Artık Bıktım..

Valla allah size sabir versin , iki tane çocuğum var , adam oldurseler bile senden nefret ediyorum diyemem
Ben sizin yerinizde olsam herhaldw oyle desigindw bwn de senden nefret ediyorum derdim tepkisi ne olurdu acaba

Anneni karşına alıp konuşmalısın babanın da bu duruma sessiz kalmaması gerekir çünkü normal değil bu kadar beddua vs..
Yine de üzülme ama her şey düzelir düğüne kadar idare etmeye çalış..

siz hepsini okumadınız herhalde, annem de çok istedi. ortada inat falan yok hanımefendi mevzuyu başka yerlere taşımayın lütfen

anlattığınız kadarı ile sınırlı olamaz. durup dururken böyle olmamıştır heralde.

1 gün iyiysek ertesi gün yine kavgalı :s

siz hepsini okumadınız herhalde, annem de çok istedi. ortada inat falan yok hanımefendi mevzuyu başka yerlere taşımayın lütfen
Dert dediğin başta konuya yazılır.
588464 sayfayı oku da özetle de anla da ohooo,
Hala daha anlamadım,konu da konu değil zaten,düzelecek durum da yok zaten.

yorum yapmayın o halde. başka konulara odaklanın.

Bu sayfaya kadar olanı tekrar okudum,hiç açıklamanız olamış ki,sizi damada yakıştıramamış sadece.
Olabilir,damat daha iyidir gözünde.
Mevzuyu hiçbir yere taşımamışım,yokmuş zaten ortada mevzu.

Damat adayini seviyormus. Kizini oglana yakistirmiyormus. Ilginc degil mi?

Mevzu annemle sürekli kavga ediyor olmamız annemin nişanlandığımdan beri değişmesi ve bana üvey evlat muamelesi yapması.

yorum yapmayın o halde. başka konulara odaklanın.
Anneniz nasıl evlenmiş,yani hikayesinde bir anormallik var mı?
Bir arkadaşımın annesi kaçarak evlenmiş kız ne zaman nişanlanınca kafaya takmış,burnundan getirmişti o süreci...garip ama gerçek buna benzer bir şey mi diye düşündüm birden?

hayır anormallik yok, inanın 3 aydır durum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…