Artık davayı açıyorum

rumeysa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.452
1.890
83
Artık avukatla konuşup boşanma davasını açmasını söylüycem. Ama nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum. Ailemden annem dışında hiçkimseye konuyu açmadan tek başına gidicem avukata dallanıp budaklansın istemiyorum. Dur hemen boşanma sözlerini duymak istemiyorum. Konumu tekrar hatırlatıym aldatılmıştım mesaj yakalamıştım telefonunda ve evi terketmiştim. Çocuğum yok henüz bir senemiz dolmadı bile. En son bana mektup yazmıştı ve canımı çok acıtmıştı. Ama karşı taraf şimdi de ne boşanırım diyor ne boşanmam diyor. Nafaka tazminat yada başka bir talebim olmuycak. Biz farklı şehirlerdeyiz. Ben davayı bulunduğum şehirde açınca duruşma yine bulunduğum şehirde mi olur. Birde karşı tarafın kabul edip etmeyeceğini nasıl öğrenicem? Avukat mı arayıp sorar? Ben çok uzasın istemiyorum. Biran evvel defolsun gitsin hayatımdan istiyorum. Nasıl yapmam gerek bilenler yol gösterirse sevinirim.

Son düzenleme:
Avukatınız bağlantıya geçsin ve anlaşmalı boşanma teklif etsin tek celsede biter.. çekişmelide uzar da uzar ayrıca çok yıpranırsınız.. bi şey talep etmiyceğiniz için zorluk çıkaracağını zannetmiyorum

Anlaşmali bosanma davasi acin eger yanaşmassa cekişmeliye donersiniz. Elinizde delil varsa fazla uzamaz diye biliyorm. Bu arada cok gecmis olsun. Umarim hayatinizi yoluna biran once koyup mutlu olursunuz

Bulunduğunuz Şehirde açarsanız Duruşmada orda olur . Karşı tarafı anlaşmalı boşanmaya ikna edip tek celsede bışanabilirsiniz . Ancak bunun için bir yıl dolmalı . Az bir zaman varsa bekleyin . Avukatla yürüteceksiniz işlerinizi , karşı taraf ilede avukat muhattap Olmalı sizin yeriniZe . Şimdiden çekişmeli Boşanma Davası açarsınızda , karşı taraf kabul ederse sonradan anlaşmalıya çevrikebiliyor . Ancak Bulunduğunuz şehir neresi bilmiyorum ama büyük Şehirlerde ilk Duruşma 5_ 6 aydan önce verilmiyor. Kararlı iseniz en doğrusu anlaşmalı Boşanma .

Neden tazminat davasi acmak istemiyorsun ? Aldatilmissin elindede delillerin vardir muhakkak..
Delillerim yok işte. Bitek telefonda mesajını yakaladım hemen elimden alıp sildi mesajları. Kanıt olmadığı için uğraşmakta zor olur

Delillerim yok işte. Bitek telefonda mesajını yakaladım hemen elimden alıp sildi mesajları. Kanıt olmadığı için uğraşmakta zor olur

avukatınız telefon dökümünü isteyebilir, bu şekilde ortaya çıkar mesajları silmesi birşey değiştirmez
anlaşmalı da olsa 1 yılı bulur ilk duruşma 6-7 ay sonraya veriyorlar
siz davayı nerede açarsanız orada dava olur
eşiniz boşanalım dese tazminat isteyebilirsiniz diye adım atmayabilir

Canim 1 yil dolmadan bosanma davasi acilamaz karis taraf kabul edene kadar biraz uzar davan ama anlasmali bosanirsaniz tek celsede biter ..nafaka al neden almayasin nafaka her zaman kadinin hakkidir

Mesajlaştığı kadının telefon numarasını alamadım sadece mesaj tarihi kaldı aklımda yine de çıkar mı dökümlerde baya aşk mesajıydı çünkü. Birde davayı kendisi açmaya yanaşmıyodu evet boşanalım yada hayır boşanmayalım da demiyodu. Sebebi ben tazminat istemeyim diyemiymiş yani

Canim 1 yil dolmadan bosanma davasi acilamaz karis taraf kabul edene kadar biraz uzar davan ama anlasmali bosanirsaniz tek celsede biter ..nafaka al neden almayasin nafaka her zaman kadinin hakkidir
Ben çalışıyorum kazancım kendininkinden daha çok olduğu için zaten nafaka vermezlermiş öyle duydum

Bu sistem oyle bi sistem ki afedersin canim ama aldatan kadina bile nafaka veriyrlar

Şimdi bu adamı arıyoruz boşanma davası için açmıyo telefonu. Mesaj yazıp anlaşmalı boşanma teklifi ediyoruz hiç cevap vermiyo mesaja. Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum acaba mahkemeye de gelmez beni süründürür mü. Bir plabı var ama ne bilemiyorum

önemli olan eşinizin o kadınla görüştüğü telefon numarası
biliyorsanız eşinizin numarasını (belki 2.hattı vardır diye bu şekilde yazıyorum)
o zaman çıkar, ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…