Artık bizde hamile kalalım 2018 annesi olalım♥♡

Cok zor cnm arafta klmk ben kac aydr yasyrm umıtlndryr snra oluyrm ins sen olmazsn cnm ya ins hamlesndr

Kizlar hepinize merhaba ben subatta 3.5 aylik bi kurtaj yasadim bebegimin kalbi durdu malesef simdi tekrar calismalara basladik cok uzun bi aradan sonra ilk kez hamile kalmistim simdi insallah ikinciyi beklemem yarin adet gunum ve test yaptim sizce bu test hatalimi

Çok stres yapıyorum.artik adet gunume bile bakmicam normal hayata devam edicem dusunmeyecegim dedim adetim 2gun gecikti yine bu konularda buldum kendimi :)

Olabilir,umarım hamilesindir
Canim insallah rabbim en dogru zamanda hayirli bi sekilde hepimize nasip etsin insallah insan ister istemez stres yapiyor ben aylardir ugrasiyorum bi kere oldu devami gelmedi muhim olan saglikli bi sekilde kucagimiza almamizin nasip olmasi

Yok canim yaa geçen ay klomen catlama ignesi kullandım olmadı doktor bu ay boş geçelim dedi adet olursan gel yine dedi işte. Sende naptin canim
Ben bu ay hic calsmadk yatılı misafr vardı esime kızdm olmadı benmde bu ay olmaz artk akısa zamana bırktm kyzum ovu kullansana cnm ya

Ben bu ay hic calsmadk yatılı misafr vardı esime kızdm olmadı benmde bu ay olmaz artk akısa zamana bırktm kyzum ovu kullansana cnm ya
Hmmm misafir olmasi kötü olmuş. Yok canım ya ovu testi kullanmayacam öyle strese giriyorum zaten düzenli ilişkimiz oluyo kacirmam zaten. Bide bu ay o kadar rahatim ki takmamaya çalışıyorum

Hmmm misafir olmasi kötü olmuş. Yok canım ya ovu testi kullanmayacam öyle strese giriyorum zaten düzenli ilişkimiz oluyo kacirmam zaten. Bide bu ay o kadar rahatim ki takmamaya çalışıyorum
İyi yapysn cnm bizm oldu ama adete yakın sanmm ki tutsn blmyrm belki oncdn kldm yada yoksa olym adet ins gecmZ ara ara kasklrm agryr olurum ins sen adet oldn mu cnm:)

İyi yapysn cnm bizm oldu ama adete yakın sanmm ki tutsn blmyrm belki oncdn kldm yada yoksa olym adet ins gecmZ ara ara kasklrm agryr olurum ins sen adet oldn mu cnm:)
Klomen kullandiktan sonra oldum. Bugün adetimin 14. Günundeyim yumurtlama gunlerindeyim yani canim

Klomen kullandiktan sonra oldum. Bugün adetimin 14. Günundeyim yumurtlama gunlerindeyim yani canim
He sen oldn yumrtlsmaya bile gelmissn tabi benm adetlerim uc aydr duzensz oldgndan sonlara geldm ben altına yastık koy cnm havada dikili kalsn backlsfn snra kalkma sabaha kadr kal ole cnm ins tutr ya :)

He sen oldn yumrtlsmaya bile gelmissn tabi benm adetlerim uc aydr duzensz oldgndan sonlara geldm ben altına yastık koy cnm havada dikili kalsn backlsfn snra kalkma sabaha kadr kal ole cnm ins tutr ya :)
Canim ben bu ay fazla yatmiyorum en fazla 10 dakka yattikta noldu :) sabaha kadar zaten yatamam malum ramazanlik banyo yapmak lazim yani bu ay adet olsamda üzulmeyecem bayramdan sonra ya biraktim

Canim ben bu ay fazla yatmiyorum en fazla 10 dakka yattikta noldu :) sabaha kadar zaten yatamam malum ramazanlik banyo yapmak lazim yani bu ay adet olsamda üzulmeyecem bayramdan sonra ya biraktim
Bende uzulmyrm cnku calsma yapmadk bu ay yoksada adet olim dyrm cnm :) bu ay stresim yok cnku bu ay bir kere oldu o da tutmams olablr ondn rahat kafam senn gbi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…