Düştüm umursamıyoelar böyle olayları çünkü isim yok bulamıyorlarAvukatla görüşün direk.. istediği kadar geri kapatsın sahte açsın tespit edilebilir .. biraz daha üzerine düşün
Bulamıyorlar bir türlü kimse de uğraşmıyor adliyeye de gittim hepsi baştan savdıHukuki tedbir mutlaka alinmali. Iyice arastirin avukatl görüşün. Tehlikeli ve korkutucu bir durum.
Kapattım kullanıyordum ama hayatıma girenlere yazıyor bu defa nasıl öğreniyor bilmiyorumSizde hesabınızı kapatın
Ne yapsam vazgeçmiyorBunu yapan senin cok yakınında biri ozaman
Başvurdum bana dilekçe yaz iki aya cevap gelir belki o da belli bile olmaz asla dedi bulamazlar dediSavcılığa baş vurun,polis başından savmış. Ne demek birşey yapamayız? İp numarasından 7 sülalesine ulaşırlar
Hattımla alakası yok sosyal medyadan ulaşıyorÇok ürkütücü bir durum. Şüphelendiğin kimse var mı? Hattını mı değişsen acaba? Nasıl bilsin biri var. Bence fake bir erkek adresi de sen aç, sevgilinmiş gibi yap belki o adrese yazar da kim olduğunu bulırsun
Sosyal medyadan fake bir erkek ismi aç bir kaç da erkek resmi ekle. İkinizi sevgili gibi göster. Bak ne oluyor. Bu arada ulaştığına göre listendeki biri.Hattımla alakası yok sosyal medyadan ulaşıyor
Bu yeni değil ben üç yıl önce nişanlandım ona da bütün geçmişimi yazdı gönderdi sonra hesabı kapattı nişan attım daha da yazmadı onaGörüştüğünü bilen biri olduğuna göre yakınından biri. Şüphelendiğin birisi yokmu? Kimlere anlattın mesela son görüştüğün adamı
Polis dalga geçer gibi çıkardı gönderdi biziiBence bi hacker bulun yapabiliyorsaniz onlar kesin bulur. Poliste cok komik yani onlar da bulamayacaksa kim koruyacak bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?