- 25 Aralık 2020
- 196
- 188
- 53
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Şöyle olabilir mi? Belki kızın hoşuna gitmemiştir ya da etkilenmemiştir?Erkek arkadaşımdı ama çok yakın değil liseden. kız da arkadaşım. O kadar sinir olmuştum ki o da şikayet eder yalnızlıktan öne beni ittiriyor geç diye. Ben önce beni bırak diyorum ya benşm ev daha yakın ama diyo. Sonra da atmadı çocuk mesaj vs bana ne dedi. Bazı kadınlar farkında olmadan erkekleri utanmasa dövecek tavırlı belki öyle bir şey vardır diye düşündüm
Şu Esra Erol'da çıkanlar vardı elektürük alamadım siz de öyle misiniz?Ben zor elektrik alıyorum biraz evet kabul ediyorum. Ama birini beğendiğim zaman da şöyle olıyor mesela ya karşı tarafla hiç görüşemiyoruz daha baştan kestirip atıyor görüşmek istemiyorum diye, yada ilk buluşmadan sonra ortadan toz oluyor. Dengeyi sağlayacağım insanı bir türlü bulamadım
Ahahahha değilim de sizce de bir etkileşim olması gerekmiyor mu? Bir beğeni?Şu Esra Erol'da çıkanlar vardı elektürük alamadım siz de öyle misiniz?
Ben de evli olduğum hâlde çıkıyorBen de hiç yalnız kalmadım işin sırrı hafif oynak olmak herhalde sevgilim olmasına rağmen ilgi görüyorum tanışmak isteyen oluyor düğüne gidiyorum görücü çıkıyoraksine huyum vs kötü ilişki konusunda karşımdakine çektiririm. Çok mu çekingensin
Yok ya o da hoşlandı yani geldi bana bu kim diye sordu sonra da beni eklemedi o kadar konuştuk dediŞöyle olabilir mi? Belki kızın hoşuna gitmemiştir ya da etkilenmemiştir?
Tam bir fiyaskoYok ya o da hoşlandı yani geldi bana bu kim diye sordu sonra da beni eklemedi o kadar konuştuk dedi
Sosyal medyadan takip isteği geliyor mu bizim bir tanıdık sosyal medyadan bulup evlendi öyle de tanışabilirsiniz illa elektriğinizin tutacağı biri çıkar vakti saati vardır.Ahahahha değilim de sizce de bir etkileşim olması gerekmiyor mu? Bir beğeni?
Yalnız ben erken evlenmeseydim şu devirde evlenmeye kalksam evlenemezdim bana göre Türk erkekleri çok bakımsız geliyorayrıca hiç güven vermiyorlar sosyal medyada gelen takip isteklerinden belli Türk erkeğinin kalitesi düşt
Sosyal medyada bana istek yollayan kimlere yolluyordur Allah bilir? Ayrıca adam akıllı biri istek atmıyor. Hep keko keko tiplerSosyal medyadan takip isteği geliyor mu bizim bir tanıdık sosyal medyadan bulup evlendi öyle de tanışabilirsiniz illa elektriğinizin tutacağı biri çıkar vakti saati vardır.
Ama tabi yine de büyük konuşmamak lazımSosyal medyada bana istek yollayan kimlere yolluyordur Allah bilir? Ayrıca adam akıllı biri istek atmıyor. Hep keko keko tipler
Ortak arkadaş olanlardan denk gelir belki bilmiyorum ki tanıdık öyle evlendiSosyal medyada bana istek yollayan kimlere yolluyordur Allah bilir? Ayrıca adam akıllı biri istek atmıyor. Hep keko keko tipler
Bir anda buyuk konuşmayayım diye ekleme yaparak kendinizi garantiye almaniza koptum ahdhdAma tabi yine de büyük konuşmamak lazım
Etrafa güçlü enerji yaydığınız için erkekler ürküyor olabilir.Ne yazık ki günümüzde pek çok erkek güdeceği üstünde hakimiyet kuracağı ya da iki sevişip ortadan kaybolacağı ilişkiler istiyor Siz ne yönetilir ne de kolay lokma olmadığınızı hissettiriyor olabilirsiniz ( bu bence çok güzel bir şey) Sizi böyle güçlü görüp hayran olacak biri çıkacak elbet sadece sayıları azaldı orada bir yerde bence farklı ortamlara gidin, sosyal etkinliklere , gruplar halinde yapılan kamp,yürüyüş vb cluplere katılın.Dilerim ruh ikizinizi bulursunuzAhahahha değilim de sizce de bir etkileşim olması gerekmiyor mu? Bir beğeni?
