Artık çok sıkıldım bu durumdan...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Konu ne yazık ki eşimin kardeşinin duyarsızlığı...Geçen aylarda korona bile oldular ailecek hemde evde zor atlattılar ama ne gezmekten bıktı ne sosyallikten.Hatta korona olunca arayıp sormayan kişilere laf bile atmıştı durumdan görüyorum bunları hep.Sanane neden dert ediyorsun diyecek olanlar için söyleyeyim eşim ailesiyle görüşüyor haftada bir yarım saatte olsa kardeşide gelip gidiyor sonuçta...Ve biz bu süreçte ailemizle görüşmeyi seçtik sadece...Eşim dönem dönem izinliydi evden çıkmadı...Benim annem hem tansiyon hemde astım hastası ve 65 yaş üstü... Gerçekten patlama noktasındayım artık.Geçende eşimi kardeşi çağırdı annesigilde görüşmek için gitmiş evde komşu var durumdan baktım saatlerdir beraberlermiş...Benim annem komşunun yüzünü en son ne zaman gördü onu unuttu 6 aya yakındır evden çıkmadı...Eşimin dedeside var 85 üstü oda evde rahatsız böbrekleri ve kalbi zayıf gerçekten ne yapsam bilemiyorum...Beni anlayacak kişilerden yorum bekliyorum...Görümceme en son korona olduklarında mesaj atmıştım bayağı mesafeliyiz...

Son düzenleme:
Muhattabin esin.. Ailesi cagirsa bile esinin gitmemesi gerek.
Ciddi ciddi konusup bu durumdan rahatsiz oldugunu soyle. Baska ne yapabilirsin ki?

Garip bir virus, kime ne yapacagi belli degil. 70 yasindaki bir suru kronik rahatsizligi olan insan kurtulurken, gencecik hicbir problemi olmayan insanlar ölebiliyor. Hic hafife alinacak bir sey degil.

Konu ne yazık ki eşimin kardeşinin duyarsızlığı...Geçen aylarda korona bile oldular ailecek hemde evde zor atlattılar ama ne gezmekten bıktı ne sosyallikten.Hatta korona olunca arayıp sormayan kişilere laf bile atmıştı durumdan görüyorum bunları hep.Sanane neden dert ediyorsun diyecek olanlar için söyleyeyim eşim ailesiyle görüşüyor haftada bir yarım saatte olsa kardeşide gelip gidiyor sonuçta...Ve biz bu süreçte ailemizle görüşmeyi seçtik sadece...Eşim dönem dönem izinliydi evden çıkmadı...Benim annem hem tansiyon hemde astım hastası ve 65 yaş üstü... Gerçekten patlama noktasındayım artık.Geçende eşimi kardeşi çağırdı annesigilde görüşmek için gitmiş evde komşu var durumdan baktım saatlerdir beraberlermiş...Benim annem komşunun yüzünü en son ne zaman gördü onu unuttu 6 aya yakındır evden çıkmadı...Eşimin dedeside var 85 üstü oda evde rahatsız böbrekleri ve kalbi zayıf gerçekten ne yapsam bilemiyorum...Beni anlayacak kişilerden yorum bekliyorum...Görümceme en son korona olduklarında mesaj atmıştım bayağı mesafeliyiz...
Evet görüsmeleri doğru değil ama müdahale edemezsin karisamazsin istediğini yapar sen bence eşinle konuş gitmesin

Muhattabin esin.. Ailesi cagirsa bile esinin gitmemesi gerek.
Ciddi ciddi konusup bu durumdan rahatsiz oldugunu soyle. Baska ne yapabilirsin ki?

Garip bir virus, kime ne yapacagi belli degil. 70 yasindaki bir suru kronik rahatsizligi olan insan kurtulurken, gencecik hicbir problemi olmayan insanlar ölebiliyor. Hic hafife alinacak bir sey degil
Eşim bir hafta gitmedi çünkü hafta içi hergün çalıştı annesi cumartesi günü arayıp ara sokaktan gel birşey olmaz diyor Allah'tan uyup gitmedi...

Evet görüsmeleri doğru değil ama müdahale edemezsin karisamazsin istediğini yapar sen bence eşinle konuş gitmesin
Ailesiyle aram iyi olmadığı için bunu dediğimi sanabilir ama durumlar ortada oda görüyor gerçekten ne desem nasıl desem bilmiyorum...

