- 8 Mart 2017
- 195
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
Şimdi biz eşimle tartışıyoruz daha çok tartışırız diye eşim işten geç çıkıyor eve geldiğinde saat onu on biri buluyor bir diğer sebep buNeden ayrı eve çıkmak istemiyor maddi konulardan mı yoksa aldığı parayı rahatça tüketebilme rahatlığı yüzünden mı ?
Tartışma sebebiniz sadece ayrı eve çıkmak mı eğer bu yüzden ise adamın niyeti yok başka eve çıkmaya ama başka sorunlar yüzünden tartışma oluyorsa çözüme ulaştırmak gerekiyor yoksa bu iş sarpa sararŞimdi biz eşimle tartışıyoruz daha çok tartışırız diye eşim işten geç çıkıyor eve geldiğinde saat onu on biri buluyor bir diğer sebep bu
Ben 4 aylık evliyim evlenmeden önce ömü boyu evin içi diye anlaştık. Salaklık yaptım aşırı pişmanım.eşim bana döz verdi 2 ay sonra ayrı eve çıkıckatık. Ama eşim şimdi ben ayrı eve çıkmak istemiyorum diyo. Deli oldum sözünün eri ol dedim. Ben ne yapmalıyım kınamayın neolur bi hata yaptım.
2ay sonra evlenelim diyecektin ayrı eve çıkmaz bu adam. Anlam veremiyorum böyle adamlara gündüz anasına gece kendine köle alıyor sanki utanmaz. Ayrı evsiz olmaz diyorsan daha büyük pişmanlıklar yaşamadan harekete geç...Ben 4 aylık evliyim evlenmeden önce ömü boyu evin içi diye anlaştık. Salaklık yaptım aşırı pişmanım.eşim bana döz verdi 2 ay sonra ayrı eve çıkıckatık. Ama eşim şimdi ben ayrı eve çıkmak istemiyorum diyo. Deli oldum sözünün eri ol dedim. Ben ne yapmalıyım kınamayın neolur bi hata yaptım.
Psikolojik gelisimini tamamlayamadan fiziksel gelisimini tamamlayan erkekler, aileleriyle tum sorumluluklardan uzak yasamaya devam ederken geceleri de biraz eglenmek ve cinsel ihtiyaclarini karsilamak icin eve bir kiz getiriyorlar ve buna evlenmek diyorlar.
Oysa evlenmek denen sey ev-lenmeden olmaz. Ev olmadan yapilan sey olsa olsa evciliktir.
Hem ömür boyu aynı evde kalmak için anlaşmışsınız hem de eşin sana 2 ay sonra söz vermiş ayrı ev diye. Burdaki çelişkiyi anlayamadım. Ev ev üstüne olmaz diye boşuna dememişler. Kayınvalidenle olgun bir şekilde konuş bence. O da eşinle konuşsun.Ben 4 aylık evliyim evlenmeden önce ömü boyu evin içi diye anlaştık. Salaklık yaptım aşırı pişmanım.eşim bana döz verdi 2 ay sonra ayrı eve çıkıckatık. Ama eşim şimdi ben ayrı eve çıkmak istemiyorum diyo. Deli oldum sözünün eri ol dedim. Ben ne yapmalıyım kınamayın neolur bi hata yaptım.
+59546847874321Psikolojik gelisimini tamamlayamadan fiziksel gelisimini tamamlayan erkekler, aileleriyle tum sorumluluklardan uzak yasamaya devam ederken geceleri de biraz eglenmek ve cinsel ihtiyaclarini karsilamak icin eve bir kiz getiriyorlar ve buna evlenmek diyorlar.
Oysa evlenmek denen sey ev-lenmeden olmaz. Ev olmadan yapilan sey olsa olsa evciliktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?