Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eğer evli olsaydın daha çok söz hakkın olurdu canım ama nişanlısın çok fazla fikir beyan etme bence
ayrıca bu konuları nişanlınla konuştunmu
o sana ne diyor:uhm:
ya arkadaşlar sen karışma diyosunuz ama yarın öbürgün sıkıntıyı çekecek olan bu arkadaş neden bu kadar taviz veriliyor?
oda evlat arkadaşın nişanlısıda....
oh ne ala memleket o borç yapsın ben çalışayım didineyim o yesin nerde o bolluk....
Karisma demek kolay...kim olsa karisir...bende olsam sevdigime yapilan haksizliga sessiz kalamam....kala bilen varsa bilemem tabiki herkesin kendi tercihi..
Borc cok fazla...allah kolaylik versin:1no2:
Senin yapabilecegin: Nisanlina moral ver yaninda ol...ve yeri zamani geldimi saygini bozmadan söyle fikrini....Sen bu adamla bir gelecek düsünüyorsun tabikide onun maddi manevi durumu seninde ilgilendirir...
Abisi enteresan bir adam....isi gücü yokmu bunun?? Sürekli annesinden kardesinden para istemeye utanmiyormu?
sen daha ewli değilsin istersen olayların içine kendini direk atma ama nişanlınla açıkça konuş rahatsızlığını belirt sonuç da sizde bir şekilde yaşamınızı garanti altına almalısınız onun bunun borcu harcı derken kendi hayatınızı kuramazsınız....
sessiz kaldığın müddetçe daha da çok şey yapabilirler, sonuçta nişanlısı da olsan yarın bir gün eşi olmaya adaysın bunu da bil, borç borç deyip para kopartmasınlar da yani... yazık olur size.....
canım yapılan çok büyük haksızlık ama bence bekleyin evlenince zeytinliği satın verin abisinin payını kalan paranın üzerine kredi çekersiniz evlendikten sonra eviniz olur altınları da eklersiniz üstüne
nişanlınızla da konuşun bu son olsun bir daha sakın evlendikten sonra verirsen bişi boşanırım senden deyin çünkü şimdi o zeytinliğin tüm parasını alırsanız benim de hakkım vardı derler annesi helallik vermez o evden de olursunuz
eşimden biliyorum ben tecrübeyle sabittir