıslasın inş. şişko oluyo bebişim neredeyse yarım kilo olucak. ben 13 haftalıkken ilk hissettim sonra arttı hiç belli olmaz canım değişiyo belki daha erken hissedersin ki inş. erkenden hissedersin ben cok sabırısız biriyim cok şükür erkenden hissettim yoksa meraktan duramazdım yerimde.ne zaman kontrol var canım haber ver bize bilgilendir minikle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…