Artık bıktım

Umra5466

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
61
11
3
30
Gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı herkese okadar iyiyim ama neden bana kötü olarak dönüyor biliyorsunuz bahsetmiştim ben kaynanamla beraber yaşıyorum sözde 2 yıldı bi baktım eşimdedi ömürlük herneyse ben yinede ona tamam diyorum ama görümceler ve eltilere dayanamıyorum artık ramazandan beri 10 defa kaynanam yemege eltimi çağırdı arada görümcelerde tabi yemeğe çağırmasa mutlaka iftardan sonra çaya çağırıyor artık dayanamıyorum yorgubluktan bittim eltim bir kere bile bizi çağırmadı bugunde misafir var kaynanam diyor yazık onlarıda çagıracam insan bir sorar ya resmen hizmetçileri olmuşum eşim bile annesine dedi bukadar çağorılmaz anne diye yok neymiş 4 çocukluymuş yazıkmış günahmış ya gerçekten stres oluyorum artık gecen gün ağlamaktan mahfoldum evlendiğimden beri migren oldu bende eş desen ilgisiz gecen telefonla pynuyordu dedimki o valla hayat sana güzel hep mutlusun bişey düşünmüyordun bir sorumluluğun yok artık gerçekten sinirlendim ben acı çekerken beyefendi telefonla saatlerce oyunlar oynuyordu ama demez olaydım benim eşim bir bayandan kötü küserse insanı deli eder bana diyor kendi sıkıntını bana yansıtıyorsun mutlu olmama bile dayanmuyorsun falan baya tartıştık halada küsüz oda ayrı manyak of of nediye evlendim bilseydim annem ve babama bakardım yazımı okuyan herkese teşekkürler burdada paylaşmasam cidden sinir krizi heçircem içime ata ata biliyorum kimsede yardımcı olamaz ama lütfen dua edin ayrılıyım bunlardan lütfen

kaynanamla beraber yaşıyorum sözde 2 yıldı bi baktım eşimdedi ömürlük herneyse ben yinede ona tamam diyorum
Neden??
Zaten sorun burada başlıyor.
Böyle hayat mı olur çek git o evden.
Ayrı ev açana kadar da dönmüyorum de.
Gerekirse boşan.
Sen boşanamam edemem dersen tabi ezerler seni.
Kararlı durmalısın yetti artık demelisin.
Seni orda tutan ne?

Bastan birlikte yasamayi kabul ederek hata yapiyorsunuz buda kacinilmaz son.sizin hizmet etmeniz hoslarina gidiyodur eve kv ye yardimci oldugunuzu dusunuyorlardir bide torun gelir coluk cocuk ailecek yasar gidersiniz onlara gore,sizde evde hizmetci gibi calisir durursunuz hic ayirmaya niyetli degiller bence..

Neden??
Zaten sorun burada başlıyor.
Böyle hayat mı olur çek git o evden.
Ayrı ev açana kadar da dönmüyorum de.
Gerekirse boşan.
Sen boşanamam edemem dersen tabi ezerler seni.
Kararlı durmalısın yetti artık demelisin.
Seni orda tutan ne?
Kimse halimi bilmiyor eşimin maaşı çok füşük ben evlenmeden önce yüksek demişlerdi 1000 tlyle ev grçinmz kaynana hanımımda dediği gibi bu masraf anca bebeğime yeter gitmiş halalarıma demiş yani resmen kandırıldım ama çalışıyor mememurluk sınavlarına falan giriyor inşallah kazanır belki oda korkuyodur geçimden diye düşünüyorum buarada ailem kesinlijle boşanmaya karsı babam elleriyle beni bırakır

r bana diyor kendi sıkıntını bana yansıtıyorsun

sıkıtını tabi ki eşine yansıtacaksın. eşin kendine eş almamış kı anne babasına hizmetçi almış. ben olsam resti çeker ayrılırdım evden. ömürlükse kendisine ömürlük. sizin ömrünüz üzerinde böyle hüküm sürmeye hakkı yok. her şeye de tamam demeyin. sokakta bi sürü koca var ama ömrünüz bi tane.

Kimse halimi bilmiyor eşimin maaşı çok füşük ben evlenmeden önce yüksek demişlerdi 1000 tlyle ev grçinmz kaynana hanımımda dediği gibi bu masraf anca bebeğime yeter gitmiş halalarıma demiş yani resmen kandırıldım ama çalışıyor mememurluk sınavlarına falan giriyor inşallah kazanır belki oda korkuyodur geçimden diye düşünüyorum buarada ailem kesinlijle boşanmaya karsı babam elleriyle beni bırakır

Çocuk var mı ?
Peki sizin yapabileceğiniz bir iş var mı ? Daha önce çalıştınız mı ya da okudunuz mu bir şeyler ?

kendi içinde sinirlenip derdine yanmakla bir arpa boyu yol gidemezsin.
git annene ayrı ev olana kadar dönmüyorum de.
ağlamayana meme yok.
Annem çok uzak bana tamam telefon var oda dayan kızım diyor biraz sabret bem gerekirse hepsini karşıma alcam diyoe e böylede olsa eşimde dahil hepsi banada ailemede düşman jesilir zaten başkalarını düşünüyorum diye bu haldeyim

Senı bu adama bağlayan , Hizmetçilik yapmana sebep olan olay ne ?

