Artık Boşanıyorum..

Selam Kızlar,

belki bazılarınız hatırlar. Bundan 2 Yıl önce evlendim. Maalesef evliliğimizin ilk günü itibaren olmaması gereken problemler yaşadık. Buraya kadar taşıdık ama artık kararımız kesin. Kararı vere ben ve son olarak onaylayan eşim.
Ne düşünsem, nasıl davransam, ağlasam mı, ağlamasam mı, korksam mı?.... Hiç bir şey bilemiyorum.
Üzgün müyüm yoksa neyim onu da bilmiyorum.
Bugün birlikte davayı açmaya gittik. Artık gün bekliyoruz.

En sonunda burada paylaşayım dedim. Belki bir tecrübesi olan, belki bir dua etmek isteyen olur.
Kaldım yine tek başıma İstanbul da.

Okuyan herkesten Allah razı olsun.
Seni o kadar iyi anlayabilirimki bende aynı durumla karşı karşıyayım eksiğiyle fazlasıyla zor bir süreç Allah yardımcımız olsun ne diyeyim. Aklı başında hiç bir kadın elinden geleni yapmadıkça böyle bir karar vermez sanıyorum. Bazı durumlar mecbur bırakıyor yapıcak en son çare olarak kalınca mesela. Bende mahkeme sürecindeyim. Dikkatli ol temkinli ol hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım. Ayrılmak her ikiniz için iyi olacaksa bu şekilde daha mutlu olucaksanız sonuçta bitsin yok herşey daha olumsuz ve kötüye gideceksede Allah korusun. İnsan kestiremiyor bzı durumların akıbetini Allaha havale et dua et bol bol :((

Selam Kızlar,

belki bazılarınız hatırlar. Bundan 2 Yıl önce evlendim. Maalesef evliliğimizin ilk günü itibaren olmaması gereken problemler yaşadık. Buraya kadar taşıdık ama artık kararımız kesin. Kararı vere ben ve son olarak onaylayan eşim.
Ne düşünsem, nasıl davransam, ağlasam mı, ağlamasam mı, korksam mı?.... Hiç bir şey bilemiyorum.
Üzgün müyüm yoksa neyim onu da bilmiyorum.
Bugün birlikte davayı açmaya gittik. Artık gün bekliyoruz.

En sonunda burada paylaşayım dedim. Belki bir tecrübesi olan, belki bir dua etmek isteyen olur.
Kaldım yine tek başıma İstanbul da.

Okuyan herkesten Allah razı olsun.
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısı olur hakkında kardeşim ..
Mutluluklar seninle olsun .
Eski konularını bilmiyorum ama mutlaka seni buna sürekleyen nedenlerin vardır .

Eski konunuza göz attım, inanın hayırlısı bu olmuş.
Hem gece gündüz çalış adamın borçlarını öde, maaş kartını eline ver; evine 5000 tl den fazla para girsin, ama sen sefilleri oyna. Bir toka almak için bile eşinden izin iste. Onun da iki lafından biri, sen ne yaptın ki, Sen çok masraflısın olsun.

Çekilir dert değil. 30 yaşında gencecik bir bayansız. Üstelik çalışıp kendi kendinize yetiyorsunuz. İstabul'da yalnız kaldın değil, İstanbul çok da keyifli bir yaşam sürersiniz. Bir tane kafanıza uygun arkadaş yeter size.

2 yılda düzelmeyen adamdan umut yoktur bence. 40'ınıza geldiğinizde bu uyanışı yaşasaydınız çok daha zor olurdu.

Selam Kızlar,

desteğiniz için çok teşekkür ederim. Amin, inşallah hayırlısı bu olur.
Yazamadım çünkü çok yoğun bir iş temposu vardı.
Evet, çalışıyorum. Ve ayrılma sebebimiz gerçekten çok karışık. Bazı arkadaşlar zaten eski konuları da okuyarak ne demek istediğimi anlamıştır. Yani eşimin sürekli bana karşı saçma tavırları ve bana değer vermeyip başka herkese değer vermesi sonunda beni yıldırdı.
Yani kültür olarak da birbirimize çok uygun olmadığımızı ve bu şekilde sağlıklı bir evlilik yürütemediğimizi anladık.
Geçenlerde eşim benim üvey babama, şu cümleyi kurduğunda çileden çıktım : Mahiberin elinde son model telefon var, katdeşim öğretmen ana 50tl telefon kullanıyor. Benim güya çok lükse düşkün olduğumu anlatmaya çalışmış. Ki yemin ederim hiç öyle bir şey yok.
Küçük özeti böyle. Dün benimle barışmaya çalıştı gibi mesaj atarak ama ben oralı olmadım.

Hepinize kuçak dolu sevgiler gönderiyorum. Gününüz dilediğiniz gibi geçsin inşallah.

