ARTIK BU EVLİLİKTEN İYİCE UMUDUMU KESTİM...SİZ OLSANIZ?

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Geçende eşimin tepkisini ölçmek için aradım şunu dedim 'Kendimi kötü hissediyorum, hAyattan zevk alamıyorum, intihar etmek istiyorum' dedim, 'Benim İşim gücüm var' dedi telefonu kapadı ve o gün bir daha hiç aramadı,moralim bozuktu ama intihar edecek kadar afedersiniz aptal değilim ayrı konu da...İçime dokundu.
Yakın Zamanda çok genç bir anne kalp krizinden vefat etmişti ve bu olay beni çok üzmüştü, hemen oğlumu düşünmüştümOlaydan Birkaç hafta sonra derin bir sohbet arasında 'Ölüm var yitim var var, olur da birgün bana bişi olursa oğluma iyi bak olur mu dedim 'amaaan öyle deme'dedi, sonra gülümsedi ve 'öyle bişiolursa çocuğu veririm kreşe,anneme baktırmam ama iş seyahatlerim nasıl olacak, onlara da gitmeyeveririm 'dedi,ben şok oldum.
Neyse eşim ailesiyle görüşmüyor, bugün dedimki'Bak annen baban belli yaşın üstündeler, yıllardır görüşmüyorsun, Onlara bişi olsa üzülmez misin? dedim, amacım ailesiyle görüşmesini sağlamaktı,çünkü onları özlüyor biliyorum.
Vay ben nasıl onlara bişi olursa dermişim, sağlıkları yerindeymiş, ağzımdan yel alsınmış vs...Anne babasının Allah gecinden versin ölme ihtimalini konuştumdiye ki onu da görüşsünler diye söylemiştim,çıldırdı ama konu benimölmeihtimalim olunca hiçbir sıkıntı yok.Siz olsanız ne düşünürsünüz?

Aynı kocam bana O... diye hakaret ediyordu ama söz konusu kardeşi ya da annesi olsun toz kondurmaz, evliliğimde bazı sıkıntılar var ve sevilmediğimi biliyorum ve bu sebepten böyle davranıyorum

Son düzenleme:
İntiharın blöf olduğunu çok çaktırmışsındır aksi halde büyük umursamazlık adamın ki ; de sen yine de dikkat çekmek için ölümü kullanma .

Kocan senin ne yapıp ne yapamayacağını biliyordur ama yine de bu şekilde umursamaz tepki vermesi olumsuz düşüneceler oluşturdu bende. Daha hassas olmalıydı

Aynı kocam bana O... diye hakaret ediyordu ama söz konusu kardeşi ya da annesi olsun toz kondurmaz, evliliğimde bazı sıkıntılar var ve sevilmediğimi biliyorum ve bu sebepten böyle davranıyorum

Şu cümleye kadar saçmalamışsınız dicektim ama siz kendinize nasıl hakaret etmesine izin verirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…