Rainny gibi olmasın daBir anda buyuk konuşmayayım diye ekleme yaparak kendinizi garantiye almaniza koptum ahdhd
İnşallahEtrafa güçlü enerji yaydığınız için erkekler ürküyor olabilir.Ne yazık ki günümüzde pek çok erkek güdeceği üstünde hakimiyet kuracağı ya da iki sevişip ortadan kaybolacağı ilişkiler istiyor Siz ne yönetilir ne de kolay lokma olmadığınızı hissettiriyor olabilirsiniz ( bu bence çok güzel bir şey) Sizi böyle güçlü görüp hayran olacak biri çıkacak elbet sadece sayıları azaldı orada bir yerde bence farklı ortamlara gidin, sosyal etkinliklere , gruplar halinde yapılan kamp,yürüyüş vb cluplere katılın.Dilerim ruh ikizinizi bulursunuz
Kendinize çok ayıp ediyorsunuz, bu sözleriniz gözlerinize, yüzünüze, duruşunuza yansır, sizi aşağı çeker sonra gelecek olan da gelmez zaten. Dişil enerjiye inanmam vahşi kapitalistlerin sonradan uydurdukları bir safsata ama çekim yasasına inanırımYani bilmiyorum ki. Normal bir çay kahvede yapılabilecek sohbetleri yapıyorum aslında. Adamların üzerine de öyle çok düşmüyorum. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta. Ya ben de auta ve dişil enerji yok sanırım. Halbuki dişi gibiyimde. Ne bileyim hep elbise etek giyerim, üşütme başıma dikkat ederim. Ben de hormon bitmiş sanırım. Feromonlarım çalışmıyor.
+++++ cıvıl cıvıl olmak önemliAbla nickin cok degisikmis ahsgdh
Ya oncelikle ben bu "talep, ilgi gorme" isinin guzellikle degil de buyuk oranda kisinin sergiledigi imajla alakali oldugunu dusunuyorum. Bu tarz islere "acik" gorunmen gerekli. Yanlis anlasilmaltan cok korkuyorum umadim dogru anlarsiniz kastettigim seyi, erişilebilirlkten soz ediyorum. Goz temasi kurmak, bazi tavirlar vs onemli. Kimse reddedilecegini bile bile yanasmiyor. Universite okuyan bir insan olarak bunu defalarca gozlemledim. Yani lutfen bu yüzden kendini kotu hissetme. Farkli topluluklara katilmayi deneyebilirsin yeni insanlar tanirsin. Ozsllikle de yapmayi sevdigin bir seyle alakali bir yere uye vs olursan hem ortak yonunuz de çok olur buldugun kisi ile.
Sen de mi aynı böyleydin? Nasıl tanıştınız?
şu antan senin o modundayımValla kanka aşkı meşki flörtü gerçekten hayatımdan çıkardığım böyle hiç enerji koymadığım , enerjimmin bittiği bir zamanda oldu. Evde pijiyle oturuken oldu. Ben evden çalışıyorum, evden çıkmadan, aramadan, hiçbir çaba koymadan oldu yani. Benim herif iş arkadaşım, işyerimdeki başka bir grubun lideri. Beraber iş yapmayınca pek beraber çalışma olanağımız olmamıştı, konuşmuşluğum yoktu. Beraber proje yapmak istedi, o sırada konuşmuş olduk. Sonra yine iş için fiziksel buluştuk bayıldı bana ne yapsın dibi düştü ondan sonra da peşimden koştu
Tekrar yazıyorum bakın:
1. kısmetse gelir Yemenden
2. beklemediğin zaman oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?