Artık Bıktım..

R4bi4

Bir gün bizim de papatyalarımız açacak..
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
6.969
29.512
498
Merhaba kızlar. Bilmiyorum nasıl başlayacağımı. saatlerdir ağlıyorum.. ben bile kendimden nefret ediyorum artık sesimi çıkarmıyorum laf sokuyor, herşeye bi kılıf buluyor. bunalıma girdim. bi çözüm

Son düzenleme:
Nişanlamadan önce nasıl durumunuz

Nişanlanmadan önce iyiydik. kafayı yicem

temmuzun sonlarına doğru düğünüm :s

İstemediği bir damat mı peki baştan itibaren

Nişanlanmadan önce iyiydik. kafayı yicem
Ben de benzerini babamla yaşıyorum 23 yıllık babamı tanıyamaz haldeyim bu evden gideceğimizi kabullenme aşaması diyebilirim. Ama anneniz biraz daha ağır konuşmuş sanki. Babanız kardeşleriniz var mı?

Ben de benzerini babamla yaşıyorum 23 yıllık babamı tanıyamaz haldeyim bu evden gideceğimizi kabullenme aşaması diyebilirim. Ama anneniz biraz daha ağır konuşmuş sanki. Babanız kardeşleriniz var mı?

evet babam daha sakin :s yıldızlarımız barışmıyo 3 aydır

Annen yakışmadığınızı nişandan trilyon yıl sonra söylememiştir ,nişandan önce de söylemiştir,siz de inatla nişanlanmışsınızdır.
Napacaktı kadın,aferin demeyecekti dimi,istemediği biriyle evlenecek olmana.
Muhtemelen de yakışmıyorsunuzdur cidden,haklıdır yani kadın ama konu tabi ki sizin istemeniz.
İstemiş ve almışsınız,hem de inatla,üzülüyormuş gibi yapıp da annenize ah ettirmeyin elalemin kadınlarına o sizin anneniz.

Hayır, gitmem için dua ediyor. bazen de beddua..

Kızını beğenmiyormuş damat iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…