Ben bir kaniya vardim...esinize ailesini kötüledigniz sürece onlarin hakkinda olumsuz konustugnuz sürece esiniz sizden yana olmuyor...
Teyzemin kizininda cok problemleri vardir kaynanasiyla hem maddi hem manevi zarari oluyordu kadinin...kavgalar tartismalar neler neler yasadi...sonra evini barkini ayirsada her allahin günü coluk cocugunla gelmesi kahvaltidan aksam yemegine kadar oturmasi kuzenimi cileden cikartiyordu...iki tane kücük cocugu var biri romatizma hastasi..zaten kizin derdi kendine yeter...benneyaptımki
Oda sinirini esinden cikartiyordu...annen söyle kardeslerin böyle..biktim usandim...hergün kavga gürültü....birgün kuzenimle konustuk esinle tartismis falan bende dedimki Fulyacim bir müddet annesi ve ailesi hakkinda tek bir kelime bile etme...o anlatsa bile konuyu degistir hic ne sor ne dinle...
Gercekende bir zaman sonra esi annesine karsi tavir almaya basladi...Fulya senin hakkinda hicbir olumsuz laf söylemesken sen bana sürekli karimi kötülüyorsun anne...demekki fulya hakliymis...demekki ben hep bosu bosuna karimla kötü oluyorum senin yüzünden demis ve cekmis gitmis...
Sonra Fulya bana bunu anlatti..Abla hakliydin ben ailesi hakkinda konustukca aslinda kendime esime ve eviligime zarar veriyordum...Ercan herseyi simdi daha iyi anliyor dedi..a.s.
Sende dene arkadasim...evinde kesinlikle onlarin adini bile agzina alma..hatta esin anlatsa bile lüften duymak istemiyorum baska seyler konusalim de...zordur tabiki fakat denemeye deger...a.s
Allah yardimcin olsun:Saruboceq: