canım resmi göremeedim daha dogrusu bulamadım beceremedimallah hepimize nasip etsin yavrularımızı bize bagıslasın inş. şişko oluyo bebişim neredeyse yarım kilo olucak. ben 13 haftalıkken ilk hissettim sonra arttı hiç belli olmaz canım değişiyo belki daha erken hissedersin ki inş. erkenden hissedersin ben cok sabırısız biriyim cok şükür erkenden hissettim yoksa meraktan duramazdım yerimde.ne zaman kontrol var canım haber ver bize bilgilendir minikle ilgili
amin ins canim her isteyene versin allahim...cok guzel bir duygudur eminim o minik tekmeleri hissetmek :) bnm kontrolum 23 mayista kismetse ogun ogrencez cinsiyetinide :)
bugün doktordaydık canım kesin kız dedi meleğime sağlıklı olsun kaderi güzel olsun hayırlı evlat olsun yeter bana. allah herkesede nasip etsin. bende sanki cinsiyeti değişecek oyun oynicak bana diye bişey hissediyodum ama farketmez benimki sadece histi ama herkes ister heralde bi kızı bi oğlu olsun. yavruma canım feda tekme atmasa aklım gidiyo rabbim yoklugunu göstermesin.bize bagıslasın inş.414 gr.olmuş teyzeleri artık büyüyo miniğim boyunuda ölçemiyolar kıpır kıpır nazar değmesin yavruma. gelişmelerden haberdar et bizi. resme hemen akıyorum merak ettim pıtırcıgı
aaaayy teşekkür ederim arkadaşım denicem inş. bi gitmiyo sürekli cıkıyo tam 2 bacagımın birbirine birleştigi yerde karsılıklı sivilceler var 2 aydır durumum aynı gecmiyo her zaman cıkıyo bide acıyolaryüzümdede var.. bebişin nasıl senin kontrol ne zaman
amin ins canim her isteyene versin allahim...cok guzel bir duygudur eminim o minik tekmeleri hissetmek :) bnm kontrolum 23 mayista kismetse ogun ogrencez cinsiyetinide :)
Allah hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin.. Tebrikler
tebrik ederim ben dee kimseye söylemedim daha anneler babalar biliyo tek. kardeslere bile demedik.. :)
heyyyy doğmdaşm ne alemdesn yaa hiç sesin soluğn çıkmıyo bebiş nasıl sen nasılsnhayırlı olsun inşallah :) Allahım kucagına almayı da nasip etsin :)
fatoşm koyma bebişinin resimlerini ya nazar değer Allah korusun uzak tut herşeyden ne olacağı belli olmaz
bu arada öğren sende cinsiyetini de rahat edelm
canm benm Allah meleğini hayırlı etsn!inş ben bu ara fena rahatszlandım doktra biraz erkn gittim çk şükr bebişim gayet iyi 870 g olmuşhareketlerini bi kaç haftadr iyi hissediyrm inan çk seviniyorm artık çünkü ben çk geç hissettm
canim benim bi kere galeyana geldim koydum :) bida koymucam bende anasinin kuzusuna nazar degmesinniple cekiyorum 23 mayisii inannn :)))) saglikli olsun rabbimden istedigim tek bu :)) nasl gidiyor seninn hamilelik :) bnm bugun daha iyiyim sukurr ama oyle sukur cok kotu gecmiyor bnmm :) 12 hafta olduk hehehe soyle kocaman olsa da artikk sevsek :)
seninki de büyüyecek merk etme kocaman olacakmaş.allah nazardan saklasın inş. benim bebişimin 2 katı olmuş bebişin5 haftada ben okdar olucakmıyım acaba cokmu şişko bebişim annesi gibi ömür oyu kilosuyla başı dertte olmaz inş. aaaammmaaan sağlııklı olsun yeter. hareketleri insana farklı bi mutluluk veriyo ben baya erkn cok şükür dün eşime dinlettim tekmelerini önceden pek hissedemiyodu dün tekme attı korktu bi tuhaf oluyorum dedi bidahada tekme dinlemek istemedi. bi tuhaf hissettim bende eşimin bu duygusu normalmi yoksa anormalmi çözemedim. insan duyucam diye sabırsızlanır adam hissetmek istemiyo korkuyomuş tekmelerin bolca keyfini çıkar. bu arada hayrola neyin var niçin rahatsızlandın ki
seninki de büyüyecek merk etme kocaman olacak
ciğerlerm doldu bir anda iltihapla nerde üşüttüm nasıl üşüttm bilmyrm ama çk kötü oldm gece uyku gtti öksürmkten kasıklarıma kramp çk girdi artık acıdan ölüyodm tbi kafamın basınçla zonklamasını saymıyorm bile
nese doktora gittim tabiki ilaç verdi bi kaçta astım spreyi ama bi kaç günden fazla antibiyotiği içmeye gönlm razı olmadı kendiliğinden geçmesini bekliyrm kendimce bitkisel tedavi uyguluyorm
okudum canım sağol :)
denicme bakalım bunu da folik asitimi içiyorum dikkatlide besleniyorum Allahım inşallah bu duyguyu bana da nasip eder
bana da dua et olu rmu hamişlerin duası kabul olurmuş
askhicbitmezzz girmiyorsunuzzz merak ettim seni cok :)) yada giriyon yazmion :) son durummm nee nolurrrrrrrrrrrr olumlu deeeeeee
burlardayım canım maalesef yok
2 nisanda adet olmuştum bu ay erken gebelik testi yaptım ama negatif ne yazık ki bu ayı da pas geçtik yanii
4 aydır korunmuyoruz Allah ne zaman nasip ederse o zaman oalcak demekk ki
sen nasılsın nasıl gidiyor hamileik bebişin nasıl bakalım
du bakalim hayirlisi ins daha onumuzde cok zaman var rabbim daha ol demiyor demekki....biz iyiz sukur hamileliktebigun iyi bigun bulanti kusma geciyor :) 12 hafta olduk 13un icindeyiz isde :) allah sanada nasip edicek inss :)
günaydın canım
ohh bulantı kusmanın geçmesi en iyisi zaten baya rahatlarsın sende baya büyüdünüz :)
evet demek ki Allah nasip etmiyor şimdi
sanada gunaydin canimm :) nasilsin? bugun pek iyi oldugum soylenemz dogrusu buda yeni cikti bas donmesi falan :s bas agrisi...edicek allah meraketme sen canim benimmm....vala su bulanti kusma inan hayattan soguttu bnii :) bebege bile sevinemiyorum bazen ;( cok istememe sevmeme ragmen :)) sende anlicaksin ne demek istedimiii
geçmiş olsun canım kendin bişeyler bulman iyi olmuş aman dikkat et canım inş. Bidaha rahatsızlanmazsın
günaydın canım
ohh bulantı kusmanın geçmesi en iyisi zaten baya rahatlarsın sende baya büyüdünüz :)
evet demek ki Allah nasip etmiyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?