- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
şimdi işdeyim canim akşam evden atarim olur muTestin resmini at cnmmm hayirli olsun:)
Ama sen tarlusal kullanmiştın nasil oldu?şimdi işdeyim canim akşam evden atarim olur mu
tarlusal degildi canim duphastondu kullandigim bir nevi progesteron ilaci gebelik varsa tutunmayi sagliyormus yoksa adet oluyorsun.brnimkinin tutunmasini saglamis sagolsun :) ilk gebeligimdede dusuk riskimden dolayi 16haftaya kadar kullanmisdimAma sen tarlusal kullanmiştın nasil oldu?
Ay ay maşallah darısı basıma şekerim cok sevindim benimde silik çıkıyor bakıcam artık artmasına inş birlikte beklerizPOWERHACK canim nerdesin? benim gecikme hamilelikmiş testde cift cikdi.usg oldum yeni gebelik dedi
canim benimko baya cikti seninkinin 4.5 kati pembiş idi baya :) inşallah koyulaşir seninkideAy ay maşallah darısı basıma şekerim cok sevindim benimde silik çıkıyor bakıcam artık artmasına inş birlikte bekleriz
İnş cnm dua et banada :) allahım saglıkla kavuştursun yavruna saglıklı gecir gebeliginicanim benimko baya cikti seninkinin 4.5 kati pembiş idi baya :) inşallah koyulaşir seninkide
inşallah canim :) sen ne yapdin yaptinmi bugun yeni test bata kaç gun kaldiİnş cnm dua et banada :) allahım saglıkla kavuştursun yavruna saglıklı gecir gebeligini
Yaptım canım resimleri paylaştım hatta sanırım yarın da yaparım hafta içi belki kan da veririm 4 gün kaldı diyeliminşallah canim :) sen ne yapdin yaptinmi bugun yeni test bata kaç gun kaldi
Bariz ben burdayim diyor:) buyuk ihtimalle gec döllenme olmuş canim benim. Benimde gecen ay böyle olmuştu, adetim 15gün gecikmişti adet söktürücü kullanmamiştim ne olur ne olmaz diye. 10gun sonra hamile oldugumu ogrendim ama malesef kimyasal oldu ve sevindim 4gun surdutestimin resmi kizlar
Eki Görüntüle 2000668
Aynı ay kimyasal yaşamışız Can'ım,kaç gün sonra regl oldun,korundunuz mu hiç?çok ağrılı olur ilk regl demişlerdi Bende hiç belirti olmadı.Bariz ben burdayim diyor:) buyuk ihtimalle gec döllenme olmuş canim benim. Benimde gecen ay böyle olmuştu, adetim 15gün gecikmişti adet söktürücü kullanmamiştim ne olur ne olmaz diye. 10gun sonra hamile oldugumu ogrendim ama malesef kimyasal oldu ve sevindim 4gun surdu
Hamile oldugumu ögrendikten 3gun sonra idrar testlerim silikleşti. Hcg degerim 0a inince kanamam başladı. Normal regl gibi oldum benim zaten hep sancili geciyo.yine sancili gecmisti. Doktor adetken alttan muayene etti kist oluşmuş dedi. Dogum kontrol hapi verdi. Bu ay kullandim iste regl olmayi bekliyorumAynı ay kimyasal yaşamışız Can'ım,kaç gün sonra regl oldun,korundunuz mu hiç?çok ağrılı olur ilk regl demişlerdi Bende hiç belirti olmadı.
Aynen bende kist var ond bole blyrm cnm senndemi oleBen ilk once şu duzensiz adetimi duzene sokucam
Ben diger aya gtcm benm kistm vardı ondn ole oldu brsktm tedvdni daha once dger aya gdcm cnm bende ilac kullsncm baklm nlck sen poztf ol ovu kullan cnm o gnlri iyi degrlndr@busraangell canım yine uzadı ve olmadıysa vardır bir sebebi.
Ben de başta senin gibiydim herşeyi deniycem diyordum ama baktım ki bşiler deneyince sağlığım gidiyor bıraktım.
Sağlam bir dr. bulup problem varsa tedavi olmak en iyisi
ilk önce takmamak lazim adeti beklerken gebelik oldu.. özel olarak yaptigim birşey yokki canim.surpriz oldu valla hala şaşkinim.darisi başiniza inşallahkirgincicekler kızz hayrlı olsn darısı bzm badmza dua ett kız nasl yaptn yne ya masallah bizde sole barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?