• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık çok sıkıldım

eşinin değişeceğine inanıyor musun?
ya da tek taraflı fedakarlığın işe yarayacağına?

sen her şeyi boşver. önceliğin bebeğin ve senin mutluluğun olsun. eşin gibi bencil ol sen de. çünkü ne yaparsan yap, asla annesi gibi olamazsın.
işin gerçeği annesini anması tamamen kandırmaca, asıl amacı seni ezip dilediği gibi yaşamak bence.
üzgünüm ama buradan bakınca sen onun yatak ve yemek ihtiyacını gideren bir insansın, o kadar.
Keske becerebilsem bencil olmayı bi gün denesem ikinci gün yine ayni ben..

Zıkkımın dibini yesin,kıymet bilmeyen adamın ne peşinden meyve götürüyorsunuz. Hayretle okuyorum bazı konuları. Kendisi sizin etrafınızda pervane olacak ne canın istiyor, sen yorulma ben yemek hazırlarım demeli.

Yuzvermeyin ,assin suratini otursun ,
Sizde hicbir sey getirmeyin ,
Uzat senin bardaginida doldursun,dogurdum doguracak halinle ne yapacakmissin,
Sen o evin calisani degilsin ,hizmetli mi almis seni ?
Bebek olunca daha beter olucak ,hic simdiden kendini kasma ,
Bir daha laf soylerse ,
Benim sana es olarak yaprigim hizmet sana lutfum ,hizmetcin degilim ,annen hic degilim de
Cani sikilmis onun ,evlilik basmis

Eşiniz ergen tripleri atiyor resmen.. Ben nisanliyken esim birkac defa boyle durduk yere küsmüştü sebep gostermeyerek. Oturdum konuştum bir daha sebepsiz küsersen asla peşine düsmem aylarca küs kaliriz dedim. Derdin neyse karşina al beni konuş cesaretin mi yok dedim. Simdi birseye alindi mi hemen soyler sen boyle yaptin bende gerekeni soylerim konu kapanir..

Esiniz su an size yardim edecekken hizmetinizi mi begenmiyor.. Baska bir sorunu varsa bunu bahane mi ediyor acaba erkeklerin oyle huylari da var..

Eşiniz ergen tripleri atiyor resmen.. Ben nisanliyken esim birkac defa boyle durduk yere küsmüştü sebep gostermeyerek. Oturdum konuştum bir daha sebepsiz küsersen asla peşine düsmem aylarca küs kaliriz dedim. Derdin neyse karşina al beni konuş cesaretin mi yok dedim. Simdi birseye alindi mi hemen soyler sen boyle yaptin bende gerekeni soylerim konu kapanir..

Esiniz su an size yardim edecekken hizmetinizi mi begenmiyor.. Baska bir sorunu varsa bunu bahane mi ediyor acaba erkeklerin oyle huylari da var..
Baska bir sorunu yok. Iyiyken cok iyi ama arada böyle geliyolar. Rahat batiyor

Yapmayacaksın. Bu kadar basit. Başka türlü anlamaz o gerizekalı yaratık. Anlaşılan aşağılık kompleksi var. O tipler genelde başkalarını küçümsemeye çalışarak kendilerini tatmin ederler. Allah yardımcınız olsun, yarın öbür gün bebek doğunca size kendinizi yetersiz hissettirmek için elinden geleni yapar eminim. Niye ağlıyo, sen buna bakamıyorsun diye sizi yiyecek.

Yapmayacaksın. Bu kadar basit. Başka türlü anlamaz o gerizekalı yaratık. Anlaşılan aşağılık kompleksi var. O tipler genelde başkalarını küçümsemeye çalışarak kendilerini tatmin ederler. Allah yardımcınız olsun, yarın öbür gün bebek doğunca size kendinizi yetersiz hissettirmek için elinden geleni yapar eminim. Niye ağlıyo, sen buna bakamıyorsun diye sizi yiyecek.
Evet muhtemelen yapacak bunlari

annesi mükemmelse neden ondan bir şeyler öğrenmemiş.tembel erkeklerden de onu tembel yetiştiren annelerinnden de nefret ederim.siz hamilesiniz onun yapması gerekiyor bunları , sizin değil

Yine ise yaramaz odun bir kocaya daha bir kadın cariye oluyor.Yetmiyor bir de ona çocuk veriyor .
Şöyle adamların soyunu artirmayin ya çoğalmasın böyle adamlar azalarak bitsinler.
Ayrıca fırsat vermemek ne demek konu sahibi sanane sen benim patronum musun istersem 24 saat yatarım der geçerim ben olsam.
Ayrıca surat asinca hemen o an sor ne bekliyorsun ters bi şey derse ver ağzının payını onun suratını niye cekiyorsun akşama kadar ??

Yine ise yaramaz odun bir kocaya daha bir kadın cariye oluyor.Yetmiyor bir de ona çocuk veriyor .
Şöyle adamların soyunu artirmayin ya çoğalmasın böyle adamlar azalarak bitsinler.
Ayrıca fırsat vermemek ne demek konu sahibi sanane sen benim patronum musun istersem 24 saat yatarım der geçerim ben olsam.
Ayrıca surat asinca hemen o an sor ne bekliyorsun ters bi şey derse ver ağzının payını onun suratını niye cekiyorsun akşama kadar ??
Işte salaklık bende diyorum ya. Zaten yapınca kıymetim olmuyor en azından yapmayım da lafları bosa gitmesin artık..

Biraz cevresi etkiliyo bence onu kaynanan falan olabilir o da onlari bahane ediyo

Back
X