Artık çok eminim bu bir hastalık...

Ne güzel bakıyorsunuz

Ama ben içinde yaşarken böyle hissetmiyorum, İnan’ın detayları bilseniz sizde bana acırsınız, alenen beni sevmiyor, kaçıyor benden.
Bazen en başta bize iyi davranıp güvenimizi kazanan insanlar sonradan yan çizince ya da ummadığımız şeyler yapınca bocalayabiliriz.yani bir insanı bir kalemde silmek zor, bu süreç normal.geçecek, ama zamanı var.ben size değil de, asıl adama acıdım :) anlattığınıza göre o acınacak birisi.

Bazen en başta bize iyi davranıp güvenimizi kazanan insanlar sonradan yan çizince ya da ummadığımız şeyler yapınca bocalayabiliriz.yani bir insanı bir kalemde silmek zor, bu süreç normal.geçecek, ama zamanı var.ben size değil de, asıl adama acıdım :) anlattığınıza göre o acınacak birisi.
Ona hem kızıyorum hem de üzülüyorum.

Aslında kızmak bile yanlış çünkü açık, yeri gelince diyor seni daha fazla üzmek istemiyorum, her hareketiyle her tavrıyla ben buyum diyor. Neyine kızayım ki bırakamayan anlamayan benim

• Beğen
Reactions: Den
Benim de çok benzer bir ilişkim vardı. Uzun süre aynı durumdaydım. Sigarayı bırakmak gibi bir şey bu . İlk birkaç günü atlattın mı sonrası geliyor ama ilk günler çok önemli. Şuan bir buçuk yıllık bir ilişkim var neden kendimi yıpratmışım diyorum. İlişki mutlu olunduğu için sürdürülmeli. Bir de Allah kulunu ölüme bile alışacak şekilde yaratmış. O yüzden geçiyor. Hem de öyle güzel geçiyor ki bir süre sonra üzerinde büyük bir şey başarmışım ferahlığı bile oluyor .

Back
X