Seni o kadar iyi anlayabilirimki bende aynı durumla karşı karşıyayım eksiğiyle fazlasıyla zor bir süreç Allah yardımcımız olsun ne diyeyim. Aklı başında hiç bir kadın elinden geleni yapmadıkça böyle bir karar vermez sanıyorum. Bazı durumlar mecbur bırakıyor yapıcak en son çare olarak kalınca mesela. Bende mahkeme sürecindeyim. Dikkatli ol temkinli ol hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım. Ayrılmak her ikiniz için iyi olacaksa bu şekilde daha mutlu olucaksanız sonuçta bitsin yok herşey daha olumsuz ve kötüye gideceksede Allah korusun. İnsan kestiremiyor bzı durumların akıbetini Allaha havale et dua et bol bol :KK43:(
Allah seninde yardımcın olsun. Bize bol bol sabır diliyorum arkadaşım. İnşallah tez zamanda eski neşemize kavuşur bir daha böyle üzücü şeyler yaşamayız.

oyle de bi olur ki : ) neler yasadim ben daha ikinci gunden.. ailesi, iftiralari, yalanlari, hakaretleri vs.. Allah kimseye gostermesin..
Benm eşim evliliğimizin ikinci gününde bana küsmüştü. Gerekçede düğün günü kardeşimle o kadar insanın önünde nasıl dans edermişim. Telefondaki düğün fotoğraflarına bakarken rastladı. Sonra gidip kendini odaya kilitlemişti bende salak gibi koltuk üstünde oturup ağlamıştım..

Benm eşim evliliğimizin ikinci gününde bana küsmüştü. Gerekçede düğün günü kardeşimle o kadar insanın önünde nasıl dans edermişim. Telefondaki düğün fotoğraflarına bakarken rastladı. Sonra gidip kendini odaya kilitlemişti bende salak gibi koltuk üstünde oturup ağlamıştım..
takintili, kompleksli biri dmi?

takintili, kompleksli biri dmi?
Takıntılı komplexli mi bilmem ama normal olmadığı kesin. Bir küstü mü günlerce. Yeni evliyiz ne küslüğü anlamıyorum bir yerlere tek başına giderdi bende gitmek istedim onunla diyelimki aaaa olmaz ne gidebilrdim onunla ne evde tek bırakırdı ablasına. bende ablasına gitmek istemediğimi söylediğimde hooopp günlerce küs kalırdık ben uyumadan gelmezdi odaya o derece yani daha yeni evliyken böyleydi yıllarca evli kalsak neler olurdu düşünemiyorum.

evlilik kararı kadar boşanma kararı da doğaldır...
hayatınızı bir insanla mutluluk için birleştirebilir
mutsuzluk yüzünden de ayırabilirsiniz
istanbul da mutsuz olduğunuz bunca zaman tek başınıza hissetmiyor muydunuz ki...?
bazen ha var ha yoktur
hayırlısı olsun

Amin arkadaşlar. Çok teşekkür ederim.
İnsan her şeyi bitirse bile, o kadar hayallerle emekle kurduğu yuvasının yıkılmasına inanamıyor, çok üzülüyor.
Allah pişman etmesin.

Annem bugün eşimin kalan eşyalarını toplamış ama etrafta daha ıvır zıvırı var. Toplayacağım, bu kararı ben verdim ama toplarken de bir tuhaf oluyorum :(

Onca yıl beklenilen anın bu şekilde nihayete ermesi, kurulan hayaller gerçekleşmesi istenilen beklentiler, onca yapılan fedakarlıklar, gösterilen emekler, edilen dualar... İnsanın kendini kötü hissetmesi çok tabii.
Aklına yaşadığınız iyi şeyleri getirmemeye seni hüzünlendirecek şarkıları dinlememeye çalış kendini çok kötü hissedeceksen sen toplama eşyaları annenden toplamasını ama sana istediğinde geri verebileceği bir yere koymasını iste dilersen.
Bu da geçecek diye düşün hiç bir acı ilk günki tazeliği ile kalmıyor unutma sakın tamam yara geçsede izi kalabilir. Ama elden bir şey gelmiyor bunu atlatacak kapasite ve güçtesin emin ol. Son değil başlangıç olarak düşünmeye çalış senden daha kötü durumda olan ve ayrılan insanlar var sen ne ilk ne de sonsun acını genelleştirmeye çalış koskoca dünyada insan neler neler yaşamıyor allah daha beterinden korusun. Zamaaann sadece biraz zamaann...

Çok normal bir süreç bu ..Günümüzde de çok fazla olan bir durum boşanma..İlk günden beri bu sorunları çektiysen vaktı gelmıstır ve hayırlısı da budur..Hiç merak etme..Ben de boşandım,adaptasyon sorunu yaşıyorum;ama, buna da alışılır..Evliyken yaşadıgın kötu anılarını düşün ve kararından emınsen arkasında dur sorun yok..

Hakkında hayırlısı olsun, umarım yeni hayatın eskisinden çok daha güzel olur ve de çok ama çok mutlu olursun . :)

Back
X