Artık benim de olsun 🤣

Karsi tarafin ilgisini cekmede probleminiz var o halde. Konusma nasil ilerliyor ki? İlginizi belli ediyor musunuz? Bulusma daveti kimden geliyor mesela? Bulusunca devami gelmiyor ise sohbet ile alakali sorununuz saniyorum ki...yanlis anlamayin ama sohbet iceriginiz falan karsi tarafa sıkıcı geliyor olabilir mi?

Sen ne kadar tatlı ne kadar nazik bir genç kızsın öyle, bayıldım sana Umarım hayat ve insanlar bu nezaketini ve güzel kalbini hiç bozmaz Konu sahibine gelirsek, benim de sevgilim yok, bi umut buraya geldim taktik öğrenmek için. ‎Allah geciktiriyorsa aynı zamanda kaslandırıyordur diye düşünüyorum

Ahahaha öyle de çok itici. Spontan şekilde olsun. Arkadaşlarımın vasıtası ile çok tanıştım zaten. Maalesef hiçbiri gönlüme göre olmadı.
Çocuk istiyorsanız spontane için çok ısrar etmeyin bence ha zaten istemiyorsanız evlilik sacmalik zaten boşverin böyle iyi

Yani bilmiyorum ki. Normal bir çay kahvede yapılabilecek sohbetleri yapıyorum aslında. Adamların üzerine de öyle çok düşmüyorum. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta. Ya ben de auta ve dişil enerji yok sanırım. Halbuki dişi gibiyimde. Ne bileyim hep elbise etek giyerim, üşütme başıma dikkat ederim. Ben de hormon bitmiş sanırım. Feromonlarım çalışmıyor.

Ben de hiç yalnız kalmadım işin sırrı hafif oynak olmak herhalde sevgilim olmasına rağmen ilgi görüyorum tanışmak isteyen oluyor düğüne gidiyorum görücü çıkıyor aksine huyum vs kötü ilişki konusunda karşımdakine çektiririm. Çok mu çekingensin

Mesela annem bana hep cingan tavuğu gibisin der ben buna bağlıyorum bakıyorum arkadaşlarıma çok güzel kız melek gibi ama yalnız soğuk çünkü. Bi kere arkadaşımızın bekarlığa vedasında bir erkek kişinin bu kıza dibi düştü erkek arkadaşım. Gece boyu konuştu kızla sonra bana sizi ben bırakırım dedi arabaya geçtik beni öne itiyor sen geç otur dedim beni ilk bırak dedim yok yolun üstü benim ev diyor oysa biliyorum onun da hoşuna gitti ama atak sıfır. Sonra erkeğe ekle dediğim halde eklemedi

Yok ben öyle soğuk değilim. Aynı durumda olsa ben sana derdim önce seni bırakalım diye

Yok ben öyle soğuk değilim. Aynı durumda olsa ben sana derdim önce seni bırakalım diye
Erkek arkadaşımdı ama çok yakın değil liseden. kız da arkadaşım. O kadar sinir olmuştum ki o da şikayet eder yalnızlıktan öne beni ittiriyor geç diye. Ben önce beni bırak diyorum ya benşm ev daha yakın ama diyo. Sonra da atmadı çocuk mesaj vs bana ne dedi. Bazı kadınlar farkında olmadan erkekleri utanmasa dövecek tavırlı belki öyle bir şey vardır diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…