Artık bıktım dayanamıyorum bosanmalımıyım sızce?

Yuh hem evi gecindirip hem borc nasil oduyorusn 2500le?
Bos yere cekiyorsun. Ne halt ederse etsin o da butun parasini ailesine vermesin. Ne guzel ya. Ev onun adinadir Allah bilir bi de.. ! Bence evi sat borcunu kapat. Sonra kendi hayatina bak. Yarina cikacagimiz belli degil 8 yil ne demek?

Durmuşlar durmuşlar oğulları evleneceği zaman mı ev almak akıllarına gelmiş? Resmen seni kullanıyorlar. Buna eşin de dahil.
İnsan olan oğlu ev geçindirecek diye yük olmak istemez. Bunlar senin maaşına güveniyorlar.

Birine boşan demek zor ama şahsen ben de hazmedemezdim.
İlk olarak eşine buna bir son vermesi gerektiğini yoksa seni kaybedeceğini söyle dinlemiyorsa yaptırım uygula.

Durmuşlar durmuşlar oğulları evleneceği zaman mı ev almak akıllarına gelmiş? Resmen seni kullanıyorlar. Buna eşin de dahil.
İnsan olan oğlu ev geçindirecek diye yük olmak istemez. Bunlar senin maaşına güveniyorlar.

Birine boşan demek zor ama şahsen ben de hazmedemezdim.
İlk olarak eşine buna bir son vermesi gerektiğini yoksa seni kaybedeceğini söyle dinlemiyorsa yaptırım uygula.

maasıma nasıl guvendıler anlamadım 2500 lira.. inan evın butun yuku bende

Yuh hem evi gecindirip hem borc nasil oduyorusn 2500le?
Bos yere cekiyorsun. Ne halt ederse etsin o da butun parasini ailesine vermesin. Ne guzel ya. Ev onun adinadir Allah bilir bi de.. ! Bence evi sat borcunu kapat. Sonra kendi hayatina bak. Yarina cikacagimiz belli degil 8 yil ne demek?

İnan okadar farklı konustularkı bana böyle olacagı hıc aklımın ucundan gecmedı benım aldıgım maas zaten kendı ıhtıyaclarımıza gıdıyo esım maasını verıyo Ben cocuk ıstıyordum ama bu evlılıge guvenmedıgım ıcın cesaret edemedım..Bazen neden evlıyımkı dıyorum

Ben 29 esım 33 yasında 2 yıllık evlıyız ve esımın aılesının borclarını oduyoruz ev aldılar bızım dugun borları 500 mılyar a yakın esım 4 bende 2.500 milyar maas alyoruz ama esım esım ısten cıktı suan 4 aydır ıssız gıda muhendısı kendısı zaten maasını komple aıleye verıyordu ben artık bıktım ev gecındırmekten esımın aılesı emeklı 2 cocukları daha var ama esım maasının hepsını verıyo bende yetemıyorum cocuk dusundum oda yalan oldu bıır 8 yıl daha borc bıtmeyecek ozamanda bız yaslanıcaz sızce bosanmalımıyız? cıddı cıddı dusunuyorum

Bu ne ya. Senin yerinde olsam 1 dakika durmam. Ne diye ailesinin borçlarını ödeyesiniz. Çocuk olmadığı iyi olmuş. Valla ömür geçmez öde öde. Ayhh. Okudum bana fenalık geldi.

Borçlardan dolayı aranızda da açıldı sanırım
Başka sorunlarınız var mi?
Borç konularıyla ilgili onerebilceginiz ve onun da kabul edeceği bir orta yol yok mi?

Evi satip borcu kapatsinlar. Yoksa boyle olmaz. Esiniz simdi de isten cikmis. Siz hem erkek hem de evin hanimi olmussunuz.
Evlilik iyi gunde ve kotu gundedir de... baskalarinin borcunu da odemek degildir. Hadi desem ki o ev sizin, o zaman anlarim ama kendilerine alinan evi size odetmeleri dogru degil. Enayilik vicdansizlik. Bir de sizin dugun borclariniz degilmis anladigim kadsriyla. Kardesinin dugun borcu. Resmen kullaniyorlar sizi.

aynen
Evi satip borcu kapatsinlar. Yoksa boyle olmaz. Esiniz simdi de isten cikmis. Siz hem erkek hem de evin hanimi olmussunuz.
Evlilik iyi gunde ve kotu gundedir de... baskalarinin borcunu da odemek degildir. Hadi desem ki o ev sizin, o zaman anlarim ama kendilerine alinan evi size odetmeleri dogru degil. Enayilik vicdansizlik. Bir de sizin dugun borclariniz degilmis anladigim kadsriyla. Kardesinin dugun borcu. Resmen kullaniyorlar sizi.

aynen öyle gozlerı oyle kararmıskı hıc bırını göremıyor ne yapsam ne söylesem batıyo adama

Borçlardan dolayı aranızda da açıldı sanırım
Başka sorunlarınız var mi?
Borç konularıyla ilgili onerebilceginiz ve onun da kabul edeceği bir orta yol yok mi?

Ben borclarını onlar odesın sen bana öyle söyledın dedım ama o ev esımınmıs onlar oturuyo sadece cok karlısmısız ılerde cocuk lunca ona kalırmıs.. Bıze hıc bır faydası yok yanı

Cok yoruldum artık adam anlamıyor gözlerı kör olmus sankı ne soylesem batyo artık korkudan konuyu acamaıyorum

Yazık etme kendine yok zalimler çocuk yokken dön.resmen aptal yerine koymuşlar.birde bey efendi sinirlenip üste çıkıyor

Size katılıyorum. Onca kredi ödenecek ve beyefendiye laf söylenmeyecek. Kim kabul eder bunu? Farzetsin ki kadın çalışmıyor, ee kendisi de işsiz. Kim geçindirecek? Eşinin maaşına mı güvenmiş evlenmiş.

iyide evin tapusunu sizin üzerine ise bir kaybınız yok ayrıca kardeşi kendi düğün masraflarını ödemeli siz değil bunu herkese açıkcası anlatın tek sebebi buysa boşanmayın konuşarak herşey yoluna girer girmesi lazım

iyide evin tapusunu sizin üzerine ise bir kaybınız yok ayrıca kardeşi kendi düğün masraflarını ödemeli siz değil bunu herkese açıkcası anlatın tek sebebi buysa boşanmayın konuşarak herşey yoluna girer girmesi lazım

Bizim evımız yok ama farketmıyorkı kıra verıyoruz

Senin aileni de onun ailesini de topla oyle konusun. Yalniz goruyorlar gelinleri tepesine cikiyolar. Bakalim ne diyecekler o zaman. Ama sen sukunetini koru yoksa isin rengi degisir.
Yok baktin dinlemiyolar ni cinnet herseyi halleder vermezsin parani. Oyle denersin. Baktin hala baski var o zaman bosanirsin. Yani elinden geleni yap once.

Back
X