- 13 Ağustos 2014
- 5.581
- 2.439
- 448
- Konu Sahibi Tasprenses
canim acelen ne demesi kotu olmus tabiki ama senn soguma sebebin bu degil bnce,bu hi bahane olmus sana gibi geldi bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle onun diretmesi gerekirken ben üzerine düştüm gibi oldu hep ciddiyetle yaklaştı ama iş gerçek anlamıyla ciddiyete bineceği zaman kaçtıacelen ne' son damla olmus
ki bana gore erkek diretmeli, adini koyalim artik benimle bir yolda yuruyecegin bilinsin diye dusunur benim bildigim
mutlu bir evlilik goremiyorum canim senin acindan, cunku sende birseyler bitmis, ve bir kere bitince eskisi gibi olmuyor
en ufak bir seyine bile tahammulu kalmiyor insanin
4 yılın verdiği birikimler bu olayla patladı sanırımcanim acelen ne demesi kotu olmus tabiki ama senn soguma sebebin bu degil bnce,bu hi bahane olmus sana gibi geldi bana![]()
Tam anlamıyla yüzüstü kaldımo seni yüzüstü bırakmış canım sen ona hiç acıma...
sevginden emin olmaman bile cok fazla sevmedigini gosterir ve bu karmasada bide aileleri karistirmamani tavsiye ederim ki ztn erkek arkadasininda pek niyeti yok gibi4 yılın verdiği birikimler bu olayla patladı sanırım
Siz de mi bekarken mutsuzdunuz ?ben tam anlamıyla evliliğimde mutsuzum. psikolog arıyorum harıl harıl.baştan belliydi mutsuz olucamın. Evlenme!
Evet üstüne soğuk davranması gereken kişi benim ama şuan o soğuk davranıyorsevginden emin olmaman bile cok fazla sevmedigini gosterir ve bu karmasada bide aileleri karistirmamani tavsiye ederim ki ztn erkek arkadasininda pek niyeti yok gibi
Aynen öyle yaaa iki ucu ... deynek diyesim geldiCanim bitmiş iste bak sen kendin söylüyorsun. Aranızda birşeyler tükenmiş sizi bir arada tutan sadece alışkanlıklar.
Evlenmeyen bir pişman, evlenen bin pişman bu ne ya.
Eski konulariniza falan bi göz attim da siz 19 sevglnz 20 yasinda sanirsam. Yani ne bilim 20 yas bana gore bi erkek icin cocuk sayilabilecek bi yas korkmus olabjlir cunku erkekler bildgmiz uzere bu evlilik tanjsma vs islerinde korkabiliyolar. Ayrica meslegi var mi bilmiyorum da kendjni yetersiz giruyo da olabilir. 4 yillik iliski deyince ben de kacmasini anormal buldum ama yasi da goz onunde tutmak lazim. Evlilik gormuyorum falan demissinjz de daha erken degil mi en guzel caginizdasinjz okuyun bi meslegnizi alin elinize. Artik evlilikler anne babamizin devrindeki gbi degil bosanmalar cok cok fazlalasti. Kendinizi bi garantileyin hele daha yirmi bile degilsiniz.
klasik uste cikma cabasi ..bitane de bnde var o cinsten:) senin gibi sevmedigimi dusunsem arkama bakmazdim.Evet üstüne soğuk davranması gereken kişi benim ama şuan o soğuk davranıyor