- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Konu ne yazık ki eşimin kardeşinin duyarsızlığı...Geçen aylarda korona bile oldular ailecek hemde evde zor atlattılar ama ne gezmekten bıktı ne sosyallikten.Hatta korona olunca arayıp sormayan kişilere laf bile atmıştı durumdan görüyorum bunları hep.Sanane neden dert ediyorsun diyecek olanlar için söyleyeyim eşim ailesiyle görüşüyor haftada bir yarım saatte olsa kardeşide gelip gidiyor sonuçta...Ve biz bu süreçte ailemizle görüşmeyi seçtik sadece...Eşim dönem dönem izinliydi evden çıkmadı...Benim annem hem tansiyon hemde astım hastası ve 65 yaş üstü... Gerçekten patlama noktasındayım artık.Geçende eşimi kardeşi çağırdı annesigilde görüşmek için gitmiş evde komşu var durumdan baktım saatlerdir beraberlermiş...Benim annem komşunun yüzünü en son ne zaman gördü onu unuttu 6 aya yakındır evden çıkmadı...Eşimin dedeside var 85 üstü oda evde rahatsız böbrekleri ve kalbi zayıf gerçekten ne yapsam bilemiyorum...Beni anlayacak kişilerden yorum bekliyorum...Görümceme en son korona olduklarında mesaj atmıştım bayağı mesafeliyiz...
Son düzenleme: