Artık çok yoruldum...

Psg Seval V

🐣
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
1.591
1.822
333
Evlendim 5 ay korundum sonra çocuk istedik 1 sene geçti gebe kalamıyordum yolunda gitmeyen birşeyler vardı ama ne? Ben muayene oldum hafif pko çıktı ama gebeliğe engel durum teşkil etmiyor dendi.Eşimden test istendi değerleri düşük çıktı şükür azosprrm değildi ama dşüktü.1,5 yılın sonunda tüp bebek hazırlıgında ben normal yolla gebe kaldım ne çok sevinmiştim ama malesef 8.haftada kalbi durdu düşük yaptım Mayıs ayında..Sonrasında bizden genetik testler istendi hepsi temiz çıktı bende sadece Paı mutasyon homozigot çıktı bir sonraki hamileliğimde iğne kullanıcaktım neyse Eylül geldi tüp bebek transferimi olucam diye seviniyordum oldum tüm hazırlıklara iğnelere ilaçlara hrrşeye baslanmıstı çift çizgiyi görünce tutundu diye ağladım sevinçten ama beta kan testi verdim sonuç kimyasaldı...Artık çok yoruldum dedim kapatıyorum bu defteri bana sabır ver Allahım Nedir sorun anlayamadım nerde yanlış yapıyoruz çok zor nasip olmayınca olmuyor demekki Moralim çok bozuk çok yoruldum ...

Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Bunlar da geçecek inşallah. Tez vakitte yerine yenisini sağlıklısını nasip etsin Rabbim

Daha yolun başındasın canım hemen pes etme Benim eşim azospermi hastası sperm bulundu diye sevinirken tüp bebek denemelerine başladık ilk deneme hiç tutmadı pes etmedim hiç üzülmedim 2 de olur dedim 2. deneme yaptık tuttu Ama boş gebelik oldu kurtaj oldum eve gayet mutlu döndum yine üzülmedim bir daha denerim dedim şükür deneye bilecek spermler var Maddi durumum var olmayanlar ne yapsın dedim hep Şu anda 3. Deneme mi yapıyorum Ve hiçbir problem yok tutmaması için Sadece sabır Rabbim Ol deyince olacak

canımm gercekten çok sabırlısın inşallah son denemen olur rabbim yüzünü güldürür ama malesef 2-3-4.denemeleri yapacak kadar maddi imkanım yok anca devlette falan denerimm rabbim büyük ol desin yeterki

canımm gercekten çok sabırlısın inşallah son denemen olur rabbim yüzünü güldürür ama malesef 2-3-4.denemeleri yapacak kadar maddi imkanım yok anca devlette falan denerimm rabbim büyük ol desin yeterki
Merhaba canım bende 1 yıldır deniyorum olmuyor pko var eşimde sorun degil bende.. her gece nasılda ağladım 1 sene boyunca ama nasip olmadı işte bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldum çok umutluydum bugün 13. Gün idrar testi yine negatif... ben o sevinci bir kere bile yaşayamadım birdahaki aya kaldı bende bazen yeter gücüm kalmadı diyorum etrafında hamile insan gördükçe içim gidiyor ama en azından sen çocuk sahibi olabiliyorsun rabbim eminim en kısa zamanda sana tekrar nasip edecek yeterki gönlünü ferah tut unutma Rabbimin verdiği de vermediği de imtihandır

Seni cok iyi anliyorum ilk 3 yil bende devamli pes ediyordum bu sorunla yatip bunla kalkiyordum. Once insanin kendi icinde bi kabul edis sureci oluyor onu aştin mi daha guclu oluyorsun. Devam etmeye yeniden yine ayaga kalkmaya guc buluyosun. Tutunacak motive olacak biseyler oluyor. 5.yilimi bitirdim 3 asilama 2si negatif biri kimyasal 1 tup bebek 9.haftalik kalbi durdu pesinden histereskopi operasyondan snra dogal gebelik onunda kalbi durdu tamam artik dogal oluyor derken yine olmamasi genetik incelemeler aramalar taramalar elde kocaman sifir. Dusukleri aciklayan sebep yok. Pes etmedik yine baslasik tedaviye. En azindan deneyebilecegimiz tedaviler var ya bu yontemler bile bizim icin gecersiz olsaydi.
Geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Bu surecte en cok sevdigim ve beni en sakinlestiren sozdur. Sabir ve dua ile. Herkesin bir sinavi var şu hayatta Allah bu gunlerimizi aratmasin diyelim. Dermansin dert vermesin. Nefes aldigimiz surece umut vardir pes etme yok.

