Artık Bende Tazecik Anneyim (elhamdülillah)

amin ins canim her isteyene versin allahim...cok guzel bir duygudur eminim o minik tekmeleri hissetmek :) bnm kontrolum 23 mayista kismetse ogun ogrencez cinsiyetinide :)

canm benm Allah meleğini hayırlı etsn!inş ben bu ara fena rahatszlandım doktra biraz erkn gittim çk şükr bebişim gayet iyi 870 g olmuşhareketlerini bi kaç haftadr iyi hissediyrm inan çk seviniyorm artık çünkü ben çk geç hissettm

amin ins canim her isteyene versin allahim...cok guzel bir duygudur eminim o minik tekmeleri hissetmek :) bnm kontrolum 23 mayista kismetse ogun ogrencez cinsiyetinide :)

fatoşm koyma bebişinin resimlerini ya nazar değer Allah korusun uzak tut herşeyden ne olacağı belli olmaz
bu arada öğren sende cinsiyetini de rahat edelm

fatoşm koyma bebişinin resimlerini ya nazar değer Allah korusun uzak tut herşeyden ne olacağı belli olmaz
bu arada öğren sende cinsiyetini de rahat edelm

canim benim bi kere galeyana geldim koydum :) bida koymucam bende anasinin kuzusuna nazar degmesinn iple cekiyorum 23 mayisii inannn :)))) saglikli olsun rabbimden istedigim tek bu :)) nasl gidiyor seninn hamilelik :) bnm bugun daha iyiyim sukurr ama oyle sukur cok kotu gecmiyor bnmm :) 12 hafta olduk hehehe soyle kocaman olsa da artikk sevsek :)

maş.allah nazardan saklasın inş. benim bebişimin 2 katı olmuş bebişin 5 haftada ben okdar olucakmıyım acaba cokmu şişko bebişim annesi gibi ömür oyu kilosuyla başı dertte olmaz inş. aaaammmaaan sağlııklı olsun yeter. hareketleri insana farklı bi mutluluk veriyo ben baya erken hissettim cok şükür dün eşime dinlettim tekmelerini önceden pek hissedemiyodu dün tekme attı korktu bi tuhaf oluyorum dedi bidahada tekme dinlemek istemedi. bi tuhaf hissettim bende eşimin bu duygusu normalmi yoksa anormalmi çözemedim. insan duyucam diye sabırsızlanır adam hissetmek istemiyo korkuyomuş tekmelerin bolca keyfini çıkar. bu arada hayrola neyin var niçin rahatsızlandın ki

koyma tabi:)
benm hamilelkte idare eder nasıl olsn büyüyrm işte bende rahatszlandm bu ara yoksa daha iyiydi gerçi bu halime şükür
büyüdüm büyüdüm bende anne oldummm

seninki de büyüyecek merk etme kocaman olacak
ciğerlerm doldu bir anda iltihapla nerde üşüttüm nasıl üşüttm bilmyrm ama çk kötü oldm gece uyku gtti öksürmkten kasıklarıma kramp çk girdi artık acıdan ölüyodm tbi kafamın basınçla zonklamasını saymıyorm bile
nese doktora gittim tabiki ilaç verdi bi kaçta astım spreyi ama bi kaç günden fazla antibiyotiği içmeye gönlm razı olmadı kendiliğinden geçmesini bekliyrm kendimce bitkisel tedavi uyguluyorm

geçmiş olsun canım kendin bişeyler bulman iyi olmuş aman dikkat et canım inş. bidaha rahatsızlanmazsın

okudum canım sağol :)
denicme bakalım bunu da folik asitimi içiyorum dikkatlide besleniyorum Allahım inşallah bu duyguyu bana da nasip eder
bana da dua et olu rmu hamişlerin duası kabul olurmuş

askhicbitmezzz girmiyorsunuzzz merak ettim seni cok :)) yada giriyon yazmion :) son durummm nee nolurrrrrrrrrrrr olumlu deeeeeee

askhicbitmezzz girmiyorsunuzzz merak ettim seni cok :)) yada giriyon yazmion :) son durummm nee nolurrrrrrrrrrrr olumlu deeeeeee

burlardayım canım maalesef yok
2 nisanda adet olmuştum bu ay erken gebelik testi yaptım ama negatif ne yazık ki bu ayı da pas geçtik yanii
4 aydır korunmuyoruz Allah ne zaman nasip ederse o zaman oalcak demekk ki
sen nasılsın nasıl gidiyor hamileik bebişin nasıl bakalım

du bakalim hayirlisi ins daha onumuzde cok zaman var rabbim daha ol demiyor demekki....biz iyiz sukur hamileliktebigun iyi bigun bulanti kusma geciyor :) 12 hafta olduk 13un icindeyiz isde :) allah sanada nasip edicek inss :)

du bakalim hayirlisi ins daha onumuzde cok zaman var rabbim daha ol demiyor demekki....biz iyiz sukur hamileliktebigun iyi bigun bulanti kusma geciyor :) 12 hafta olduk 13un icindeyiz isde :) allah sanada nasip edicek inss :)

günaydın canım
ohh bulantı kusmanın geçmesi en iyisi zaten baya rahatlarsın sende baya büyüdünüz :)
evet demek ki Allah nasip etmiyor şimdi

günaydın canım
ohh bulantı kusmanın geçmesi en iyisi zaten baya rahatlarsın sende baya büyüdünüz :)

sanada gunaydin canimm :) nasilsin? bugun pek iyi oldugum soylenemz dogrusu buda yeni cikti bas donmesi falan :s bas agrisi...edicek allah meraketme sen canim benimmm....vala su bulanti kusma inan hayattan soguttu bnii :) bebege bile sevinemiyorum bazen ;( cok istememe sevmeme ragmen :)) sende anlicaksin ne demek istedimiii

günaydın canım
hadi yaaa çalışıyo musun peki eğer evdeysen yat dinlen ya kıyamam ağrı kesici de alamıyorsun sanırım
ne zaman bende böyle duyguları yaşıcam bilmiyorum zaten umutlanmıyorum artık 3 gün sonra adet olcam bu ay da geçti...

günaydın canım

nasip etmiyor değil canm benm sizin için en hayırlı zamanda nasip olsn diye bekliyonz!hiç sıkıntı yapmayn inan bana hiç üstnde olmadğnz bi zamanda bi bakmışın hamilesn!herşeyn bi zamanı war senin zamanın da en iyisi olcak merk etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…