• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık çok uzaklarda çok :(...

pinarme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
78
2
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar, ben buraya az önce üye oldum..Googleda derdimi yazdığımda hep kadınlar klübünden yazılar okurdum...Artık bende üye olmalıyım derdimi yazmalıyım dedim :)
offff....(hiç aklımda yokken dönüp bakmam derken 3aydır aklımdan çıkmıyor,seviyorum onu...herşey düzelsin istiyorum:(..):26::14::5::58::59:

Son düzenleme:
uzaktan ilişki yürütmek emek ve sabır isteyen bir şey vede en önemlisi 2 tarafında bunu istemesi lazım.ve anladım ki en önemlisi insanın sevdiğinin yanında olması gerekiyormuş.bir ilişkinin sadece mesajlaşmayla msnde görüşmeyle yürümeyeceğini ben çok geç olsada anladım...tamam özlem,hasretlik ,merak oluyor ve biz yada ben diyeyim:)bunun adını aşk sanıyoruz.sen uzaktasın o uzakta bilmiyorum ümidini kırmış gibi olmayayım ama sonuçta çevresinde bir sürü ünivden kız olacak.bence fazla bağlanma,her şeyi oluruna bırak...kusura bakma olumsuz bir yorum yaptım ama ilerde daha fazla üzülmeyesin diye...(bizzat yazılanların aynısını yaşamış birisi olarak sonuç pek iç açıcı olmadı benm açımdan:),)

Son düzenleme:
uzaktan ilişki yürütmek emek ve sabır isteyen bir şey vede en önemlisi 2 tarafında bunu istemesi lazım.ve anladım ki en önemlisi insanın sevdiğinin yanında olması gerekiyormuş.bir ilişkinin sadece mesajlaşmayla msnde görüşmeyle yürümeyeceğini ben çok geç olsada anladım...tamam özlem,hasretlik ,merak oluyor ve biz yada ben diyeyim:)bunun adını aşk sanıyoruz.sen uzaktasın o uzakta bilmiyorum ümidini kırmış gibi olmayayım ama sonuçta çevresinde bir sürü ünivden kız olacak.bence fazla bağlanma,her şeyi oluruna bırak...kusura bakma olumsuz bir yorum yaptım ama ilerde daha fazla üzülmeyesin diye...(bizzat yazılanların aynısını yaşamış birisi olarak sonuç pek iç açıcı olmadı benm açımdan:),)

Uzak oluşumuzu çok düşündüm..O da çok düşündü biz zoru seçtik der hep..Haklısın zaten içimi kemiriyor oralarda ne yapar ne eder diye çünkü daha çok yeni.. Ama bunları düşünerek başladık..O buraya gelmeden önceki 2ay uzaklık problem olmadı asıl yarıyılda yanyanayken sıkıntı yaşadık çünkü
az zaman birbirimiz göreceğiz hırçınlığı vardı ikimizdede..Oluruna bırakayım,en iyi ilaç zaman diyorum ama ne olacağımızı kestirememek beni üzüyor...Eğer sorunlar olmadan gitseydi,hayalkırıklığı yaşatmasaydık birbirimize içim bir bakıma rahat olacaktıda...Gerçekten hiçbirşey bilmiyorum...Ama insan yakınında olan sevgiliyide görüyor..Hayırlısı budur belki ...:18:

seni bilemem ama sevgilinin uzaktan yürütücek bir ilişki için gerekli özveriyi göstermiyor..
yani en basiti telefonda durmadan mesajlaşılmaz ama yine mesaj çekmekte ne var anlamam.
ayrıca dengesiz birine benziyor bir dediği bir dediği tutmuyor
bana göre senin yapman gereken oluruna bırakman ve kendini bu ilişkiye fazla bağlamaman
ve durmadan sen arama sorma bırak o arasın sorsun...

seni bilemem ama sevgilinin uzaktan yürütücek bir ilişki için gerekli özveriyi göstermiyor..
yani en basiti telefonda durmadan mesajlaşılmaz ama yine mesaj çekmekte ne var anlamam.
ayrıca dengesiz birine benziyor bir dediği bir dediği tutmuyor
bana göre senin yapman gereken oluruna bırakman ve kendini bu ilişkiye fazla bağlamaman
ve durmadan sen arama sorma bırak o arasın sorsun...

:2: aynen oluruna bıraktım artık..mesajı genel olarak sevmiyor ama bu zamana kadar çoğunlukla da mesajlaştık...Hep zorunlu olarak mesaj mı atıyodun diye de kızdım..Düşünmekten yoruldum..:14:

Back
X