İnşallahAmin canım amin rabbim duysun sesimizi
Cok zor cnm arafta klmk ben kac aydr yasyrm umıtlndryr snra oluyrm ins sen olmazsn cnm ya ins hamlesndrHerkese merhaba, bizimde bu ay 7. Deneme ayımız.bugunde adet gunum ama bekliyorum daha gelmedi.hem bir yandan gene olmadı diorum hemde bi yandan içimde bi umut.cok zor bu donemler.rahim filmi çektirdim temiz çıktı sonrasında klomen ve catlatma iğnesine basladım bu 2. Ay klomene başlayalı.dr eger 3. Denemede de olmazsa tup bebek onericem dedi.yas 35 olunca beklememi önermiyor.burda sizlerin yorumlarını okumak banada moral oluyor.
Bu soğan kürü ne oluyorİnşallah canim yap soğan kürü etkili bayaaa. Doktora gidecekmisin hormon testi yaptir adetin 3. Ya da 4. Günü ona göre yap bu kürleri
Hayir yarim saat olmadi sanirimBu uzun süre mi bekledi
Olabilir,umarım hamilesindirHayir yarim saat olmadi sanirim
Canim insallah rabbim en dogru zamanda hayirli bi sekilde hepimize nasip etsin insallah insan ister istemez stres yapiyor ben aylardir ugrasiyorum bi kere oldu devami gelmedi muhim olan saglikli bi sekilde kucagimiza almamizin nasip olmasiOlabilir,umarım hamilesindir
Soğan kürü kist varsa onu küçültüyor yok ediyo. İltihabı rahimi temizliyo hamile kalmaya yardımcı oluyoBu soğan kürü ne oluyor
Kuzuuu nerelerdesnnn sen var mı kız gebelik:)Soğan kürü kist varsa onu küçültüyor yok ediyo. İltihabı rahimi temizliyo hamile kalmaya yardımcı oluyo
Yok canim yaa geçen ay klomen catlama ignesi kullandım olmadı doktor bu ay boş geçelim dedi adet olursan gel yine dedi işte. Sende naptin canimKuzuuu nerelerdesnnn sen var mı kız gebelik:)
Ben bu ay hic calsmadk yatılı misafr vardı esime kızdm olmadı benmde bu ay olmaz artk akısa zamana bırktm kyzum ovu kullansana cnm yaYok canim yaa geçen ay klomen catlama ignesi kullandım olmadı doktor bu ay boş geçelim dedi adet olursan gel yine dedi işte. Sende naptin canim
Hmmm misafir olmasi kötü olmuş. Yok canım ya ovu testi kullanmayacam öyle strese giriyorum zaten düzenli ilişkimiz oluyo kacirmam zaten. Bide bu ay o kadar rahatim ki takmamaya çalışıyorumBen bu ay hic calsmadk yatılı misafr vardı esime kızdm olmadı benmde bu ay olmaz artk akısa zamana bırktm kyzum ovu kullansana cnm ya
İyi yapysn cnm bizm oldu ama adete yakın sanmm ki tutsn blmyrm belki oncdn kldm yada yoksa olym adet ins gecmZ ara ara kasklrm agryr olurum ins sen adet oldn mu cnm:)Hmmm misafir olmasi kötü olmuş. Yok canım ya ovu testi kullanmayacam öyle strese giriyorum zaten düzenli ilişkimiz oluyo kacirmam zaten. Bide bu ay o kadar rahatim ki takmamaya çalışıyorum
Klomen kullandiktan sonra oldum. Bugün adetimin 14. Günundeyim yumurtlama gunlerindeyim yani canimİyi yapysn cnm bizm oldu ama adete yakın sanmm ki tutsn blmyrm belki oncdn kldm yada yoksa olym adet ins gecmZ ara ara kasklrm agryr olurum ins sen adet oldn mu cnm:)
He sen oldn yumrtlsmaya bile gelmissn tabi benm adetlerim uc aydr duzensz oldgndan sonlara geldm benKlomen kullandiktan sonra oldum. Bugün adetimin 14. Günundeyim yumurtlama gunlerindeyim yani canim
Canim ben bu ay fazla yatmiyorum en fazla 10 dakka yattikta noldu :) sabaha kadar zaten yatamam malum ramazanlik banyo yapmak lazim yani bu ay adet olsamda üzulmeyecem bayramdan sonra ya biraktimHe sen oldn yumrtlsmaya bile gelmissn tabi benm adetlerim uc aydr duzensz oldgndan sonlara geldm benaltına yastık koy cnm havada dikili kalsn backlsfn snra kalkma sabaha kadr kal ole cnm ins tutr ya :)
Bende uzulmyrm cnku calsma yapmadk bu ay yoksada adet olim dyrm cnm :) bu ay stresim yok cnku bu ay bir kere oldu o da tutmams olablr ondn rahat kafam senn gbi:))Canim ben bu ay fazla yatmiyorum en fazla 10 dakka yattikta noldu :) sabaha kadar zaten yatamam malum ramazanlik banyo yapmak lazim yani bu ay adet olsamda üzulmeyecem bayramdan sonra ya biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?