Artık benim de olsun 🤣

Şöyle olabilir mi? Belki kızın hoşuna gitmemiştir ya da etkilenmemiştir?

Şu Esra Erol'da çıkanlar vardı elektürük alamadım siz de öyle misiniz?

Ben de evli olduğum hâlde çıkıyor 15 yıllık evliyim diyorum dışarıda da erkeklerin dikkatini çekiyorum evliyim ulen evliyim

Sosyal medyadan takip isteği geliyor mu bizim bir tanıdık sosyal medyadan bulup evlendi öyle de tanışabilirsiniz illa elektriğinizin tutacağı biri çıkar vakti saati vardır.
Sosyal medyada bana istek yollayan kimlere yolluyordur Allah bilir? Ayrıca adam akıllı biri istek atmıyor. Hep keko keko tipler

Ahahahha değilim de sizce de bir etkileşim olması gerekmiyor mu? Bir beğeni?
Etrafa güçlü enerji yaydığınız için erkekler ürküyor olabilir.Ne yazık ki günümüzde pek çok erkek güdeceği üstünde hakimiyet kuracağı ya da iki sevişip ortadan kaybolacağı ilişkiler istiyor Siz ne yönetilir ne de kolay lokma olmadığınızı hissettiriyor olabilirsiniz ( bu bence çok güzel bir şey) Sizi böyle güçlü görüp hayran olacak biri çıkacak elbet sadece sayıları azaldı orada bir yerde bence farklı ortamlara gidin, sosyal etkinliklere , gruplar halinde yapılan kamp,yürüyüş vb cluplere katılın.Dilerim ruh ikizinizi bulursunuz

İnşallah

Kendinize çok ayıp ediyorsunuz, bu sözleriniz gözlerinize, yüzünüze, duruşunuza yansır, sizi aşağı çeker sonra gelecek olan da gelmez zaten. Dişil enerjiye inanmam vahşi kapitalistlerin sonradan uydurdukları bir safsata ama çekim yasasına inanırım

Ya erkekler şey biraz, hepsi piremses oldu. Ben gençken asık suratlı bir kızdım. Erkeklerden şunları duydum: hep seni sevdim ama söyleyemedim, cesaret vermedin, kabul etmezsin diye düşündüm… len zaten cesaret verecek olsam sana gelene kadar yedi kocalı hürmüz olurum, cesaret versem herkes gelir önemli olan kendini ortaya koyacak eril enerjiyle çakışmak. Velhasılkelam utanmasalar gel bubamdan iste diyecekler. Allah iyilerle tez zamanda karşılaştırsın

+++++ cıvıl cıvıl olmak önemli

Sen de mi aynı böyleydin? Nasıl tanıştınız?

Valla kanka aşkı meşki flörtü gerçekten hayatımdan çıkardığım böyle hiç enerji koymadığım , enerjimmin bittiği bir zamanda oldu. Evde pijiyle oturuken oldu. Ben evden çalışıyorum, evden çıkmadan, aramadan, hiçbir çaba koymadan oldu yani. Benim herif iş arkadaşım, işyerimdeki başka bir grubun lideri. Beraber iş yapmayınca pek beraber çalışma olanağımız olmamıştı, konuşmuşluğum yoktu. Beraber proje yapmak istedi, o sırada konuşmuş olduk. Sonra yine iş için fiziksel buluştuk bayıldı bana ne yapsın dibi düştü ondan sonra da peşimden koştu

Tekrar yazıyorum bakın:
1. kısmetse gelir Yemenden
2. beklemediğin zaman oluyor

Sen
şu antan senin o modundayım tamamen salmış durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…