Hakkınızda hayırlısı olsun çocuğunuz yok sanırım
Olsaydı çok daha zor olurduAmin inşallah. Yok, hayır çocuğum yok. İyi ki olmamış mı desem? Onu da bilemiyorum
Evlilikte ilk günden insanın ne sorunu olur ki en mutlu zaman??Selam Kızlar,
belki bazılarınız hatırlar. Bundan 2 Yıl önce evlendim. Maalesef evliliğimizin ilk günü itibaren olmaması gereken problemler yaşadık. Buraya kadar taşıdık ama artık kararımız kesin. Kararı vere ben ve son olarak onaylayan eşim.
Ne düşünsem, nasıl davransam, ağlasam mı, ağlamasam mı, korksam mı?.... Hiç bir şey bilemiyorum.
Üzgün müyüm yoksa neyim onu da bilmiyorum.
Bugün birlikte davayı açmaya gittik. Artık gün bekliyoruz.
En sonunda burada paylaşayım dedim. Belki bir tecrübesi olan, belki bir dua etmek isteyen olur.
Kaldım yine tek başıma İstanbul da.
Okuyan herkesten Allah razı olsun.
aglamak istiyorsan agla, gulmek istiyorsan gul, kendini sıkma.. Allah kolaylik versin..Selam Kızlar,
belki bazılarınız hatırlar. Bundan 2 Yıl önce evlendim. Maalesef evliliğimizin ilk günü itibaren olmaması gereken problemler yaşadık. Buraya kadar taşıdık ama artık kararımız kesin. Kararı vere ben ve son olarak onaylayan eşim.
Ne düşünsem, nasıl davransam, ağlasam mı, ağlamasam mı, korksam mı?.... Hiç bir şey bilemiyorum.
En sonunda burada paylaşayım dedim. Belki bir tecrübesi olan, belki bir dua etmek isteyen olur.
oyle de bi olur ki : ) neler yasadim ben daha ikinci gunden.. ailesi, iftiralari, yalanlari, hakaretleri vs.. Allah kimseye gostermesin..Evlilikte ilk günden insanın ne sorunu olur ki en mutlu zaman??
Sıkıntı neydi ki belki hallolurduSelam Kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?