- 25 Aralık 2020
- 196
- 187
- 53
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Yaşiniz yetmiyordur.Ben zurnamıyım ne demek cahilliğime geldi sanırım hiç anlamadım
Ay keşke yetmese yaşım vok isterdim. Ama cocuklugum da vardı o sanatçı.ilgimi çekmemişYaşiniz yetmiyordur.
Ismail Yk'nin sarki sozu.
Konu sahibi B Bakteriyofaj inan hic beklemedigin anda geliyor diyecektim nalet olasi federaller benden once demis, ciddi bu konu arkadaslar sulandirmayalim shdjdj
Abla nickin cok degisikmis ahsgdhKızlar merhaba,
Ocak itibari ile 36 yaşıma gireceğim. İşim, gücüm, ortalama bir güzelliğim ve sağlığım hepsi var Allah’a şükür. Ama gönül işlerinde tam bir fiyaskoyum. Yani ortalama bir tipim var hatta hoşum diyebilirim ama bana hiç talep yok anlamıyorum. Mesela bazıları anlatıyor işte şu beni şöyle sevdi, şu bana şöyle yaptı, bana dibi düştü. Arkadaşlar beni hayatım boyunca kimse çok sevmedi, hiç bir zaman çok talep gören bir insan olmadım. Evet görüştüğüm insanlar oldu. Ama maalesef frekanslar tutmadı. Arkadaşlarımın arkadaşları, aile dostlarının tanıdıkları, kendi sosyalleştiğim ortamdaki insanlar hepsini denedim. Artık düzgün, düzenli, sevip sevilebileceğim, çekim hissedebileceğim biri hayatıma girsin istiyorum. Ama nasıl oldurabilirim bilmiyorum. Bu arada akıştayım tabi çok yırtınmıyorum ille olsun diye ama istiyorum. Neden olmuyor kızlar yoksa ben zurna mıyım he?
35 yildir profesyonel olarak bu cumleyi duydugum icin bir kez de ben kullanmak istedim, çok görmeyinB Bakteriyofaj inan hic beklemedigin anda geliyor diyecektim nalet olasi federaller benden once demis, ciddi bu konu arkadaslar sulandirmayalim shdjdj
Walla beklediğim anda da olmadığı beklemediğimdede. Akışta kalmaya devam ediyoruk35 yildir profesyonel olarak bu cumleyi duydugum icin bir kez de ben kullanmak istedim, çok görmeyin
Ahahahha benim dr rahatım yerinde Allah’a şükür. Ama insan anlayıp, anlaşılabileceği, beraber aynı yolu yürüyecek birini de istiyor işte.62 yaşında ve bekarım.Rahatumda yerinde:)
Nasıl açık olunur kiSanirim bu disil enerji ile alakali.bende boyle bir kadinim.erkeklerle hemen el ense tokat kanka moduna giren, flortten gram anlamayangonul islerine kafa yormayan kadin gibi gorundum hep. yani hoslanan varsada red edileceginden korkar yanasmazdi bana.heo sonradan haberim olurdu.is isten gecince disardan bakinca asiri secici duruyordum sanirim.cok sosyaldim ayni zamanda..ama birden enerji degistirdim. 30 dan sonra bi tak etti dedim bu boyle olmayacak..birsuru florte basladim, konustum gorustum , bulustum.begendigim begenmedigim ile 33 de esimle tanistim evlendik ayni yil..konu balis acimiz.basis acinizi enerjinizi degistirin.florte acik olun.
Ben yazcaktım ya djdjdjdCanim inan hic beklemedigin anda oluyor ahshdh
Cok sayida flort tecrube demek..16 yasinda florte baslayip 33 e gelen ile 30 dan sonra flortu ogrenenin maalesef tecrubesi ayni olmuyor.rahat olmayi, gerektigi kadarini anlatmayi, az gizemli olmayi, ama dozu fazla kacirmamayi, etkileyecek kadar disil olmayi vs tecrube ile ogreniyoruzNasıl açık olunur kiBen de bir sürü insan buluştum görüştüm ama hiçbiri ile olmadı.
Ben zor elektrik alıyorum biraz evet kabul ediyorum. Ama birini beğendiğim zaman da şöyle olıyor mesela ya karşı tarafla hiç görüşemiyoruz daha baştan kestirip atıyor görüşmek istemiyorum diye, yada ilk buluşmadan sonra ortadan toz oluyor. Dengeyi sağlayacağım insanı bir türlü bulamadımCok sayida flort tecrube demek..16 yasinda florte baslayip 33 e gelen ile 30 dan sonra flortu ogrenenin maalesef tecrubesi ayni olmuyor.rahat olmayi, gerektigi kadarini anlatmayi, az gizemli olmayi, ama dozu fazla kacirmamayi, etkileyecek kadar disil olmayi vs tecrube ile ogreniyoruzliseli gibi takilmamak lazim dusunce yapisinda...sorun sizce ne..sizmi elektrik alamiyorsunuz.hangi asamada bitiyor flort? Biraz sureci detaylarsaniz, daha kolay yorumlariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?