- 26 Ekim 2016
- 21
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Piremseselif
Merhaba arkadaşlar yeni evliyim ama gerçekten çok bunaldım çok sıkıldımm eşimle sürekli tartışıyorız sevgililikten beri bıkkınlık vardı diceksşniz ki o zaman niye evlendin . Ama o zaman böyle değildi ki. . Beni çok sevdiğini söylüyolsr ağzının içime bakıyo falan tamam sevdiğini bende biliyorum zaten. Ama sürekli hep söylediğim halse küfür ediyo etme dedikçe beni sinir etmek içinde yapıyo benm hassas olduğumuda biliyo hep benim yaptığum hataları bahane gösteriyo bu sefer bağırdın vs diye Yoğun bi iş hayatı var neyse Özür dilemiyo kalbini mi kırdım diye bile sormuyo kavgamızda susuyorum olmuyo bağırıyorum olmıyo ağlıyorum olmuyo bugün kuaföre gittim 2 gün önce zaten kavga etmiştik konşmuyoduk ablama gidicrktik gitmeyelim dedi aradı pis pis konuştu yine bende orda konuşamadm suratına kapattım kuaföre geldi beni apar topar çıkarttı binanın içinde yine küfür etti bende itekledim tokat attı... yolda giderken yine küfür etti bende artık bağırdım sokakta rezil olduk herkes toplandı eve gelme dedi orası benim evim dedim kirasını sen mi ödüyosun dedi... gelme dedi beni orda bıraktı gitti... sokağın ortasında bağırıp rezil ettiğim için suçlu ben oldum. sürekli kovuyo zaten ben evimi sahiplenemedim. Normalde o kadar iyi ki heriey çok güzel herkes dua ederdi ama kötüykende kanlı bıçaklı oluyoruz bana elim korolsın sana doknursam diyen adam vurdu her defasında bidaha küfür etmicem diyen adam her kavgada eder oldu. Çok mutsuzum ablamdayım şuan. Annem doğru demiş dedi kapattı. Çok uzun yazdm kusura bakmayın ama çok doluyum ben... hep haksız benim artk kendimi ifade bile etmiyorum. Beni ya itekliyo yada ağzımı kapatıyo bi özür dilemiyo kurtarmal veya barışmak için bi çabası olmuyo ben ondan çok bişey istemedim ki ne para ne başka bişey huzur ver yeter dedim ben napıcam ? Arama dediğinde seni seviyorum yazdığımı biliyorum haksızdı ve kendide biliyodu daha neler neler çok şey var ama yazılmıyp anlatılmıyo işte tekrar kusuruma bakmayın içimi döktüm umarım anlatabilmişimdir..
Son düzenleme: