- 1 Ocak 2015
- 181
- 425
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazık etmişsin kendine. benim gibi inan deymiyor eller için kendini heder etmeneGerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı herkese okadar iyiyim ama neden bana kötü olarak dönüyor biliyorsunuz bahsetmiştim ben kaynanamla beraber yaşıyorum sözde 2 yıldı bi baktım eşimdedi ömürlük herneyse ben yinede ona tamam diyorum ama görümceler ve eltilere dayanamıyorum artık ramazandan beri 10 defa kaynanam yemege eltimi çağırdı arada görümcelerde tabi yemeğe çağırmasa mutlaka iftardan sonra çaya çağırıyor artık dayanamıyorum yorgubluktan bittim eltim bir kere bile bizi çağırmadı bugunde misafir var kaynanam diyor yazık onlarıda çagıracam insan bir sorar ya resmen hizmetçileri olmuşum eşim bile annesine dedi bukadar çağorılmaz anne diye yok neymiş 4 çocukluymuş yazıkmış günahmış ya gerçekten stres oluyorum artık gecen gün ağlamaktan mahfoldum evlendiğimden beri migren oldu bende eş desen ilgisiz gecen telefonla pynuyordu dedimki o valla hayat sana güzel hep mutlusun bişey düşünmüyordun bir sorumluluğun yok artık gerçekten sinirlendim ben acı çekerken beyefendi telefonla saatlerce oyunlar oynuyordu ama demez olaydım benim eşim bir bayandan kötü küserse insanı deli eder bana diyor kendi sıkıntını bana yansıtıyorsun mutlu olmama bile dayanmuyorsun falan baya tartıştık halada küsüz oda ayrı manyak of of nediye evlendim bilseydim annem ve babama bakardım yazımı okuyan herkese teşekkürler burdada paylaşmasam cidden sinir krizi heçircem içime ata ata biliyorum kimsede yardımcı olamaz ama lütfen dua edin ayrılıyım bunlardan lütfen
Yapamıyorum keşke yapabilsem keşke başkaları gibi olabilsemBenim teyzemin kızı da sadece 3 ay için beraber oturmayı kabul etti ama karsı taraf ömür boyu birlik almışlar (bunu da sonradan söylediler). Sonra teyzemin kızı geldi annesinin evine, kocasına da ev bulup bana haber edene kadar gelmiyorum. Evi ayırmazsan da asla gelmiyorum dedi.
Yani demem o ki ; sen böyle yok yoruldum, yok bittim diyerek kendi kendini yersen kimsenin umurunda olmaz. Vereceksin ayarı, korkutacaksın gözünü, bak o zaman nasıl ayırıyor evini.
Dün eşimle yine tartıştık bana diyor ben herşeyi düşünüyorum ama susmak zorundayım benimde bir kalbim var bende üzülüyırum bu tavırlarına falan dedi acaba niye böyle yapıyor izin verse beraber çalışıp geçiniriz ama yokEşinde hainin önde gideni.Ne demek ömürlük ya.Ona sen karar verirsin ancak.Kendisi inek gibi yatıp keyif yapacak,sen onun annesine hizmetçilik yapacaksın.Annesi onun sorumluluğunda değil sanki tamamen sana ait.Kadın resmen sırtına binmiş ya.Kendisi zaten sana yük bide eve misafir çağırıyor.Nasılsa uğraşan kendi evladı değil,el kızı.Allah korkusu yok denir böylesine.Yapman gereken bırakıp gitmek ama babam kabul etmez diyosun.Babana da ne desem az kalır.Hasta bahanesiyle ayılıp bayıl da iş güç yapma bence.Allah yardımcın olsun.
Görmedimkiartık kendi hayatımı istiyorum diye bir konum var benim okuyun lütfen![]()
Az önce saçımı açtım odamda ben tesettürlüyüm saçım çok yıpranmış mahvolmuş oturdum 1 saat ağladım halime bunaldım ölmek istiyorumyazık etmişsin kendine. benim gibi inan deymiyor eller için kendini heder etmene
Görümcemle neredeyse aynı evlendik onu görsen gençleşmiş yüzüne nur inmiş bende gittikçe çökiyorumAz önce saçımı açtım odamda ben tesettürlüyüm saçım çok yıpranmış mahvolmuş oturdum 1 saat ağladım halime bunaldım ölmek istiyorum
Çocuğu kayınvalidem görümcelerim eşimi doldurdu e bende nasıl engel olabilirdim görümcemle aynı neredeyse evlendik kayınvalidem sen daga küçüksün şimdi sakın yapma diyor tabi Allah halada çocukları olmuyor trdavi oluyorlar çalışmak imkansız eşim hayatta izin vermez yoksa çalışmak kurtuluş olurdu bneim içinsen içini rahatlatmak için yazmışsın ama bizim içimiz şişti burda.
okumayım diyorum gene okuyorum!
aile içine evlenip hemen çocuk yapmak niye???
baktın adamın 1000 lira maaşı var gir işe çalış. olmadı mı yapma çocuk!
memurluk o kadar kolay mı sanıyorsun?? ben memurum bakıyorum artık doğru düzgün atama bile yok yani. kurumumuza ne gelen var ne atanan!
ayrıca koca adamın 1000 liraya çalışması komedi. evimize gelen bakıcılar o kadar alıyor!
ya ömür boyu çekicen bunları ya bir cesaret bebeni de alıp basıp gidicen. koca koca değil, ev ev değil!
Allah güç kuvvet versin sana. İnşallah eşin gözünü açar da, görür senin çektikleriniYapamıyorum keşke yapabilsem keşke başkaları gibi olabilsem
Çocuğu kayınvalidem görümcelerim eşimi doldurdu e bende nasıl engel olabilirdim görümcemle aynı neredeyse evlendik kayınvalidem sen daga küçüksün şimdi sakın yapma diyor tabi Allah halada çocukları olmuyor trdavi oluyorlar çalışmak imkansız eşim hayatta izin vermez yoksa çalışmak kurtuluş olurdu bneim için