Ailenize rest cekerek mi nisanlandiniz?
Belli ki nişanlanınca hazmedememiş,çok mu mutlu görünüyorsunuz bazı ebeveynler kendilerine ihanet gerekçesi ile ki çok anormal bir his,bu tip durumlarda terkedilmişlik falan mı hissediyorlar acep?hayır anormallik yok, inanın 3 aydır durum böyle
Belli ki nişanlanınca hazmedememiş,çok mu mutlu görünüyorsunuz bazı ebeveynler kendilerine ihanet gerekçesi ile ki çok anormal bir his,bu tip durumlarda terkedilmişlik falan mı hissediyorlar acep?
Daim olsun mutluluğunuz siz biraz anneye karşı ilgiyi arttırın bence,yapacak bir şey yok gibi çünkü...evet ilişkimiz çok güzel gidiyor. annemle tartıştığımızda tanıyamıyorum onu
Daim olsun mutluluğunuz siz biraz anneye karşı ilgiyi arttırın bence,yapacak bir şey yok gibi çünkü...
Mesela sinemaya ,avm ye gidin beraber dondurma yemeğe çıkın vb işte birazcık kıskanmış,paylaşamamış olabilir...Bazı ebeveynleri biz büyütürüz bazen:)))sanırım öyleilginiz için teşekkür ederim :)
Mesela sinemaya ,avm ye gidin beraber dondurma yemeğe çıkın vb işte birazcık kıskanmış,paylaşamamış olabilir...Bazı ebeveynleri biz büyütürüz bazen:)))
Nefret ettiği için söylemiyordur, sinirlendiği için söylüyordur.. genel olarak şikayeti ne ki annenin, ev işleri filan mı, neyden çıkıyor kavgalar?
genel olarak mesela bişey soruyorum sanane diyor. yada o bana sorunca yanıtlıyorum, sesini neden yükseltiyorsun diyor. kuruntu yapıyor kendi kendine
temmuzun sonu kısmetseHmmm kötüymüş.. alttan almaya çalış bakalım şimdilik, düğün ne zaman?
ilk yorumdan okuyabilirsin. saçma tepkiler aldım rahatsız oldumkonunu silmekteki amacın?
temmuzun sonu kısmetse
Konu silmek yasak ama biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?