- Konu Sahibi bumerang75
Bu apartmana taşınalı 1 yıl oldu alt komşum sürekli beni arıyor 2 yaşındaki oğlum çok gürültü yapıyormuş bikaç defa toplum içinde söyledi bunu...o zamanlar emekliyordu koşma sesleri geliyor diye rahatsız oluyoruz dedi bende bebeğimin emekleme sesi olduğunu söyledim ama sanki inanmıyor..geçenlerdede telefon ediyor oğlum için açıkça şikayetçiyim diye arada bişey istediği zaman veya istediği olmadığı zamanlarda çığlık atıyor oyalamak için elimden geleni yapıyorum ama anlamıyor bu hanımda sesinden rahatsız oluyorlarmışkızı üniversiteye gidiyor sınavlara hazırlanıyomuş ses olmasınmış ...üstelik yaş olarakda benden bayağı büyük kendisi.. saygısızlık olmasın diye kaç defa altdan aldım buna rağmen sürekli şikayet etmesinden bıktım artık..bende en son aradığında ne yapabilirim zinciremi bağlıyayım siz hiç çocuk büyütmedinizmi dedim sinirli bi şekilde...toplum içindede bana kaç defa söyledin dedim keşke bana yalnızken söyleseydin dedim yani anlıyacağınız içimi döktüm...daha sonra başkalarına da anlattığını duydum aramızda geçen bu mevzuları..tabikide çok sinir oldum..şimdi bazı ortamlarda biaraya geliyoruz çünkü diğerleriyle bi sorunum yok..sizce bu kişiyle aynı ortamlara gitmelimiyim aslında hiç karşılaşmak istemiyorum ama diğerleri komşularım çağırıyorlar sizce ne yapayım nasıl davranmalıyım