Gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı herkese okadar iyiyim ama neden bana kötü olarak dönüyor biliyorsunuz bahsetmiştim ben kaynanamla beraber yaşıyorum sözde 2 yıldı bi baktım eşimdedi ömürlük herneyse ben yinede ona tamam diyorum ama görümceler ve eltilere dayanamıyorum artık ramazandan beri 10 defa kaynanam yemege eltimi çağırdı arada görümcelerde tabi yemeğe çağırmasa mutlaka iftardan sonra çaya çağırıyor artık dayanamıyorum yorgubluktan bittim eltim bir kere bile bizi çağırmadı bugunde misafir var kaynanam diyor yazık onlarıda çagıracam insan bir sorar ya resmen hizmetçileri olmuşum eşim bile annesine dedi bukadar çağorılmaz anne diye yok neymiş 4 çocukluymuş yazıkmış günahmış ya gerçekten stres oluyorum artık gecen gün ağlamaktan mahfoldum evlendiğimden beri migren oldu bende eş desen ilgisiz gecen telefonla pynuyordu dedimki o valla hayat sana güzel hep mutlusun bişey düşünmüyordun bir sorumluluğun yok artık gerçekten sinirlendim ben acı çekerken beyefendi telefonla saatlerce oyunlar oynuyordu ama demez olaydım benim eşim bir bayandan kötü küserse insanı deli eder bana diyor kendi sıkıntını bana yansıtıyorsun mutlu olmama bile dayanmuyorsun falan baya tartıştık halada küsüz oda ayrı manyak of of nediye evlendim bilseydim annem ve babama bakardım yazımı okuyan herkese teşekkürler burdada paylaşmasam cidden sinir krizi heçircem içime ata ata biliyorum kimsede yardımcı olamaz ama lütfen dua edin ayrılıyım bunlardan lütfen