- 16 Aralık 2014
- 220
- 338
- 78
Seni o kadar iyi anlayabilirimki bende aynı durumla karşı karşıyayım eksiğiyle fazlasıyla zor bir süreç Allah yardımcımız olsun ne diyeyim. Aklı başında hiç bir kadın elinden geleni yapmadıkça böyle bir karar vermez sanıyorum. Bazı durumlar mecbur bırakıyor yapıcak en son çare olarak kalınca mesela. Bende mahkeme sürecindeyim. Dikkatli ol temkinli ol hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım. Ayrılmak her ikiniz için iyi olacaksa bu şekilde daha mutlu olucaksanız sonuçta bitsin yok herşey daha olumsuz ve kötüye gideceksede Allah korusun. İnsan kestiremiyor bzı durumların akıbetini Allaha havale et dua et bol bolSelam Kızlar,
belki bazılarınız hatırlar. Bundan 2 Yıl önce evlendim. Maalesef evliliğimizin ilk günü itibaren olmaması gereken problemler yaşadık. Buraya kadar taşıdık ama artık kararımız kesin. Kararı vere ben ve son olarak onaylayan eşim.
Ne düşünsem, nasıl davransam, ağlasam mı, ağlamasam mı, korksam mı?.... Hiç bir şey bilemiyorum.
Üzgün müyüm yoksa neyim onu da bilmiyorum.
Bugün birlikte davayı açmaya gittik. Artık gün bekliyoruz.
En sonunda burada paylaşayım dedim. Belki bir tecrübesi olan, belki bir dua etmek isteyen olur.
Kaldım yine tek başıma İstanbul da.
Okuyan herkesten Allah razı olsun.