Artık bitti... Dayancak gücüm kalmadı...

onun ne karaktersiz olduğunu hala kabul etmek istemediğin için hala içinde kırıntılar var tabiyki..ama o senin hayalindeki,kafandaki iyi insan değil canım...sen kaç ve kurtul..kimbilir daha neleri vardı...

üzülme,herşey gönlünce olsun tek dileğim bu..

avukatımı tuttum bosanma davamı actım benden sonra oda acmıs arzuhalcıye yazdırmıs ılk ben actıgım ıcın davayı bende bırlescek 20 mılyar maddı 50 mılyar manevı toplam 70 mılyar tazmınat ve aylık 750 mılyon nafaka talebımız oldu durusma gunumude baya atmıslar 19 eylulde hıcde cekılmıycem geri adım atmıycam hakimin verecegi karar neyse odur benim için bende 1 yılını doldurmadan bosananma kararı alan cıftlerden biri oldum kımse bosanmak ıcın evlenmıyo ömür boyu evet diyerek evlendik ve yasadıgım 1 yıllık kabus tedbir kararıda cıktı kendisine 100 metre yaklasamıycak ıleetısım yasagı vs... uymadıgı ıcınde dılekce verdım bakalım hayırlısı kızlar

Tebrik ediyorum seni canim.

Cok dogru bir karar vermi$sin.

ALLAH bundan sonra herseyi gonlune gore versin vereliniortak

çok üzülüyorum biten evliliklere...allah yardımcın olsun canım ama yaşadıklarına bakılırsa bu evlilik evlilik değil zaten zararın neresinden dönersen kardır canım umarım bundan sonra mutlu olursun ...bir insan için en önemli şey huzurdur bence huzurum olmayan yerde işimde olmaz sende kendine huzuru ver kurtul bu eziyetten bundan kötü olmaz hayatın heralde ....hayırlısı olsun canım..

22 mayısta 1 yıl olcaktı ama olamadan bıtıyo bu evlılık hersey buraya kadar yedıgım dayak hakaretın haddı hesabı yokken benı evden dısarı bıle cıkartmayıp ev hapsı ıcınde gectı bunca gunlerım ınanın ne huzur ıcınde bır gunum gectı ıkı lokma ekmegı agız tadıyla yemedım ama artık buraya kadar suan dayım lardayım

çocuk yoksa bu kadar cekmen bile hata

dayak hakaret bunlar çok can yakmıştır eminim dönme sakın düzelir diye ümit edipte düzelmez çünkü düzelmez bir şans bir şans diye diye ömrün biter

helal olsun cnm ii yapmışsın Rabbim bundan sonra iyilerle karşılaştırsın çektiklerinin karşılığını iki cihanda da alırsın inşallah

Back
X