Dikkat etmemeleri çok kötü.komşuyla evlerde görüşmeleri falan anlayamıyorum nasıl rahat ediyorlar.eşin de ailesiyle görüşmek ister tabi ama onlar da dikkatli olsalar keske .ne yapılır bilmem sen uyaracak deglsin herkes kendi bildiğini yapar.esine görüşme de denmez .görümcenle başka sebeplerle mi soguksunuz.normalde hastalanınca sadece mesaj cekmek garip bence.ben hasta olan samimi olmadığım arkadaslara sadece mesaj çektim.kardeşimin eşi covit oldu günde 2 kez aradım meraktan.yabi başka sorunlarınız varsa bilemem

Devam edecek o zaman gitmemeye eşiniz görüncenizle mesafeliymissiniz söyleseniz de dinleyeceğini sanmam..
Bugüne kadar görüşmesini destekledim ama çok şükür işede başlayacak bu hafta başından itibaren dedeside hasta kıyamıyorum ona moral oluyordu bir yandan gitmesini isterken bir yandan hiç içimden gelmiyor.

Dikkat etmemeleri çok kötü.komşuyla evlerde görüşmeleri falan anlayamıyorum nasıl rahat ediyorlar.eşin de ailesiyle görüşmek ister tabi ama onlar da dikkatli olsalar keske .ne yapılır bilmem sen uyaracak deglsin herkes kendi bildiğini yapar.esine görüşme de denmez .görümcenle başka sebeplerle mi soguksunuz.normalde hastalanınca sadece mesaj cekmek garip bence.ben okuldaki hasta olan arkadaslara sadece mesaj çektim.kardeşimin eşi covit oldu günde 2 kez aradım meraktan.yabi başka sorunlarınız varsa bilemem
Ohooo...Koronadan beri bayram ziyareti mi yapmadı 6 ay kınası mı kızına hasta olduktan sonra doğum günü ve yine evde buluşmalar anlayamıyorum cidden.En büyük sorunumuz her konuda bu derece düşüncesiz ve bencil olması aslında anlaşabileceğim bir karakterde değil...

Acı şekilde tecrübe ettikleri halde akıllanmıyorlarsa ne yapsanız boş 🤷🏻‍♀️
Karantinaları bitti on gün geçmedi kızına doğum günü yaptı.Anlamıyorum cidden çok mu lazımdı insanın canından değerli başka neyi olabilir...

Karantinaları bitti on gün geçmedi kızına doğum günü yaptı.Anlamıyorum cidden çok mu lazımdı insanın canından değerli başka neyi olabilir...

Su donemde dogumgunu cok lazim degil haklisiniz. Toplanma yasagi devam etmiyor mu? Ihbar etseydiniz. Yok girmem o islere diyorsaniz kocanizla cozun. Gitmesin. Gidiyorsa gelmesin.

Dinlemezler canım.Niye bıtmıyo vırus bunlar yuzunden.

Polise sikayet et😤toplandiklarini anladiginda.

Öncelikle kanayan yarama değmişsiniz, korona olduğumda arayıp sormayan herkese ben de çok kırgınım ve hastalığın böyle bir psikolojisi var. Adı ürkütücü ve yaşadığınız süreç çok belirsiz. Hiçbir ölümcül hastalıkta günlük kaç kişinin vefat ettiği haberlerde sayısal değerle verilmiyor değil mi? Ama bunda o sayılar bile hastalık esnasında sinirlerinizi bozuyor. Kimseden bir şey beklemiyorsunuz ama yakınlarınızın sesinden geçecek denmesini veya yalandan da olsa bir şeye ihtiyacın var mı denmesini istiyorsunuz. Yaşamayanın anlaması zor..
Hala birbirine gidip gelen, bu hastalığı ciddiye almayan gerizekalıdır diyeceğim ağır mı olur bilmem. Ancak gidilmiyorsa iki aileye de gidilmeyecek. Hassasiyet gösteriyor ve sağlık için endişe ediyorsanız iki taraflı olmalı ki samimi olsun. Biz geçirmiş olmamıza rağmen ailelerimize yemeye içmeye gitmiyoruz ihtiyaçları neyse verip kapıdan görüyoruz. Sonuçta tekrar efekte olmayacağımın garantisi yok. Muhtemelen görümceniz oldum bir daha olmama inananlardan. Ben tedbirime devam ediyorum etmeyeni de kendi haline bırakalı epey oldu.. İnsanlar anlamıyor maalesef durumu.

Baskalarinin hayatina mudahale edemezsiniz herkes sizin gibi izole yasamak zorunda degil bahsettiginiz yaslardakiler asi olma yasinda cok endiseliyseniz asi yaptirin. Ayrica artik biraz virusle yasamaya alisilmasi gerek diye dusunuyorum

Back
X