Artık Boşanıyorum..

karakter yoksunu bir adamdan ayrıldığınız ıcın kendınızı ödüllendirin derim..

eskı konularınızı bılıyorum..o adam o kafayla zor evlenır zaten...

sızı de tebrık ederım bence artık daha mutlu olacaksınız gıbıme gelıyor(hatta emınım :) )

hakkınızda hayırlısı olsun.
zor bir döneme girmiş bulunmaktasınız

üç günlük dünyada üzülmeye değmiyor ama artık adımlarınızı doğru atacak kadar tecrübe kazanmışsınızdır eminim .çünkü Biz kadınlar maalesef iyi niyetten vazgeçemiyoruz yeniden aşık olunca karşımızdakini hep kendimiz gibi düşünüyordur diye güvenerek yeniden sevmeye başlarız ama artık bence mantık önemli olmalı boşanacak bir kadının hayatında...hakkınızda hayırlı olan hayatınızda olsn inşallah.

Bu konuyu bir hortlatabilir miyim? :)
Belki gençlerimizden okuyanlar olur. En son mesajımı bu konuyla alakalı Ocak 2015 de yazmışım. Sonrasında pek uğramamışım buralara.

Biz o dönem, korkudan - belirsizlikten, boşanmadık. Hatta ailesi desen tamamen arka plana geçti, arada yine saçma sapan konuşsalar da ben aldırış etmedim. Hatta çok iyi kariyer sahibi oldum, hala istanbuldayım. Ama fark ile, 4 yaşında kızım var :) iyi ki var! Ama onu yine de 2021 de boşadım çünkü demem o ki, insan 7’sinde neyse 70. de o. Hatta adam 40. geçtikten sonra iyice nankörleşti ve takıntılı oldu. Haa çok iyi arkadaş olduk kızımız için. Ve efsane mutluyum.

Bazen merak ederdim hep bu konu sahipleri ne durumda acaba yıllar sonra diye. Benim ki bu şekil :)

Dilerim herkes yara almadan, yaptığı hatalardan ders çıkararak yoluna devam eder. Bazı şeyleri de değiştiremeyeceğimizi kabul etmeliyiz :)

Boşananlar dünden beri konusunu hortlatıyor bende aynısı yaptım dün

Vücudunuzun göstermek isteyeceği histerik tepkileri engellemeyin, bu tavsiyem.
Hakkınızda hayırlısı olsun daima, bu duam.
Her şey bir gün çok güzel olacak, bu da inandığım temennim olsun.

Düzenleme: konu 2014 tarihliymiş, duygularımın sömürüldüğünü düşündüm, bana da geçmiş olsun.

Kız dur tövbe de. Amacım asla o değildi, kusura bakma

Hem de nasıl diyorum. Bazen kızım, o ve ben aynı ortamda oluyoruz 2.dk da Allahıma şükürler olsun diyorum. Gerçekten hiç pişman değilim
Ben ilk eşimden ayrıldıgımda boşluğa düşmüştüm. Hiç üzülmedim ama düzenin bozuluyor. Baba evine alışma süreci. Offff cinnet geçiriyordum
Sen dha kolay atlatırsın inş

Ben ilk eşimden ayrıldıgımda boşluğa düşmüştüm. Hiç üzülmedim ama düzenin bozuluyor. Baba evine alışma süreci. Offff cinnet geçiriyordum
Sen dha kolay atlatırsın inş
Ben boşanalı 1 yılı geçti kızımla kendi düzenimizi oturttuk. O zamanlar boşanamamıştım, sanırım kızımın olması gerekiyormuş ve kısmet o zamanaymış.

Ben boşanalı 1 yılı geçti kızımla kendi düzenimizi oturttuk. O zamanlar boşanamamıştım, sanırım kızımın olması gerekiyormuş ve kısmet o zamanaymış.
Nasıl ya o konuyu açtıgında boşanmadın mı?
Ayrı ev mi tuttun nasıl oldu?

Nasıl ya o konuyu açtıgında boşanmadın mı?
Ayrı ev mi tuttun nasıl oldu?
Açıklık getireyim. 2014 sonunda davamız açıldı, şubat 2015 de mahkeme vardı ama biz anlaşarak gitmedik ve evliliğimize iyi kötü devam ettik. 2021 de kızım da doğduktan sonra boşandık.

Kendi konumu görünce, hem güncelleme yapmak istedim hem bazı şeylerin hiç bir zaman değişmeyeceğini aktarmak istedim. Sizi yanılttıysam özür dilerim

Açıklık getireyim. 2014 sonunda davamız açıldı, şubat 2015 de mahkeme vardı ama biz anlaşarak gitmedik ve evliliğimize iyi kötü devam ettik. 2021 de kızım da doğduktan sonra boşandık.
Ne güzel demek ki kızınızdan cesaret aldınız. Onun huzursuz bir ortamda yetişmesini istemediniz.
Allah huzurlu, güzel günler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…