Neden tazminat davasi acmak istemiyorsun ? Aldatilmissin elindede delillerin vardir muhakkak..
Delillerim yok işte. Bitek telefonda mesajını yakaladım hemen elimden alıp sildi mesajları. Kanıt olmadığı için uğraşmakta zor olurNeden tazminat davasi acmak istemiyorsun ? Aldatilmissin elindede delillerin vardir muhakkak..
Bende istiyorum sürünsün. Ama elimde kanıt yok.Haklarindan vazgecersen cok pisman olursun.. Mesele para veya tamah etmek degil.. Tazminat al mesela.. Kolayca siyrilamasin..
Delillerim yok işte. Bitek telefonda mesajını yakaladım hemen elimden alıp sildi mesajları. Kanıt olmadığı için uğraşmakta zor olur
Mesajlaştığı kadının telefon numarasını alamadım sadece mesaj tarihi kaldı aklımda yine de çıkar mı dökümlerde baya aşk mesajıydı çünkü. Birde davayı kendisi açmaya yanaşmıyodu evet boşanalım yada hayır boşanmayalım da demiyodu. Sebebi ben tazminat istemeyim diyemiymiş yaniavukatınız telefon dökümünü isteyebilir, bu şekilde ortaya çıkar mesajları silmesi birşey değiştirmez
anlaşmalı da olsa 1 yılı bulur ilk duruşma 6-7 ay sonraya veriyorlar
siz davayı nerede açarsanız orada dava olur
eşiniz boşanalım dese tazminat isteyebilirsiniz diye adım atmayabilir
Ben çalışıyorum kazancım kendininkinden daha çok olduğu için zaten nafaka vermezlermiş öyle duydumCanim 1 yil dolmadan bosanma davasi acilamaz karis taraf kabul edene kadar biraz uzar davan ama anlasmali bosanirsaniz tek celsede biter ..nafaka al neden almayasin nafaka her zaman kadinin hakkidir
Valla ben adliyede memurum ve hukuk okuyrm ayni zamanda valla canim alan aliyor sen yine de taleb et o hakimin takdiriBen çalışıyorum kazancım kendininkinden daha çok olduğu için zaten nafaka vermezlermiş öyle duydum
Şimdi bu adamı arıyoruz boşanma davası için açmıyo telefonu. Mesaj yazıp anlaşmalı boşanma teklifi ediyoruz hiç cevap vermiyo mesaja. Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum acaba mahkemeye de gelmez beni süründürür mü. Bir plabı var ama ne bilemiyorumavukatınız telefon dökümünü isteyebilir, bu şekilde ortaya çıkar mesajları silmesi birşey değiştirmez
anlaşmalı da olsa 1 yılı bulur ilk duruşma 6-7 ay sonraya veriyorlar
siz davayı nerede açarsanız orada dava olur
eşiniz boşanalım dese tazminat isteyebilirsiniz diye adım atmayabilir
Mesajlaştığı kadının telefon numarasını alamadım sadece mesaj tarihi kaldı aklımda yine de çıkar mı dökümlerde baya aşk mesajıydı çünkü. Birde davayı kendisi açmaya yanaşmıyodu evet boşanalım yada hayır boşanmayalım da demiyodu. Sebebi ben tazminat istemeyim diyemiymiş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?