- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Karsi tarafin ilgisini cekmede probleminiz var o halde. Konusma nasil ilerliyor ki? İlginizi belli ediyor musunuz? Bulusma daveti kimden geliyor mesela? Bulusunca devami gelmiyor ise sohbet ile alakali sorununuz saniyorum ki...yanlis anlamayin ama sohbet iceriginiz falan karsi tarafa sıkıcı geliyor olabilir mi?Ben zor elektrik alıyorum biraz evet kabul ediyorum. Ama birini beğendiğim zaman da şöyle olıyor mesela ya karşı tarafla hiç görüşemiyoruz daha baştan kestirip atıyor görüşmek istemiyorum diye, yada ilk buluşmadan sonra ortadan toz oluyor. Dengeyi sağlayacağım insanı bir türlü bulamadım
Sen ne kadar tatlı ne kadar nazik bir genç kızsın öyle, bayıldım sanaAbla nickin cok degisikmis ahsgdh
Ya oncelikle ben bu "talep, ilgi gorme" isinin guzellikle degil de buyuk oranda kisinin sergiledigi imajla alakali oldugunu dusunuyorum. Bu tarz islere "acik" gorunmen gerekli. Yanlis anlasilmaltan cok korkuyorum umadim dogru anlarsiniz kastettigim seyi, erişilebilirlkten soz ediyorum. Goz temasi kurmak, bazi tavirlar vs onemli. Kimse reddedilecegini bile bile yanasmiyor. Universite okuyan bir insan olarak bunu defalarca gozlemledim. Yani lutfen bu yüzden kendini kotu hissetme. Farkli topluluklara katilmayi deneyebilirsin yeni insanlar tanirsin. Ozsllikle de yapmayi sevdigin bir seyle alakali bir yere uye vs olursan hem ortak yonunuz de çok olur buldugun kisi ile.
Ahahaha öyle de çok itici. Spontan şekilde olsun. Arkadaşlarımın vasıtası ile çok tanıştım zaten. Maalesef hiçbiri gönlüme göre olmadı.Arkafaskafinjza direk söyleyin bana birini bulun diyin olabilir yani
Çocuk istiyorsanız spontane için çok ısrar etmeyin bence ha zaten istemiyorsanız evlilik sacmalik zaten boşverin böyle iyiAhahaha öyle de çok itici. Spontan şekilde olsun. Arkadaşlarımın vasıtası ile çok tanıştım zaten. Maalesef hiçbiri gönlüme göre olmadı.
Yani bilmiyorum ki. Normal bir çay kahvede yapılabilecek sohbetleri yapıyorum aslında. Adamların üzerine de öyle çok düşmüyorum. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta. Ya ben de auta ve dişil enerji yok sanırım. Halbuki dişi gibiyimde. Ne bileyim hep elbise etek giyerim, üşütme başıma dikkat ederim. Ben de hormon bitmiş sanırım. Feromonlarım çalışmıyor.Karsi tarafin ilgisini cekmede probleminiz var o halde. Konusma nasil ilerliyor ki? İlginizi belli ediyor musunuz? Bulusma daveti kimden geliyor mesela? Bulusunca devami gelmiyor ise sohbet ile alakali sorununuz saniyorum ki...yanlis anlamayin ama sohbet iceriginiz falan karsi tarafa sıkıcı geliyor olabilir mi?
Yani bilmiyorum çocuk isteyip istemediğime karar verebilmem işin önce o insanı bulmam gerekiyor bence. Çocuk sonraki iş.Çocuk istiyorsanız spontane için çok ısrar etmeyin bence ha zaten istemiyorsanız evlilik sacmalik zaten boşverin böyle iyi
Rahatlığınıza hayran oldumYani bilmiyorum çocuk isteyip istemediğime karar verebilmem işin önce o insanı bulmam gerekiyor bence. Çocuk sonraki iş.
Dalga mı geçtiniz, ciddi misiniz?Rahatlığınıza hayran oldum
Yaaa umarım çok ama çok mutlu olursunValla kanka sanırım sen bensin, bir şekilde aynı kişi olabilir miyizBen hayallerimin erkeğine tammmm 36da kavuştum bence senin için de zaman geldi biraz daha bekle
Sen de mi aynı böyleydin? Nasıl tanıştınız?Valla kanka sanırım sen bensin, bir şekilde aynı kişi olabilir miyizBen hayallerimin erkeğine tammmm 36da kavuştum bence senin için de zaman geldi biraz daha bekle
Naim Suleymanoglu gibi olduk la daha ne kadar kaslanacaz?Allah geciktiriyorsa aynı zamanda kaslandırıyordur diye düşünüyorum
Seyit Onbaşıdan dewamkeNaim Suleymanoglu gibi olduk la daha ne kadar kaslanacaz?
36ya ramak kala hadi bakalim insallahBen hayallerimin erkeğine tammmm 36da kavuştum bence senin için de zaman geldi biraz daha bekle
Bizi değil olum adamıNaim Suleymanoglu gibi olduk la daha ne kadar kaslanacaz?
Yok ben öyle soğuk değilim. Aynı durumda olsa ben sana derdim önce seni bırakalım diyeMesela annem bana hep cingan tavuğu gibisin der ben buna bağlıyorum bakıyorum arkadaşlarıma çok güzel kız melek gibi ama yalnız soğuk çünkü. Bi kere arkadaşımızın bekarlığa vedasında bir erkek kişinin bu kıza dibi düştü erkek arkadaşım. Gece boyu konuştu kızla sonra bana sizi ben bırakırım dedi arabaya geçtik beni öne itiyor sen geç otur dedim beni ilk bırak dedim yok yolun üstü benim ev diyor oysa biliyorum onun da hoşuna gitti ama atak sıfır. Sonra erkeğe ekle dediğim halde eklemedi
Ahshdh bak onu bile kendim yapiyorum, asla prenses olamadim ahshhd sen bırak aşkım ben kaslanırımBizi değil olum adamı
Erkek arkadaşımdı ama çok yakın değil liseden. kız da arkadaşım. O kadar sinir olmuştum ki o da şikayet eder yalnızlıktan öne beni ittiriyor geç diye. Ben önce beni bırak diyorum ya benşm ev daha yakın ama diyo. Sonra da atmadı çocuk mesaj vs bana ne dedi. Bazı kadınlar farkında olmadan erkekleri utanmasa dövecek tavırlı belki öyle bir şey vardır diye düşündümYok ben öyle soğuk değilim. Aynı durumda olsa ben sana derdim önce seni bırakalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?