Artık çok yoruldum...

Hayır vazgeçme asla okadar kadınlar var okadar tüp bebek ile deniyorlar ki sonunda da oluyor sabır et dua et asla motelini bozma oda çok etkiliyor hep inan kendine başarırsınn sen

sperm değerleri vitamin ve pekmez desteği ile düzeliyor. canını sıkma... ama gerçekten ruhen kendini dinlemek için zaman ayır bol dua et ve olacağına inan Rabbim her zaman yanında unutma....

ben 5 yıllık evliyim cnm ilk gebelimi 8 haftlikken kaybettim 1 hafta önce de 11 haftalık di kaybettim bu da benim imtihanım diyorum ama asla annelikten vazgecmicem sende vaz geçme umudunu kaybetme rabbim bizlere de hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese

geçmiş olsun sanada canım kayıplarının sebebi bellimi peki

rahim filmi cekilmemişmiydin önceden
İlk düştükten sonra ilaçlı Mr rahim filmi çektirdim cnm ama bana çift rahimlisin oda gebeliğe engel değil dedi bu sefer ki doktor ultrasonda görüp söyledi daha önce nasıl fark edememiş seni riske atmış dedi kürtaj ile alamadılar 4 saatlik amaliyatla ala bildiler

farkedilmesi iyi bsey tabi rabbim gonlune göre versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…