- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ne alaka ne ben ne ailem kimseyle görüşmüyoruz ben neden gitmeyeyim.Kendim gezip ona laf etmiyorum ki geçende neredeyse bir aydan sonra ilkkez markete gittim.İki kuzenim nişanlandı gitmedik.Bir seneden fazladır akrabalarımızı görmedik her 3-5 ayda bir ziyarete giderdik.Bunları keyfimizden yapmadık sonuçta.Aileme giderken ya abim gelip alır bırakır yada yürürüm toplu ulaşım riskinden dolayı.Gayet kendime düşeni yapıyorum bence.Evet abim, eşim ve görümcemin eşi çalışıyor buna yapacak birşey yok.Ama iş keyfiyete bağlı değil.Yapmadığı tören kalmadı.Altı ay kınası,doğum günü gittiği davetler.Görüp gerizekalı demekten başka birşey yapmak istiyorum artık.Öncelikle kanayan yarama değmişsiniz, korona olduğumda arayıp sormayan herkese ben de çok kırgınım ve hastalığın böyle bir psikolojisi var. Adı ürkütücü ve yaşadığınız süreç çok belirsiz. Hiçbir ölümcül hastalıkta günlük kaç kişinin vefat ettiği haberlerde sayısal değerle verilmiyor değil mi? Ama bunda o sayılar bile hastalık esnasında sinirlerinizi bozuyor. Kimseden bir şey beklemiyorsunuz ama yakınlarınızın sesinden geçecek denmesini veya yalandan da olsa bir şeye ihtiyacın var mı denmesini istiyorsunuz. Yaşamayanın anlaması zor..
Hala birbirine gidip gelen, bu hastalığı ciddiye almayan gerizekalıdır diyeceğim ağır mı olur bilmem. Ancak gidilmiyorsa iki aileye de gidilmeyecek. Hassasiyet gösteriyor ve sağlık için endişe ediyorsanız iki taraflı olmalı ki samimi olsun. Biz geçirmiş olmamıza rağmen ailelerimize yemeye içmeye gitmiyoruz ihtiyaçları neyse verip kapıdan görüyoruz. Sonuçta tekrar efekte olmayacağımın garantisi yok. Muhtemelen görümceniz oldum bir daha olmama inananlardan. Ben tedbirime devam ediyorum etmeyeni de kendi haline bırakalı epey oldu.. İnsanlar anlamıyor maalesef durumu.