- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
Bravooooo valla 3 ay bi insan oyalanir mi ayip yaptigi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3 ay iyi susmuşsun.
Çevresinden bunalan kişi yanında iyi hissettiği kişilere gider. O abisine gitmiş sana gelmemiş.
Bunun anlamını söylememe gerek yol kanımca.
Telefona yazık olmuş.
Ahahah valla bayıldım. Mükemmel sonuç olmuş. :)))
İKi ayaklı bir öküz icin telefonumu kırar mıyım yaa canım o benim :)
Aramaması da ilginç bekar olduğundan emin misiniz :26:
haklisinizda telefon parcalamak kirmak nedir ? bence ofke kontrolünuzu gelistirin... yuz vermeyin bu arada akli basina gelsin..
öyle deme kırınca çok rahatladım ooohhhhh dünya varmış
Afedersin de oyle bi salak icin tlf kirmak sadece size zarar.. kirdim diip kapatacaktiniz heryerdende engellicektiniz bir 3 ayda siz onu oyle bekletecektiniz.. neyse tlfnu gec 3 ay onu oyala bence barisirim barismam konurum konusmam ayagina yatin bi oyle bi boyle kafayi yedirtin birazda o cileden ciksin ama sonunda ayrilin yani hayir yok bundan. Amaciniz sadece sizin ne yasadiginizi anlamasini saglamak ve sonrada cekip gitmek olsun bence
Sordunuz mu belkide maddi durumu el vermiyordur ?
Ben de boyle bir olay yasadim bir aksam sinirden tlf nu kirip denize atmistim. Aynıydı oyaliyordu gelecegim vs diye yok yanimda ablam yok annem sürekli bahaneler... Birkac gun sonra kendime yenik dustum ayni hattin yeni sim kartini aldim sonuc ne dersen adam aldatiyormus ogrendim.. Olan tlf numa olmustu degmezmis gec anladim
ilk olarak mesajlaşma konusunda bır bakıma haklısınız ınsan sevdıgının sesını duymak ıster fakat her defasında arasana demek yerıne sız arayabılırsınız gel dmeek yerıne sızde gıdebılırsınız onun yapmadıgını sız yapın belkı maddı gucu el vermıyor olabılır gelmeye kontorude yoktur aramak ıcın sız sordugnuzda sıkıntım yok maddı dıyebılır zaten hıcbır erkek param yok kontorum yok demez bıraz anlayıslı olabılırsınız fıkrımce
sadece karsı taraftan bırseyler beklemek bencıllık fıkrımce tabı daha ozel seyler varsa bılemem
Sordum veriyim sana dedim yok dedi ne bilim ısrarda ettim yok dedi daha ne diyim
Canim hic bir erkek bunu kabul etmezki gururuna sindiremez.eger cok extrem bir durum yoksa(nisanli,evli) bu cocuga haksizlik yaptigini dusunuyorum.belki herkez bana kizicak ama sonucta elinde yoksa yaratamaz kac yasinda birinden bahsettigimizide bilmiyorum buda cok onemli.ailesinden cekiniyordur o tarafimizin insani bu tarz konularda daha tutucu anlamak lazim.
30 yaşında canımm bence artık bazı şeyleri aşmış olması lazım sürekli msjlaşmaktan bıktım ergenler gibi en önemli konuları bile msjla tartışıyoruz arıyorum meşgule atıyor aricam diyor 3-5 saat sonra ya da ertesi gün arıyor sıkıldım bunaldım. annesi babası 75 yaşında aradığında kadın sürekli yanında oturuyor yok merak ediyormuş ne konuştuğumuzu ayıp bence ne bilim bunaldım nefret ettim ondan
yok gittim telefon aldım ya hattımı değiştirdim onuda beklemicem bana değer vermiyen adamı napiyim bıktım tüm ilişkiyi msjla yürütmekten hem anlamadığım nokta her telefon görüşmemizde annesi yanına oturuyor kadın niye böyle yapıyor anlamıyorum yaya birde sürekli bunalımda sürekli sorunları sürekli ben onu anlamıyorum sıkıldım zamanında onun olsun istemiyorum onunla konuşmayı beni anlamayan o bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?