- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Bir de eşim çocukken kanser geçirmiş ölümden dönmüş, onu öyle görünce adam ameliyattan sonra dayanamadı gitti. Anneme dedim cocugu ameliyat olacakti dusunememistir diye ama olmaz ayıp yine de diyorçocuğu ameliyat olurken babasının selam vermemesine takılmak bence asıl görgüsüzlüktür. anneniz ama kusura bakmayın. adam kim bilir nasıl korkuyordu bişey olursa diye.
Bilmiyorum bir çıkış yolu arıyorumSana uzak dur demisler, hala uzak durmayıp aynı konudan muzdarip konu acmak nedir
Simdı bekledıgınız cevap ne?
Bir de eşim çocukken kanser geçirmiş ölümden dönmüş, onu öyle görünce adam ameliyattan sonra dayanamadı gitti. Anneme dedim cocugu ameliyat olacakti dusunememistir diye ama olmaz ayıp yine de diyor
Haklısınız benim de hatalarım var, amacım annemi biraz yakınlaştırırsam hayata daha sıcak bakar bu kadar keskin olmaz diye duşünuyodum ama hataYa selam verse ne selam vermese ne. Geldiğini görmüş demek ki. Alt tarafı bi selam. Asıl orada oglu ameliyat olurken annenizin kp e bir itiyaciniz var mi diye destek olmasi lazimdi. Kaoanmak isterseniz de kendi hür iradenizle kapanidsiniz. Ama sizinde yanlisiniz var dini konularda asla tavsiye verilmemeli sormadıkca söylenmemeli. Çünkü isin ucu cok yanlış yerlere gitmeye müait.
Evet hemen onları kıymetli yaptın senin gözünü bürümüsler diyor, en azından sizinki anlamış hatasıniAnnenize bu konulara sizi de eşinzii de karıştormamasını, arzı etmiyorsa kayın ailenizle görüşmeyebileceğini ama sizin hızurınuza dokunacak hal ve hareketlerden kaçınmasını söyleyin.
Benim teyzemde eşimin teyzesi kendisine çarşıda selam vermeden geçtiği üçin 2-3 gün beni darlayan teyzeme bunu aynen dedim. Bi süre benimle konuşmadı. 2 günlük kaynanasıgil benden kıymetli diye. Ama annemden de yüz bulamayınca benle de konuşuyor. Eşimin ailesiyle de pek muhabbetli
Kendi kendinize birseyler yapıp huzursuzluk çıkartıyorsunuz. Birine anneniz dahi olsa namaz kıl diye başlamak ne kadar yanlış. Bir arkadaşım vardı ona laf arasında sende kilsana dedim bir dk geçmeden özür diledim beni ilgilendirmez kusura bakma dedim. Çok ayıp bence. Kılacağız varsa da kılmaz. Ayrıca neden şikayetleri dinliyorsunuz ki? Kendi alınmış güçlenmiş gitsin kendisi açıklasın. Çok saçma sebeplerden huzurunuzu kaciracaksinizBilmiyorum bir çıkış yolu arıyorum
Bir de eşim çocukken kanser geçirmiş ölümden dönmüş, onu öyle görünce adam ameliyattan sonra dayanamadı gitti. Anneme dedim cocugu ameliyat olacakti dusunememistir diye ama olmaz ayıp yine de diyor
eşimin hiçbir şey dediği yok sadece bir problem varsa herkes kendi arasında halletsin arada kalan sen oluyorsun sen mutsuz oluyorsun diyor haklı, anne sorununu cözemiyorum hala konusuyor aylarca görüşmesem sonra tekrar goruSunce ayni seyler olcak bu da benim imtihanim sanirimAnnenizin soyledigi hicbir seyi esinize soylemeyin.
Esinize soyleyin o da annesini uyarsin anneniz hakkinda konusmasin. Esinize soyleyin anneniz hakkinda yorum yapmasin.
Siz de onun annesi hakkinda yorum yapmayin.
Annenize söyleyin esinizle hicbir sekilde siz olmadan konusmasin..
Kisacasi, bu saatten sonra herkes kendi isine baksin. Kimse kimse hakkinda yorum yapmasin. Annenizi sert dille uyarin.
Sadece annenizi uyarip esinizin anneniz hakkinda konusmasina da izin vermyin. Suan iyi olabilirsini, araniz bozulunca esiniz direkt annenizden vurur sizi.
Herkes haddini ve mesafesini bilirse sorun kalkar aradan
Bu sekilde hzuur bulabilirsiniz .
Esiniz konusuyor demedim aslinda. Sadece kimse kimsenin hakkinda yorum uapmasin. Annenize yüz vermeyin fazla. Ve evdeki seyleri anlatmayineşimin hiçbir şey dediği yok sadece bir problem varsa herkes kendi arasında halletsin arada kalan sen oluyorsun sen mutsuz oluyorsun diyor haklı, anne sorununu cözemiyorum hala konusuyor aylarca görüşmesem sonra tekrar goruSunce ayni seyler olcak bu da benim imtihanim sanirim
Hatasını anladığını sanmıyorum. Ama o kapıyı denememesi gerektiğini anladı. Eğer tamam teyze haklısın konuşurım ben falan desem arkası gelecekti eminim. Ailedeki diğer gelin damatlarla olan ilişkilerini biliyorum çünkü. Yüz bulamadı özetle. Bunu dakötülük olsun diye yapmıyor. Yani böyle bi insan, gerilim onu diri tutuypr galiba. Ve zatençok alıngandor. Yan baktın düz baktın bi olaydır. Bu kişiliğini değiştiremem, siz de annenizinkini değiştiremezsiniz kabul edin ve size olan olumsuz etkisinden kaçınmaya odaklanın.Evet hemen onları kıymetli yaptın senin gözünü bürümüsler diyor, en azından sizinki anlamış hatasıni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?