Artık bıktım dayanamıyorum bosanmalımıyım sızce?

sudenaz111

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
131
51
13
38
Ben 29 esım 33 yasında 2 yıllık evlıyız ve esımın aılesının borclarını oduyoruz ev aldılar bızım dugun borları 500 mılyar a yakın esım 4 bende 2.500 milyar maas alyoruz ama esım esım ısten cıktı suan 4 aydır ıssız gıda muhendısı kendısı zaten maasını komple aıleye verıyordu ben artık bıktım ev gecındırmekten esımın aılesı emeklı 2 cocukları daha var ama esım maasının hepsını verıyo bende yetemıyorum cocuk dusundum oda yalan oldu bıır 8 yıl daha borc bıtmeyecek ozamanda bız yaslanıcaz sızce bosanmalımıyız? cıddı cıddı dusunuyorum

Evlilik kendi haneni gecindirebilmek kendi evine baskalari olmadan yetebilmektir..

Zor gun olabilir ,yardim edilmesi gereken durumlar olabilir.
Ama surekli surekli olmasi bana kendimi enayi hissettirir.

Ben devam edemezdim bu durumda evlilige. Ailesinin geliri yok mu ev borclarini siz oduyorsunuz?
500 bin dugun brcu nedir

evet öyle o borclar bıtınce ben yaslanıcam seven cekermı bu kaar? ayrılırsam para ıcın benden ayrıldımı dıyecek?
Evet o kadar zaman içinde yıpranmış olacaksınız bir de o var. Eşiniz ne diyor bu duruma... karşılıklı oturup durumu bir çözüme vardirmanin yolu yok mudur? Ailesine ev almak için evlenmeyi mi beklemiş, ona artık ikinizin bir aile olduğunu hatırlatın. Tabi ki aileye yardım edilir, tabi ki zor günde el uzatılır. Ama bir insan yuva kuruduğunda kendi evini aksatirsa o zaman bu durumda size yazık olur. Kendinizi kullandirtmayin.

Evet o kadar zaman içinde yıpranmış olacaksınız bir de o var. Eşiniz ne diyor bu duruma... karşılıklı oturup durumu bir çözüme vardirmanin yolu yok mudur? Ailesine ev almak için evlenmeyi mi beklemiş, ona artık ikinizin bir aile olduğunu hatırlatın. Tabi ki aileye yardım edilir, tabi ki zor günde el uzatılır. Ama bir insan yuva kuruduğunda kendi evini aksatirsa o zaman bu durumda size yazık olur. Kendinizi kullandirtmayin.

cok konustum bu konuyu artık acıldıgı gıbı konu kavgaya donusuyor aıleme laf edemezsın dıyo ondan hıc bır umudum kalmadı artık

Back
X