Artık bizde hamile kalalım 2018 annesi olalım♥♡

Merhabalar ben aslında aralık annesi olacaktım ama bebegimin kalp atışı olmayınca kurtaj oldum. Nasip degilmis... Suanda beklemedeyim ama en hayırlı zamanda hamile kalip inşallah 2018 annesi olmak istiyorum. Rabbim tüm isteyenlere anneligi nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Ama sen tarlusal kullanmiştın nasil oldu?
tarlusal degildi canim duphastondu kullandigim bir nevi progesteron ilaci gebelik varsa tutunmayi sagliyormus yoksa adet oluyorsun.brnimkinin tutunmasini saglamis sagolsun :) ilk gebeligimdede dusuk riskimden dolayi 16haftaya kadar kullanmisdim
hatta duphastonla ilgili konumda var

Ben de çok istiyorum haziran ayında hamile kalmayı, 2 cm çikolata kistim var ama doktorum engel olmadığını normal yoldan kalabileceğimi söyledi.. Şubattan beri deniyorduk ama martta yaramı yaktırdım ara kanama yapıyordu, iyileşti çok şükür Pazartesi kontrolüm var..

Bariz ben burdayim diyor:) buyuk ihtimalle gec döllenme olmuş canim benim. Benimde gecen ay böyle olmuştu, adetim 15gün gecikmişti adet söktürücü kullanmamiştim ne olur ne olmaz diye. 10gun sonra hamile oldugumu ogrendim ama malesef kimyasal oldu ve sevindim 4gun surdu

Aynı ay kimyasal yaşamışız Can'ım,kaç gün sonra regl oldun,korundunuz mu hiç?çok ağrılı olur ilk regl demişlerdi Bende hiç belirti olmadı.

Aynı ay kimyasal yaşamışız Can'ım,kaç gün sonra regl oldun,korundunuz mu hiç?çok ağrılı olur ilk regl demişlerdi Bende hiç belirti olmadı.
Hamile oldugumu ögrendikten 3gun sonra idrar testlerim silikleşti. Hcg degerim 0a inince kanamam başladı. Normal regl gibi oldum benim zaten hep sancili geciyo.yine sancili gecmisti. Doktor adetken alttan muayene etti kist oluşmuş dedi. Dogum kontrol hapi verdi. Bu ay kullandim iste regl olmayi bekliyorum

[Qsab="Refik-i hayat, post: 51530408, member: 786249"]Bariz ben burdayim diyor:) buyuk ihtimalle gec döllenme olmuş canim benim. Benimde gecen ay böyle olmuştu, adetim 15gün gecikmişti adet söktürücü kullanmamiştim ne olur ne olmaz diye. 10gun sonra hamile oldugumu ogrendim ama malesef kimyasal oldu ve sevindim 4gun surdu[/QUOTE]
sana 1guzel haber kimyasaldan sonra gebelij kolay olusuyor.benjm kizimda oyle olmusdu insallah seninde oyle olur canim.cabucak gebe kalirsin haıa inanamiyorum..kizimda 14zy sonra gelmisdi.bunda ilk denememdi

Ben diger aya gtcm benm kistm vardı ondn ole oldu brsktm tedvdni daha once dger aya gdcm cnm bende ilac kullsncm baklm nlck sen poztf ol ovu kullan cnm o gnlri iyi degrlndr

kirgincicekler kızz hayrlı olsn darısı bzm badmza dua ett kız nasl yaptn yne ya masallah bizde sole barii
ilk önce takmamak lazim adeti beklerken gebelik oldu.. özel olarak yaptigim birşey yokki canim.surpriz oldu valla hala şaşkinim.darisi başiniza inşallah
ilk cift cizgili test benden geldi sizleride beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…