Artık boşanmayı bile düşünüyorum

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Ben 4 aylık evliyim evlenmeden önce ömü boyu evin içi diye anlaştık. Salaklık yaptım aşırı pişmanım.eşim bana döz verdi 2 ay sonra ayrı eve çıkıckatık. Ama eşim şimdi ben ayrı eve çıkmak istemiyorum diyo. Deli oldum sözünün eri ol dedim. Ben ne yapmalıyım kınamayın neolur bi hata yaptım.

Neden ayrı eve çıkmak istemiyor maddi konulardan mı yoksa aldığı parayı rahatça tüketebilme rahatlığı yüzünden mı ?

Neden ayrı eve çıkmak istemiyor maddi konulardan mı yoksa aldığı parayı rahatça tüketebilme rahatlığı yüzünden mı ?
Şimdi biz eşimle tartışıyoruz daha çok tartışırız diye eşim işten geç çıkıyor eve geldiğinde saat onu on biri buluyor bir diğer sebep bu

Şimdi biz eşimle tartışıyoruz daha çok tartışırız diye eşim işten geç çıkıyor eve geldiğinde saat onu on biri buluyor bir diğer sebep bu
Tartışma sebebiniz sadece ayrı eve çıkmak mı eğer bu yüzden ise adamın niyeti yok başka eve çıkmaya ama başka sorunlar yüzünden tartışma oluyorsa çözüme ulaştırmak gerekiyor yoksa bu iş sarpa sarar

Ayri eve cikana kadar sen kendi annenle yasa ben de kendi annemle yasayayim de. Gecici nasil olsa de. Ben senin yasindayken tek derdim sinavlar sunumlardi. Sen hem kv ile yasiyorsun hem de ilk sene olmazsa hic cocuk olmaz diyen cahil insanlara guvenip bu ortamda cocuk yapmak istiyorsun... Devir degisti internete giriyorsunuz ama hala nenem zamanindaki hayatlari yasiyorsunuz....

Dönek

Psikolojik gelisimini tamamlayamadan fiziksel gelisimini tamamlayan erkekler, aileleriyle tum sorumluluklardan uzak yasamaya devam ederken geceleri de biraz eglenmek ve cinsel ihtiyaclarini karsilamak icin eve bir kiz getiriyorlar ve buna evlenmek diyorlar.
Oysa evlenmek denen sey ev-lenmeden olmaz. Ev olmadan yapilan sey olsa olsa evciliktir.

Başta kabul etmeyecektiniz. İpler artık eşinizin elinde. Ya kabul edip devam edeceksiniz ya da yeni bir yola gireceksiniz başka yolu yok.

Tamam kabul etmen bi hata. Buna yapacak bir sey yok. Ama hata ustune hata yapma
Sakin ama sakin hamile kalma o ortamda. Bak seni cocuk olunca ayri eve cikacagiz diyede kandirir bu adam. 4 aylik evliymissin kimsenin kahrini cekme derim

Bir sürelik evin ici diye söylenmiş olsa tartışma çıkarmakta haklisiniz ancak daha yolun basında ömür boyu diye söz alınmış sizden.keşke hiç kabul etmeseydiniz su an istediğiniz kadar kavga edin olmaz o iş

2ay sonra evlenelim diyecektin ayrı eve çıkmaz bu adam. Anlam veremiyorum böyle adamlara gündüz anasına gece kendine köle alıyor sanki utanmaz. Ayrı evsiz olmaz diyorsan daha büyük pişmanlıklar yaşamadan harekete geç...

daha üstüne söylenecek söz yok

Hemen evi terk etmen lazım. . Blöf yapacaksın. . Ayrı evi şart koşacaksın. Gece 11 de gelen eş. . Pardonda ben ananla mı evlendim diceksin. Annenin evine git. Gelip seni ikna etmesini bekle.. gelmezse zaten bu şartlarda evlilik olmaz bitirir kurtulursun. Ama lütfen 2 gün sonra hamileleyim elim kolum bağlı diye konu açma..

Hem ömür boyu aynı evde kalmak için anlaşmışsınız hem de eşin sana 2 ay sonra söz vermiş ayrı ev diye. Burdaki çelişkiyi anlayamadım. Ev ev üstüne olmaz diye boşuna dememişler. Kayınvalidenle olgun bir şekilde konuş bence. O da eşinle konuşsun.

Benim kaynım da öyle. Kaç kere dedim yapma etme, bir düzenin olsun ayrı eve çık, hem kendi selametin hem annenin selameti için ama yok annemi kabul etmeyenle evlenmem drdi. Hatta bir kaç kişiden bir oturmayı kabul etmedikleri için ayrıldı. Sonra eşiyle tanıştı. Bir oturmayı kabul etmiş, kaynanama kayınbabama ben bakıcam, kimseye de göndermem demiş. Daha neler neler. Neyse evlendiler. Kız ertesi gün ben ayrı oturacam kabul etmiyorum, bu niyetle gelmedim diyor.
E kaynım da diyor ki baştan neden kabul ettin şimdi yan çiziyorsun! Köprüyü geçene kadar öyle demiş.
Ha bana kalsa ayrılsınlar en baştan beri diyorum fakat alelacele sırf zengindir diye tanışma,söz, nişan düğün 1 ayda yaptılar, her tür sözü verdiler kalkıp şimdi yan çizmesi bana çok mantıksız geliyor. Kendisine de dedim bu kadar çabuk neden evlendin? Hayati kararlarını gözden geçirmeliydin. Ne demek bir oturmak? Aklını mı yemiştin de böyle sözler verdin herkese?
Ama şimdi de yalan atıyor, söz vermedim diyor.
Yani genç kızlara diyorum asla bir oturmayın ne 1 ay ne 2 ay. Sonradan tartışma çıkar huzurunuz bozulur.
Ha kaynanam üst katta oturuyor aynı evin içinde değiller ama istemiyor ki hiçbir şeye karışmaz kaynanam, tamamen uzak olmak istiyor. Kaynım da evini ayırmak istemiyor artık bu işin sonu ne olur bilinmez!

Kendi ipinizi sağlam temeller üzerine kurun. Her ayrıntıyı düşünün.

+59546847874321
Evi tutup içini döşemeden,nasıl ikna olunuyor evliliğe ben de şaşırıyorum.
Oh ne güzel,karısını da kardeş gibi anneye emanet etmiş,adam işine bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…