• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık daha fazla ne onu ne kendimi kandırmak istemiyorum çüknü AŞK bitti..

canim acelen ne demesi kotu olmus tabiki ama senn soguma sebebin bu degil bnce,bu hi bahane olmus sana gibi geldi banao_O

acelen ne' son damla olmus

ki bana gore erkek diretmeli, adini koyalim artik benimle bir yolda yuruyecegin bilinsin diye dusunur benim bildigim

mutlu bir evlilik goremiyorum canim senin acindan, cunku sende birseyler bitmis, ve bir kere bitince eskisi gibi olmuyor
en ufak bir seyine bile tahammulu kalmiyor insanin

acelen ne' son damla olmus

ki bana gore erkek diretmeli, adini koyalim artik benimle bir yolda yuruyecegin bilinsin diye dusunur benim bildigim

mutlu bir evlilik goremiyorum canim senin acindan, cunku sende birseyler bitmis, ve bir kere bitince eskisi gibi olmuyor
en ufak bir seyine bile tahammulu kalmiyor insanin
Aynen öyle onun diretmesi gerekirken ben üzerine düştüm gibi oldu hep ciddiyetle yaklaştı ama iş gerçek anlamıyla ciddiyete bineceği zaman kaçtı

cinsellikle alakası yok bu durumun bazı kadınlar mutsuzluklarını böyle kamufle etmeye çalışıyor bence benim tanıdığım kocası ilk ay evi terkeden çok kadın var o zaman evliyken de yaşanmasın madem erkek soğuyacak :)
evliliği bu kadar kutsallaştırıp evlenince her şeyin güzel olacağını zannetmesin kimse.
olmayınca olmuyor bazı şeyler kangren olmadan bitirmek en iyisi.

ben tam anlamıyla evliliğimde mutsuzum. psikolog arıyorum harıl harıl.baştan belliydi mutsuz olucamın. Evlenme!

Canim bitmiş iste bak sen kendin söylüyorsun. Aranızda birşeyler tükenmiş sizi bir arada tutan sadece alışkanlıklar.

Evlenmeyen bir pişman, evlenen bin pişman bu ne ya.

sevginden emin olmaman bile cok fazla sevmedigini gosterir ve bu karmasada bide aileleri karistirmamani tavsiye ederim ki ztn erkek arkadasininda pek niyeti yok gibi
Evet üstüne soğuk davranması gereken kişi benim ama şuan o soğuk davranıyor

Neyi bekliyorsun? ayrilmak istiyorsan ayril..
hic uzatmaya gerek yok..zaten kendi de oh be diyecek diye düsünüyorsun.. iki tarafli ask kalmamis ozaman

evet aslında iyi vakit geçiriorduk ama cok huzursuzdum. bunu da var olan azıcık psikolojik problemlerime bağlıordum. ilk günlerde kendini belli etmişti. şimdiyse hem sevip de hemde içten içe kin besliyorum içimden. sakın !

Eski konulariniza falan bi göz attim da siz 19 sevglnz 20 yasinda sanirsam. Yani ne bilim 20 yas bana gore bi erkek icin cocuk sayilabilecek bi yas korkmus olabjlir cunku erkekler bildgmiz uzere bu evlilik tanjsma vs islerinde korkabiliyolar. Ayrica meslegi var mi bilmiyorum da kendjni yetersiz giruyo da olabilir. 4 yillik iliski deyince ben de kacmasini anormal buldum ama yasi da goz onunde tutmak lazim. Evlilik gormuyorum falan demissinjz de daha erken degil mi en guzel caginizdasinjz okuyun bi meslegnizi alin elinize. Artik evlilikler anne babamizin devrindeki gbi degil bosanmalar cok cok fazlalasti. Kendinizi bi garantileyin hele daha yirmi bile degilsiniz.

ooo my god konu sahibini 30 yaşında felan sanmıştım.zamane gençleri !!! walla korktum dogrusu

Herşeyi yaşatmışsınız ona , dolayısıyla" acelen ne ? gibi talihsiz bir cümle kurabiliyor.
Kim ne derse desin evlilik öncesi cinsel beraberlikler erkekleri farklı boyuta taşıyor.
Çok büyük bir kısmı artık ilişkisi için birşey yapmıyor. Ve çok az bir kısmı evlenip de mutlu oluyor.

İnanç olmasına gerek yok bu kararı vermek için. Biraz katı olunmalı, prensip sahibi olunmalı, ulaşılması zor olunmalı.
Eğer evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorsa kişi, hayatı ve inancı bu doğrultudaysa yaladıklarına zaten pişman olmaz.
Ancak evlilik varsa kafasında ve zaten o insanla evleneceğini düşünüyorsa ( garantisi olmasa bile) biraz daha bekleyebilir.
Evlenince zaten herşey yaşanıyor. Seven adam bekler.

Eger ayrilmazsan olcaklari ben sana soyliyim umarim olmaz ama.. Bi kac sene daha ite kaka gitcek boyle sonra heycaniniz gelcek ewlilik karari alcaksiniz telasi o bu derken yine hersey guzel gelcek sana.. Ama sen simdi birakmazsan o zaman geldiginde o seni birakcak zaten.. Yasancak bisey kalmamis tukenmis bitmis sewersin asla bitmez hafifletirsin ama unutamazsn. 2Bucuk ay sonra dugunum vardi herseyim hazirdi ayrilmadan 1 gun once nikah elbisemi almistim ve suan yedigim kazikla kaldim.. Ve bana bunu 9 yildir hayatimda olan adam yapti cocuklugum gencligim.. Bidaha bu yola girermiyim asla inan suan olseydim daha iyiydi diyorum.. Sen sen ol bunlari yasicagni bile bile hayallerinin umutlarinin boyle birden bire basina yikmalarina izin verme cunku ben aklimi yitirmek uzereyim. Iyi dusun dogru karar ver karar sana ait umarim pisman olmazsin.

emin ol bitmesinde cinsellik etken değildir, öyle olsa evli olup hala birbirinden sıkılmamış insanlar olmazdı

19 yaşında 4 yıllık sevgili. yani çocukluk aşkı. harbi aceleniz neydi?

okul yok, iş yok, ama evlilik olsun cinsellik olsun, zamane gençleri çok acelecisiniz.

Back
X