olamıyorum cocuk sahibi malesef canım devamı gelmiyor normal yollada 1,5 sene sonunda kaldım nasıl kaldım bilmiyorum kesnlkle Allah öyle uygun gördü ama devamıda gelmedi 8.haftasında aldı benden dedim hayır vardır her şerrin ardında belki tüp bebek transferim tutar ama malesef oda kimyasal oldu oysaki silik cizgi beni ne umutlandırmıstı..Herşeyin hayırlısını istiyorum rabbim sanada kendiliğinden verir senide güldürür insallah

çok zor süreçler dimi ama insan diyorki tamam artk daha olmayacak bitti sonrasında bsey oluyor gene umut baglanıyo umut fakirin ekmeği derler kesinlikle dogru..Bi süre oluruna bırakıcam ama psikolojimi toplamam lazım 8 ayda 2 kayıp vermek beni cok üzdü

Mübarek gecelerin hurmetıne Rabbım hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah inşallah

Biz birde psikolojik olarak kendimizi olmuyor diye çok yıpratıyoruz vardır bir hayır inşallah tez zamanda rabbim sevindirir ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz bol dua bol huzur

Her şey nasip ben de iki gebeligimi kalp atışı durduğu için kaybettim ilkini 8 haftlikken 1 hafta önce de 11 haftalık bebeğimin kalp atışları durdu 2 gün önce 4 saatlik bir amaliyatla aldılar ama yine de herseyde bir hayır vardır rabbim daha iyisini biliyor diyorum buda benim imtihanımis diyorum çok zor rabbim kimseye yaşatmasın bu duyguyu sizde kendinizi üzmeyin vardır rabbimin bildiği pes etmeyin rabbim bizlere de nasip edecek inşallah ama hayırlısı sağlıklisini versin uzun omurlusunu versin

çook geçmiş olsun szede uzuldum Öyle rabbim vericekde hayırlısını sağlıklısını versın inş

Seni çok iyi anlıyorum bizim sinavimiz da buymuş benim de 2 kaybim var..Geçen ay tekrar denemeye başladım ama umutsuzum hem korkuyorum inşallah pes etmeyeceğiz ve sonunda kavuşacağız canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım haklısın çok üzülmüşsün ama pes etmek yok bak bana.... bana asla çocuğun olmaz dediler pes etmedim başka doktor buldum tedavi oldum olmadı ama doktorum vazgeçme bol dua et hamile kalabilirsin dedi ve dualarım 5 ay sonra cevap buldu bu sefer de kese yok dış gebelik olabilir gelin alalım dediler koşa koşa tedavimi yapan doktora gittim 5+2 günlük gebeydim şimdi 13 yaşında kızım var şükürler olsun ve yine 2.5 senedir 2. çocuğumuz için bekliyoruz...
yok öyle arkanı dönüp gitmek şimdi güzelce derin nefes al ve duanı et.... Rabbim sağlıkla sana en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin...duaların kabul olsun...

Sabredin elbet vakti zamanı vardır Allahtan ümit kesilmez insallah sızede bi evlat nasip eder isteyen herkese nasip etsin insallah üzmeyin kendinizi biraz zaman verin biraz düşünmeyin bu konudan uzaklaşın ümidin bittiği yerde başlar hersey kımbılır

Ben hemen hamilede kalamıyorum eşimin sperm değerleri düşük malesef rabbime bıraktım herseyin en iyisini o bilir

Çok yoruldum eşimin sperm değerleri düşük hemen hamile kalamıyorum doktor müdahelesi gerekiyo ne bilim maddi manevi gücüm kalmadı hiç bi iş bulup çalışmak bi süre ertelemek kafamdan atmak istiyorum bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…