Çocuk var mı ?
Peki sizin yapabileceğiniz bir iş var mı ? Daha önce çalıştınız mı ya da okudunuz mu bir şeyler ?
Lise mezunuyum 3. Yılım bir beneğim var 10 aylık beni aşağıdaki markete göndermiyorlar hayatta çalıştırmazlar yoksa bende kurtulurdum

Senı bu adama bağlayan , Hizmetçilik yapmana sebep olan olay ne ?
Hiç bişey sorun bu bizde boşanma yok ailemde destek olmaz kalırım dımdızlak sığınma evlerinde jalan tanıdıklarım var anlatıyorlardı dışarıya çıkmalarına izin vermiyorlarmış hapsis hayatı falanmış ondanda korkuyorum

Lise mezunuyum 3. Yılım bir beneğim var 10 aylık beni aşağıdaki markete göndermiyorlar hayatta çalıştırmazlar yoksa bende kurtulurdum

Hayır,ben ayrılırsanız tek başınıza bir şeyler yapabilir misiniz diye sordum onu.
Sizi bir yere göndermeyecekleri belli zaten.
Çaresiz değilsiniz bunu biliyorsunuzdur umarım.Ayrılmanız zormuş madem eşinize işleyin sürekli,bak burada istediğimiz gibi vakit geçiremiyoruz falan deyin.Bir şekilde ikna edin ayrı eve çıkmaya,olmazsa da geriye bana göre bir seçenek kalıyor.Çünkü ömür boyunca hizmet edilmez,dünyaya köle olarak gelmediniz,her şeye ''kaderim'' deyip oturmayın.

Hem yedi sülalesiyle yaşayıp hem sıkıntınızı kocanıza yansıtmamanız mı gerekiyormuş? Adam size resmen 'Hem benim ailemle yaşayacaksın hem sorun yapmayacaksın, sorun yaparsan da banane bana yansıtma ilgilenmiyorum. Bana mutlu rolu yap' diyor. Eşiniz size değer vermiyor, sizin karar vermeniz gereken kendinize değer verip vermiyor oluşunuz. Bu hayata ömür boyu katlanabilir misiniz?

Gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı herkese okadar iyiyim ama neden bana kötü olarak dönüyor biliyorsunuz bahsetmiştim ben kaynanamla beraber yaşıyorum sözde 2 yıldı bi baktım eşimdedi ömürlük herneyse ben yinede ona tamam diyorum ama görümceler ve eltilere dayanamıyorum artık ramazandan beri 10 defa kaynanam yemege eltimi çağırdı arada görümcelerde tabi yemeğe çağırmasa mutlaka iftardan sonra çaya çağırıyor artık dayanamıyorum yorgubluktan bittim eltim bir kere bile bizi çağırmadı bugunde misafir var kaynanam diyor yazık onlarıda çagıracam insan bir sorar ya resmen hizmetçileri olmuşum eşim bile annesine dedi bukadar çağorılmaz anne diye yok neymiş 4 çocukluymuş yazıkmış günahmış ya gerçekten stres oluyorum artık gecen gün ağlamaktan mahfoldum evlendiğimden beri migren oldu bende eş desen ilgisiz gecen telefonla pynuyordu dedimki o valla hayat sana güzel hep mutlusun bişey düşünmüyordun bir sorumluluğun yok artık gerçekten sinirlendim ben acı çekerken beyefendi telefonla saatlerce oyunlar oynuyordu ama demez olaydım benim eşim bir bayandan kötü küserse insanı deli eder bana diyor kendi sıkıntını bana yansıtıyorsun mutlu olmama bile dayanmuyorsun falan baya tartıştık halada küsüz oda ayrı manyak of of nediye evlendim bilseydim annem ve babama bakardım yazımı okuyan herkese teşekkürler burdada paylaşmasam cidden sinir krizi heçircem içime ata ata biliyorum kimsede yardımcı olamaz ama lütfen dua edin ayrılıyım bunlardan lütfen
Sabır diliyorum. Dilerim güzel günler görürsünüz.

Hayır,ben ayrılırsanız tek başınıza bir şeyler yapabilir misiniz diye sordum onu.
Sizi bir yere göndermeyecekleri belli zaten.
Çaresiz değilsiniz bunu biliyorsunuzdur umarım.Ayrılmanız zormuş madem eşinize işleyin sürekli,bak burada istediğimiz gibi vakit geçiremiyoruz falan deyin.Bir şekilde ikna edin ayrı eve çıkmaya,olmazsa da geriye bana göre bir seçenek kalıyor.Çünkü ömür boyunca hizmet edilmez,dünyaya köle olarak gelmediniz,her şeye ''kaderim'' deyip oturmayın.
Eşimin trlefonu olsun dünya umrunda değil nişanlıyken telefonu elime almam diyordu vallahi kandırıldım

Hiç nişanlılık, flört dönemi olmuyor mu ?,
Tanımadan neden evleniyorsunuz

Back
X