Artik cildiricam!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Keep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayir calismiyorum. Cok istiyorum ama esim izin vermiyor
Hmm zaten esas sorun bu.
Valla 2018 yılında bu tip adamlar üremesin artık ya soyları kurusun bunların.

Ayrıca sorun sadece bu düşük meselesi hastane değil ki .
Kahvaltıya gidip aksama kadar orada durmanız da bence bir sorun ve boşanma sebebi zaten.

Ya kardeşim sen köle misin çalışmama izin vermiyor ne demek aksama kadar senin kv de de ne işin var ?
Allah aşkına böyle esir hayatı yaşamak için mi evleniyorsunuz?

Her defasinda yeni bir piskopatlik okuyorum bunlarin geneli boyle ruh hastasi canim. Allah sabir versin..

Bende oyle dusunuyorum.boyle bi durumda bile annesini savunan biriyle ne kadar ugrasabilirimki
Bazi erkeklerde şöyle bi kafa var.. "O benim annem, annem ne yapsa da sen sesini kesip onunde saygiyla egileceksin, annem ne olursa olsun haklidir, bi tane annem var, kari bulunur anne bulunmaz", tamamen kör bi zihniyet yani.. Annesini atmasini isteyen yok, kotu davranmasini isteyen yok.. Annen durduk yere yapsin edepsizlikleri, saygisizliklari, yine de alttan alinsin, hatta tepelerde tasinsin, ee zapt olur mu o kadin o saatten sonra? Kararlı ve duzgun bi ses tonuyla "anne, esime bu sekilde davranmandan hoslanmiyorum" demenin neresi anneyi silmek, atmak?
Hani karın annenle ugrassa, surekli olay cikarsa, kadini uzse "bi tane annem var" dersin ama ayakli problem olan kisi annen, ne alaka yani bu acıklı cumle?
Anneci, aile kompleksi olan, esiyle yeni bi aile kurdugunu kavrayamamis biriyle evlilik cok zor.. Esin icin degil, genel konusuyorum..
InsaAllah siz hale yola girersiniz, bosanma son secenek olmali elbette ama lütfen cocuk fikrini erteleyin..
Rabbim kolaylik versin..

Oğlunu annesine postala
Çok edepsiz bir kadın kv den
Eşin de eş olamamıs
Alla yardımcın olsun

Senin adet olduğunu nerden biliyor ki kv de takip edebiliyor sonra evin işin Yok mu her gün sabah gidip yatmaya eve geliyorsunuz koyun mesafe bu kadar müdahil olmasın

kadi ciddi ciddi aynen bunu mu dedi? ve esin senden özür bekliyor?

o senin regl dönemini nerden bilip nasil hesapliyor?

anasini da oglunuda parcalarim. al sen dogur derim ya

Napacaksin topla esyalarini git babanin evine biraz burnu surtsun aklı sıra ambargo koyuyo ailesine kul köle olman için sakin geri adım atma

Eşiniz çalışmanıza izin vermiyor, sabahtan akşama evinizde değil kayınvalidenizde zaman geçirmeniz bekleniyor, düşük yaptığınız sancılı anınızda eşiniz annesine durumu anlatıyor, kayınvalideniz sizin adet günlerinizi takip edip utanmadan sizi suçluyor. Eşiniz de özür bekliyor. Siz bunlari kendinize neden reva görüyorsunuz?

Senin adet olduğunu nerden biliyor ki kv de takip edebiliyor sonra evin işin Yok mu her gün sabah gidip yatmaya eve geliyorsunuz koyun mesafe bu kadar müdahil olmasın
Namaz kildigim icin ister istemez haberi oluyor ama bunu neden aklinda tutma geregi duymus yada benim neden boyle bi yalan soylememi dusundu hala anlam vermis degilim

Düşman başına öyle kayınvalide tabi eşin de aynı şekilde. İş eşinde bitiyor sana değer kıymet vermezse kimse seni önemseyip ciddiye almaz.
Çocuk içinde bekleyin eşinizin durumu ortada.

Ooohaaa. Yok artık ya. Bu kadar mı ele ayağa düşürmeye çalışılır bir kadın. Canım sen nasıl hâlâ çocuk düşünüyosun. Bu kadın yarın bir gün bu çocuk oğlumun değil sen yalan söylüyosun benim oğlum bebekken havale geçirdi o yüzden beyin hücreleri öldü der!!!!

Yapma tatlım çoluk çocuk. Haddini bilmeyenler önce bi hadlerini öğrensin. Öğrenmiyorlarsa da büyük kararların tavsiyesini vermek bana düşmez ama sen ezilme bir tek onu bilir bunu söylerim.

Bu kaynanayı çocuğun olduğunda düşünemiyorum bebek meselesini ertele eşinle annesini kötülemeden sakin bir şekilde konuş ve biraz gidip gelmeyi azaltın yeri geliyor insan kendi annesiyle anlaşamıyor zor bir durum

Inan cok sinirlendim nasil sustun kaldin ona sasirdim ben olsam sinirle ne tepkiler verirdim esinde cok pisirik davranmis bu ne bicim is esinle gitmiyceksen elelamin adamiyla ni gitcekmissin . Senin adetini takip etmek ne demek cocuk yaparken de izin alirsin artik yada dersin anne biz bu gece hazirliklara basliycaz haberin olsun tovbe yarappim

Her sabah evine gitmek ne yaa kâbus gibi.onlarin hayatını yaşamak bu.gercekten çok zor bi durum devamı çok daha kötü bebek falan da düşünme baya bi süre bence Allahım nefret ediyorum yaa bu geri ve pislik zihniyetlerden

Sinirlerim zipladi! Cidden oglumla gidemeZsin va dedi mi ? Cok sacmaa empati yapinca hele iyice bi gicik oldum.
Sizzz aslaa ve aslaa geri adim atmayin. Hatta esiniz hala boyle sacma sapan anneci rolunde oluyosada bosanma kagidini önune koyun. O zaman dank eder belkii kocaniz bi napiyorum der!!

Terbiyesizlik onda büyüklük sende kalsın eşin de arayı bulmak yerine seni zorluyor Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…