Artık çok etkilenmeye başladım sizce ne yapabilirim?

En yakın arkadaslarını gozden gecır kımlerle ne paylasıyosun dıkkat et birde hesabını kapat direk ne gerek bunlara maruz kalıyosun hıc mı aklına gelmedı ne gorup canını sıkacaksın

yöntemi veriyorum. biraz zahmetli ama bence değer.
  1. fake bir erkek hesabı açıp, fake hesaba erkek fotoğrafları atın, ama hesapla sakın takipleşmeyin.
  2. hesabınızda şüphelendiğiniz kişilerden bir liste yapın.
  3. her defasında şüphelendiğiniz sadece bir kişinin görebileceği şekilde;
  4. ilişkiye başlamışsınız gibi açıklama ile, fake hesapta kullandığınız erkeğin bir fotoğrafını ve kullanıcı adını hikayede paylaşın.(her defasında sadece bir kişiye görünür yapacaksınız. tüm takipçilerinize açık olamayacak.)
  5. bunu, şüphelendiğiniz kişi görüldü yapıp, fake erkek arkadaşınıza mesaj atana kadar, her gün yapacaksınız.

Savcılığa gidip şikayet dilekçesi verin, mesajlarıda ekleyin. Kullanılan bilgisayarın ya da telefonun tespit edilmesi zor değil karşı taraf bilgisayar uzmanı falan değilse. Çok bir cezası yok ama en azından kim olduğunu tespit edip tazminat davası da açabilirsiniz. Birde adliyeye gittiğinde direk dilekçeni ver, işleme alınsın diye. Orada katiplere sorarsan hemen vazgeçiriyorlar.

Polis yanlis bilgi vermis size. Ne demek bulunamaz? Her seyini bulurlar, adliyede savciliga sikayet dilekcesi verin ve mesaj goruntuleri de yaninizda olsun ve bunu yaptiginizi kimseye soylemeyin; cunku cok yakininizdan birisi bunu yapan

Polis uğraşmamak için başından savmış. Polislerin bu tavrına gıcık oluyorum. Kendi ailesinden birinin başına gelse öyle mi davranırlardı acaba.
Peşini bırakmayın. Kesinlikle çok rahat bulunur kim olduğu. Uzun sürerse sürsün.

Siber suçlar kapsamında işlem görür arkadaşım merak etme. Bi avukatla görüşüp savcılığa dilekçe ver. Aileden bile olabilir bu kişi. Belki takıntılı bi yeğen bi kuzen. İlginç mutlaka bul bu kişiyi.

Arkadaş bu karakol polislerinide anlamıyorum ben.
Tacizciyi darpciyi şikayete gidersin barışın öpüşün derler, sanaldan tehdit ediliyorum dersin bişey olmaz derler. İlla 007 James Bond ekşını mı lazım, helikopterden helikoptere atla memur bey mi diyelim napalim

Bulamıyorlar bir türlü kimse de uğraşmıyor adliyeye de gittim hepsi baştan savdı
oyle bırsey yok nasıl bulamıyorlar bal gıbı bulunuyor ama ben ugrasmazdım bıle cunku adamın amacı bu ona ulasın dıye yapıyor zaten

sız hesapları kapatın ıstedıgınız kısıyı engellersınız hesabı kapatırsınız gerekırse sızı nasıl goruyor nasıl mesaj atabılıyor kı bana kımse mesajda atamıyor benı goremıyorda ızın vermedıgım surece

Adreslerinize çabuk ulaşıyorsa tanıdık biridir.
Başka açıklaması olamaz.

Bence bunu yapan sizin en yakınınızdan bir bayan sizi kıskanan. Eğer hesabını hemen kapatmasaydı ben bulurdum bu kişiyi ama hemen kapatması kötü. Tabiiki polis bulabilir istese siz gidin şikayet edin hemen. Cok enteresan geldi bana konu ben olsam detektif gibi bulurdum kim olduğunu birkaç stratejiye bakar.

bencede bi sikayet edin bu sahsi..her seferinde oluyorsa

Polisin böyle bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. Ayrıca her görüştüğünüz kişiyi nereden biliyor bu kişi? Demek ki sosyal medyada paylaşıyorsunuz. O halde kapat hesabını gitsin. Ya da yabancıların sana mesaj atmasını bile engelleyebilirsin. Konu biraz eksik geldi bana...

En çabuk çözüm hacker.
Bir hacker bulun. Sizin fotonuzla fake hesap açar ve bulur o kişiyi.

Reactions: H M
Demek ki mesajları atan kişi, senin herşeyini bilen birinden bilgi alıyor yoksa nerden bilecek kimle konustugunu..Konustugun kişileri kime anlatıyorsan ona dikkat et ya da ilişkini hemen sosyal medyada mı paylaşıyorsun? İkisinden biri

Bulamıyorlar bir türlü kimse de uğraşmıyor adliyeye de gittim hepsi baştan savdı
ip adresinden bulurlar yahu.internet kafeden yazsa bıle bulunur. çok zor durum.olaylar o kadar çok olmaya başladıkı.en onemlı olaylar bıle askıya laınıyor artık

E kapat hesabini. Belli ki biri ugrasiyor seninle. Yapsaydi birsey yapardi ama demekki seninle.oynamayi tercih ediyor.
Hesabini kapat yahu ne olacak ki?
Telefonuna mesaj atmiyorsa internet hesabindan atiyorsa seni kafaliyor buyuk ihtimal manyakmi yok boş vakti cok olan mi yok doluuuu
Bu kadar cileyi cekeceģinize hesabi kspatsaydiniz ilginc bende anlamadim pek konunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…